159

Анонимен

преди 6 години

Четох интервю с български лекар, живее и работи вече над 10г. в Германия. Човекът казва, че българското здравеопазване е в колапс. Как е възможно близо 4 милиарда да изчезват някъде и хората да *** като мухи!!! Докога така? Ами закрийте я тази държава като не може да осигури и гарантира елементарни грижи за гражданите си.

158

Анонимен

преди 6 години

Води се повсеместно ГЕНОЦИД срещу народа! Като се започне от пенсиите, заплатите, политическата мафия и се стигне до здравеопазването. Да се дърпа шалтера!

157

Край

преди 6 години

Абе какви хора сте тук бе. Един вика че България е жалка държавица и че ще дезертира ако ни нападнат турците. Друг пише че лекарите заслужено ги бият. Кой ви научи че българите имат нещо повече от България и че можеш да посягаш на лекар. Кой ви прави, кой ви ражда.

156

Шоп

преди 6 години

Щом се води още на лечение в Турция, как иска да я приемат в тукашна болница? После кой ще носи отговорност ако стане нещо?

155

риторично

преди 6 години

До АнонименМедицината напредна много и някои форми на рак се лекуват. Въпросът е да се диагностицират в ранен стадий. Зависи и от организма на отделния човек.Ако на някого му остават 4-5 месеца живот или година, това не значи да го оставят да страда и умре в агония. Длъжни са поне болките му да облекчат.

154

Су 34

преди 6 години

До АнонименНяма да имаш възможност, контраразузнаването следи такива като тебе и при опасност от война веднага ще те ликвидира!

153

Анонимен

преди 6 години

Жената трябва да се радва, че българските болници са й отказаха лечението. Щяха просто да я погубят. Това е. Господ е бдял над нея.

152

Край

преди 6 години

Аз пък как се ядосвам - да си ми подръка ще ти разбия жалките устенца с кеф. България била жалка държавица а той щял да стане дезертьор ако ни нападнат турците. За какво бе бунак - та да се забулят *** и жена ти ли бе. Ми да се забули - като те родила и възпитала и образовала такъв навръстеник.

151

Анонимен

преди 6 години

Не знаех,че в "Майчин дом" лекуват и онкоболни!

150

Анонимен

преди 6 години

Чета и се ядосвам!Ако Ердоган реши да завземе част от бг територията, ще се запиша доброволец и като ни опляскат турците, ше съм от първите дезертьори, тая жалка държавица трябва д се затрие от лицето на Земята час по - скоро!

149

Край

преди 6 години

Плюйте и биите българските лекари- те са на изчезване и без това. Скоро със съкратени курсове ще дават дипломи на по-зелени за лекари и тогава ще ви излекуват от всичко. Тогава ще видите хуманизъм и експертиза в действие.

148

Случаен

преди 6 години

Всичко произлиза от човека, всичко е за човека и е против човека! Човека е брат и враг на човека!!!!! На кого се сърдим тогава? Затова, че вече липсват човеци! Е, затова Напальон е казал, '' Пари пари и пак пари!'' Та това е, алчността ще погуби света!

147

Анонимен

преди 6 години

Ако някъде по света можеше успешно да се лекуват злокачествените заболявания би било добре.Но досега никой не е успял.Помислете си за Стив Джобс,Лучано Павароти,Йохан Кройф и много други.Те са загинали от рак.Може временно да се подобри състоянието,да се удължи животът известно време.Ето това правят в Турция.И не знам защо не и у нас.

146

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

това е вторият случай българите в бг са продажни а нормалните българи немогат да понасят това и напуснаха тази смъдлива държава от бг политици и чиновници.господ ще ги накаже всички един по един да си платят за греховете

145

93331

преди 6 години

Най-вероятно пак законът не им е позволил да приемат тази пациентка. От последните публикации оставам с впечатление, че българските лекари имат забрана да помагат на болинте, особено на тежките и спешни случаи. За сметка на това симулантите са добре дошли - на тяхно име се начисляват всевъзможни изслевания, манипулации, престой в болницата и като финаал инвалидност, която социалните служби признаватвсичко и финансират поисканото. по съвсем друг начин стоят нещата с човек, наиситна болен.

144

шматка

преди 6 години

До 163Почти съм сигурен че тази клиника в Турция е собственост на израилев син."Лечението"на рак е тяхна далавера.Такива болници които лекуват рак има из целия Изток и всички са еврейски.Далавера майка.

143

Категоричен

преди 6 години

До Анонинем" Пак ще гласувам за ГЕРБ. Здравеопазването го разби БСП."Тъй-тъй, и СУДЖУКА е рожба на БСП и Хасковския кмет е рожба на БСП ........тъй-тъй.Забравил си да споменеш Путин!

142

Helleborus

преди 6 години

Нито една идеология, която няма здрава практика, т.е., която не води директно до по-здрави хора, безопасност и просперитет, не струва. Това е много по-близко до ума на обикновения човек, отколкото до ума на вятърничавия политик последовател на някакви идеологии, винаги готов да прилага нови научени от чужбина стратегии. Модата да си на гребена на вълната ни изяжда главите, защото сме се превърнали в опитно поле за въздухари, с комплекс за малоценност и неприязън към работещи и сигурни практики.

141

Helleborus

преди 6 години

За мен един от основните проблеми в българската политика е вярата в програми подадени отвън. Повечето от програмите са с вируси. Те препоръчват някакви теории, по които всичко най-накрая трябва да бъде наред, обаче никога не е наред, защото програмата е сбъркана. Хора с по-проста политика и не толкова политкоректна, прилагат най-обикновена логика и здрав разум и уреждат медицина или образование по-добре. Българските политици е време да разберат за какво служи онова на врата им, наречено глава.

140

Край

преди 6 години

А да скъсате с инфантилната си убеденост че сте вечни и че близките ви са вечни. Умирането с месеци е грозно и жалко и унизително а смъртта е ИЗБАВЛЕНИЕ.Благодаря на българските лекари за това че колкото пъти съм имал нужда толкова пъти всеотдайно и компетентно ми е било помогнато.