24

рускиня

преди 6 години

До Калеко Алеко. Когато руски боеприпаси попаднат към хората с две леви ръце, израснали от *** и когато тези инвалиди опитват да покрият собствени кражби - точно тогава стават взривове. Иначе за това ,че жената ти спи със съседа - пак Путин е виновен.

23

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 14Няма по смрадливо нещо от руска путиниска.

22

рускиня до 14

преди 6 години

.... има прясна руска леш ....----------------------------------------Ние нали си траем,че такава леш ,като тебе се подвезава във форума. Чак смърдиш....

21

Анонимен

преди 6 години

Пфу,язък!Превземането на Русия от хохлите се отложи и тази година.

20

:)

преди 6 години

откраднали са голяма част от боеприпасите преди това гаранция и за да заличат следите... бумммм..то и в Бг имаше 1-2 такива взрива :)

19

Калеко Алеко

преди 6 години

Рушките боеприпаси имат свойството сами да се самовзривяват. Това го знаем и ние българите след взривове на рушки военн скрап и в Костенец, и в "Арсенал" Казанлък, и в "Терем" Трявна, и в Севлиево, и в "Миджур" Горни лом, и так далее ... и так далее ! Да не говорим за самовзривилите се торпеда, на борда на атомната подводница Курск, която ознаменува коронясването на товарищ путин. Извода е че "рушките военни технологии" са опасни за човечеството не само по време на война, но дори и в мирно време

18

Dublin

преди 6 години

UrOvnenie:Goriat boepripasi s obst tonaz 10 hil tona...Kolko Sa iztekli prez godinite kum bratski organizaciiki kaT IGIL I Boko Haram I kum oFFshorkite Ni...CashValcman/Poroshenko/p.s.Polzvame celnia opit Na Buda Haram...ednolicnia sobstvenik Na EOOD "Bulgaria"

17

Анонимен

преди 6 години

То че е руска диверсия, руска диверсия е. Само че рашките пак настъпиха мотиката. Американците ще ги компенсират с много по модерно и ефективно оръжие и боеприпаси вместо боклyците "Смерч", "Ураган" и "Град".

16

Анонимен

преди 6 години

Това е дело на руските ***

15

9988

преди 6 години

От Укрофашагите само това може да се очаква!

14

Анонимен

преди 6 години

Е, това си е дело на рашките.

13

Анонимен

преди 6 години

Посраинците освен да лочат водка като сви-ни за друго не стават.А жените им са най-големите уру-спии в Европа. Ама наромлано - като не го дигат.

12

Нестор

преди 6 години

Усраинците са мобе би единственото племе лоето е по - просто от нас!

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10 не но има прясна руска леш тип груз 200 в сваления в снощи в сирия хеликоптер

10

Дам

преди 6 години

Поредното чудовищно зъмърсяване на атмосферата...После, защо ставали природни катаклизми...

9

Анонимен

преди 6 години

думнаха им генерал барабар с целия му щаб снощи и хеликоптер им свалиха мамашистанците определено газ пикаят

8

Тео

преди 6 години

Кой има полза от това. Руснаците ли са? Е, не са. Поради няколко неща - първо в статията си е написано, капацитета на склада е бил надвишен няколко пъти, плюс, все ми се струва, че Украйна няма да купува вече оръжие от Русия, така, че каква е изгодата на руснаците? След такова проишествие много далавери могат да бъдат прикрити. И при нас гърмяха така складове, не е новост. А сепаратистите и с тези муниции направиха украинската армия на пух и прах. търсете този, взел следващата поръчка.

7

Дани

преди 6 години

Украйна и боеприпаси? Сещам се за филма с Никалъс Кейдж - "Крал на войната", точно за тази ситуация. След разпада на СССР толкова много оръжие откраднаха и продадоха украинците, колкото никой друг. Е, явно още повече е било щом им е било останало до вчера. Естествено че е руска диверсия, изключено е това да е грешка, немарливост, случайност, замитане на следи или друго.

6

Анонимен

преди 6 години

Нормално за руските боклуции да правят такива неща. И с това няма да успеят да си върнат Украйна. Загубиха и нея, както загубиха Ирак, Либия, Куба....

5

Анонимен

преди 6 години

свален руски хеликоптер в Сирия двата пилота са мъртви