60

Анонимен

преди 6 години

Кръв ли? Може ли да е твоята и на глезльовците около теб?

59

нали!

преди 6 години

Стига са ни управлявали неморални хора! Слави крие данъци в американска офшорка! Това ли ще промяната?

58

;dddd

преди 6 години

щом герговия шут е тръгнал да оправя държавата да ти фукам и на държавата

57

Анонимен

преди 6 години

Той да вземе първо да се ожени, пък тогава да оправя световните проблеми. Само че в България гей браковете още не са разрешени.

56

666

преди 6 години

Леля Славка взе да се взема насериозно! Само той в бяло, всички останали в черно! Клоун!

55

Анонимен

преди 6 години

Треперят им зъбките и гащите на някои хора от Слави... и нека, времето е близо

54

хидко

преди 6 години

Не е дал заявка за влизане във властта. Не пишете глупости и после да се чудите, защо хората ви обвиняват в манипулации.

53

Пешко

преди 6 години

Абе Славчо реитинга ти стигна под дъното аи този измислен референдум къде ще ходиш да се занимаваш с политика ти една жена неможа да задържиш а хора и партиа ще команваш.

52

@

преди 6 години

Прав е г-н Трифонов, за какво е излъгал или преиначил?99% от медиите ни обслужват властта, в случай т.н. Суджуци. Референдума беше отразен много срамежливо, както този у нас, така и този в Каталуния. Никоя власт не иска референдуми, никоя власт не иска народа да определя нищо. Не гледам предаването му, не слушам песните на г-на, но има мнение и го изразява. От 15+ години всеки ден е на екран. Никой нищо не му е дал, не е откраднал. Работи и дава работа на стотици.Чалгаджия, да, но Българин.

51

До seira

преди 6 години

До seira: Критериите ще са - който пише постове само с главни букви, него ще изберем за политик. Ми така де, нали това са двете най-важни черти - ниско образован, но затова пък нaxaлен...

50

Ивчо

преди 6 години

Ами като не ви харесва гласувайте си за боко.така и така си го избирате редовно

49

Анонимен

преди 6 години

Трифуновски, не се занимавай с това което не разбираш.

48

Анонимен

преди 6 години

"Кадърни" - турцизъм,който полуграмотнитеявно много обичат и незнаят, че бълг. дума е -способен. Или може биги търси сред дпс и няколкоподобни партийки.

47

Анонимен

преди 6 години

Aми твоя референдум беше за глупост и ако не го беше пробутал с редовните избори, даже и срамежливо нямаше да го отразяват...

46

seira

преди 6 години

ИЗКАЗВАНИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СТАВАТ ВСЕ ПО-НЕКОМПЕТЕНТНИ И "ОТНЕСЕНИ" ...НЕ Е ЗЛЕ ДА ОБЯСНИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ:КАКВИ ТОЧНО ЩЕ СА КРИТЕРИИТЕ И МЕХАНИЗМА, ПО КОИТО ЩЕ "ТЪРСИ" КАДЪРНИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ, КОИТО "ЩЕ ПОЕМАТ ВЛАСТТА"!!!АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ТЪЖНО, ЩЯХ ДА СЕ ИЗСМЕЯ - ПОРЕДНИЯ "МЕСИЯ", КОЙТО ЩЕ НИ СПАСЯВА ОТ НАС САМИТЕ?!"КАЖИ МИ, КАЖИ, БЕДНИЙ НАРОДЕ,КОЙ ТЕ В ТАЗ РАБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ?"АМИН!

45

Анонимен

преди 6 години

Добре Слави много говори как всички са лоши, а той е най-добрия, всеки да прецени за себе си, но за мен това са инфантилно наивни твърдения. Но по-важното е какво предлага той, говори за някаква промяна, обаче каква е тя, как ще се случи и на него не му е ясно. Въобще ми се струва абсурда цялата ситуация - сега очаквам и той да се изхвърли, че ще ни оправи за 800 дни.

44

Анонимен

преди 6 години

до 47 Доналд Тръмп беше реалити звезда по телевизията и взе че стана ПРЕЗИДЕНТ , След артиста Рейгън разбира се . Цоневи баща и син също бяха артист и водещ на новини И ТЕ СТАНАХА ПОЛИТИЦИ !

43

Анонимен

преди 6 години

Фалшивляк, като им слугуваше на политиците, не бяха корумпирани...

42

Анонимен

преди 6 години

"" Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв... ""................Славчо, ... в демократичните държави власт (за която толкова ламтиш) се взима на избори.Не с чалга-концерти, чалга-предавания и чалга-изказвания !

41

free MUMIA

преди 6 години

ei nema otyrvane ot taq mumia