172

Йовков

преди 6 години

Колко мъка боже...

171

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Всяко негово действие доказва, че той не е никакъв политик... - ДЪРЖАВНИК е...

170

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Пич, ще ме прощаваш, ама нали се сещаш, че не само висококвалифицираните трябва да се хранят и живеят що годе сносно. Има свестни хора, които не могат да станат учени, те пък имат своя принос и старание към обществото. Е, те да умират ли? Нали ако всички са специалисти, няма да *** къде да се наядеш, или кой да ти изчисти канала? В нормалните държави, и миячът на чинии може да отизе на почивка със семейството си!!!

169

Анонимен

преди 6 години

"Дойде ли празник 1 млн. българи се изнасят!"Както си я подкарал, тези българи ще се изнесат не само за празника, а завинаги. Но това е далеко от съзнанието ти.

168

Тихомир Томов

преди 6 години

Ръста е огромен.........................при патриотите . Вече са улегнали милионери . Не крякат и не подскачат .

167

Анонимен

преди 6 години

И още по-голяма щета да вярваш на глупостите на Путин.

166

Анонимен

преди 6 години

Заглавието от горе: Доходите нараснали,народа просперираОт съседни статии: България рай за инвеститори : Индия инвестира 55 милиона в БГ.равносметка ---------------------------------------------------------- : Ние сме по добре от Швейцария бре!Реалност: Текущата минимална пенсия - под 100 евро, текуща мин. заплата 235 евро, дори мигрантите от гладуваща Етиопия не искат в БГ.ИЗВОД: ПРОПАГАНДАТА ВИ КАЗВА ЧЕ СТЕ СИТИ И СТЕ ДОБРЕ !

165

Анонимен

преди 6 години

ББ къде живее??? Какъв разтежение, какви 5лева??

164

редник

преди 6 години

Така е ! Българите се изнасят ! Като се замогнат ,малкото останали в БГ, и те ще се изнесат ! Българи в България вече няма да има !

163

до само Костов

преди 6 години

благодарение на Костов станахме милионери, само че не в долари ами на обезценени от хиперинфлацията левчета.

162

Анонимен

преди 6 години

Ниската минимална заплата е причината за ниските доходи.Минималната заплата трябва да се вдигне.

161

Анонимен

преди 6 години

"" Борисов се хвали: Доходите скочиха! ""..................Бойко безспорно е най-малко вредния управленец ... при едно социалистическо управление нещата биха били по-зле, но ако Бойко се успокоява при тази миграция и смъртност и всеобща бедност ... значи края на Герб е скоро.

160

ined

преди 6 години

То ако наистина бяха скочили доходите и останалите 5 милиона щяха да се изнесат, че да си починат и те малко от Бойковата мутра.

159

Анонимен

преди 6 години

Много нарасна тази заплата чак мисля през балкона да пусна някоя пачка.

158

само Костов

преди 6 години

само Костов увеличи заплатите! Оттам нататък аз не съм разбрал за такова нещо!

157

Анонимен

преди 6 години

Тъжната картинка е факт. Обслужващата класа лае срещу средната. По цял свят е така. Обслужващият персонал обвинява държавата, другите, съдбата си, но никога СЕБЕ СИ за ниските си доходи. Именно заради непризнаване на грешките, винаги ще е обслужващ персонал. Примирете се, огледайте се в новите автомобили около себе си и се самозалъгвайте до края на живота си, че са на крадци и на връзкари. Никога няма да проумеете, че проблемът се крие в самите вас. Пазарна икономика. Нужни сте й.

156

манджата

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАМного здраво работи.Ама не по полето ана плажовете.Загорел е като печена тиква.

155

ХАХА

преди 6 години

Скочили доходите!На кой!?На държавните служители!Скочиха и НАПаджиите да проверяват.Ама пак -кой?!Не фирмите с над 100000лв в касите,а дребните фирми,че от тях най-лесно могат да скубнат и последните им пари!Глей ние да не скочим,че ще ти се види тясна Банкя!

154

Анонимен

преди 6 години

Ако си човек на партията може и да са скочили доходите но за обикновенните не са скочили.

153

Анонимен

преди 6 години

Доходите растат, това е факт. Защо? Редица чуждестранни компании инвестират у нас заради евтината работна ръка. Често се "крадат" кадри за по-високи заплати. 6-години след като завърших университет заплатата ми е скочила четворно и към днешен момент плащам близо четирицифрени данъци на месец. Всички образовани хора около мен са с тази съдба. Който навремето го мързеше, сервира бира в бирариите из центъра на София или мие коли. Висококвалифицираните специалисти са търсени навсякъде.