225

поредните платени

преди 6 години

Поредните платени русофили. Марш в Русия като толкова си я обичате. Ние българофилите искаме съд за вербуваните от Русия агенти.

224

до помнещ

преди 6 години

Да не забравяме и гаврата с името "Сталин"!

223

помнещ

преди 6 години

До Карли: "Как кои са - същите от Кримското опълчение, спонсорирани от Путинстан тюфлеци. Да си взимат черноморието направо и да млъкват."Моля, моля, какво черноморие да вземат? Аз съм кореняк варненец на 68 години и много добре знам мнението на истинските варненци към руснаците. Не забравяйте че Варна и Балчик са единствените български градове бомбандирани от североизточните варвари. Но има много пришълци особено от "партизанските" райони Търговище и Попово още от комунизма. Не съдете от тях.

222

до 230

преди 6 години

Сега ще те прибере ....

221

до 227 помнещ

преди 6 години

Под маската не се знае кой се крие, може да е *** като обслужващ персонал.

220

Анонимен

преди 6 години

Боже прибери си версиите!

219

Брадвата

преди 6 години

До командирскиТака, така, властта ви е удобна, щото си получавате пенсиите, ама ако се срине нещо властта, как ще получавате по 400-500 лева пенсия 30 години поред? Всички шапкари, *** и чантаджии са зад властта, другите кучета ги яли, нали така, ***? Всичи *** и те са против промяната. Щото спират помощите. Нека си стои мафията начели и сакън нещо некой да не мъцне. Робско гнусно племе предатели

218

Анонимен

преди 6 години

220, ти знаеш ли Кой поръча атентата в ,,Св. Неделя''? Предполагаш и слушаш пропаганда! А знаеш ли защо царя уж закъсня и не влезе вътре? Поне знаеш, че курсът за въоръжена борба е снет месеци по рано. И че виновните избягаха, а обесените бяха ей така за назидание.

217

помнещ

преди 6 години

До СатаНАТО :"Паравоенните са хора, лоялни на държавата, които взимат оръжие, за да я защитават."Така е но не се уточнява към коя държава са лоялни. Точната формулировка е че тези са паравоенно формирование лоялно към руската държава. Още повече под маските не се знае дали не се крият руски граждани.

216

юбералес

преди 6 години

Партизани 2.0

215

Анонимен

преди 6 години

Не цапайте името на Апостола Васил Левски, платени рубладжийски ***!

214

до 220

преди 6 години

Много здраве от Коста Лагадинов!

213

РПГ 7

преди 6 години

То един хахо в Лясковец направи Специалните барети за резил! Не ги подценявайте! Впрочем, вие ли ще отидете да ги арестувате ако наистина са се радикализирали? Ще ви се дръпне *** и пак Бойко трябва да мята гранатомета на рамо, както в лозята на Харманли.Факт!

212

Анонимен

преди 6 години

Отпред виждам ловна пушка ИЖ 12 калибър! Дружинката на Гоце маскирана.

211

Анонимен

преди 6 години

Интересно е дали на процеса срещу тези кандидат-терористи ще стане ясно откъде им идва финансирането.Макар че то е ясно - източникът е същия който поръча атентата в Св.Неделя, същия който изпрати печално известните 56 подводничари и който поръча т.нар. "Народен съд".

210

Анонимен

преди 6 години

Поредните 10-20 откачалки с претенции всички да се съобразяваме с техните мании, преливащи в откровенна лудост. Дай да ги видим каква сила са, да идват в София, да им набият канчетата и после обратно на село.

209

Анонимен

преди 6 години

ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ КРИЕ ОПАСНОСТИ- МОЖЕ ДА ТЕ СГАЩИ ПРОКУРОР ИЛИ ПОЛИЦАЙ, А СЪДИЯТА ДА ТЕ ПИТА ТИ ХУБАВО ФИЛИШ АМА КЪТ ТИ ПЛАЩАТ ДАЙ ДА ВИДИМ БАРЕМ ДАНЪКА ПЛАТИ ЛИ СИ!!!!!!!!!! А ВИЕ ДРАГИ ПЛАТИХТЕ ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ- ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ЕДНИ ВИДНИ ПОЛИТИЦИ- ДЕ НАСТОЯЩИ ДЕ БИВШИ- ДРУГОТО МЕ НЕ ЕНЯ- НАЧИ ПЛАЩАШ ДАНЪКА ИЗПИРАШ ***- ЕЙ ТОВА АКО ГО НАПРАВИТЕ ВЪ ПРИЗНАВАМ ЗА ЮНАЦИ- ЩОТО СЕГА СТЕ САМО КАЛТАЦИ. И НЯМА ДА МИ ПИПАТЕ РОДИНАТА ЩОТО ША ВИ СВАЛЯ МАСКИТЕ А ПУШКИТЕ ША ВИ ГИ НАВРА В ИЗХОДИТЕ.

208

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези клоуни на снимката? Защо си крият лицата? Нещо нередно ли вършат?

207

Белия фтобус

преди 6 години

А когато хвърляха камъни по Мая бяха умни и красиви, нали?

206

Пеко Таков

преди 6 години

Хайде, новите партизани са тук. Ще ограбваме ли мандри и ще изнасилваме ли по селата? Само името да смените, че нещо не се връзва... А, и като тръгнете да разстрелвате учители, професори и инженери, сега вече ще можете да качвате видеата във фейсбук.