41

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААима и американци - то там бъка от всички народности по света, а кюрдите в Кюрдистан пише, че са индоевропейци, мидийци - от останалите перси ги дели сунизма

40

Шоп

преди 6 години

Турция ако слуша, ще бъде рахат с новата кюрдска държава. Ако не, ще бере ядове.

39

РАДЕВ

преди 6 години

ЗНАЧИ ЗА ТОВА ГИ ГАЗЯТ ВЪВ ФРАНЦИЯ И ЗАЛИВАТ В АНГЛИЯ

38

Анонимен

преди 6 години

Ястребее, дишай. Половин Турция мрази Ердо. Поколенията се менят, младите идват на власт в държавата, докато халифатите си отиват. Няма да е вечен Ердо, нищо не е вечно на тоя свят, запомни го това от нас българите. И ние сме имали империя и тя не е била вечна, кръговратът на живота е това. Точно както църквата умря, така и джамият ще умре. Хората се събуждат здраво, нова ера е, не искат да са роби.

37

Анонимен

преди 6 години

фърфорко, Армения, Сауди и Персия няма ли да референдумвате за отоманския халифат, или те сами, викаш, вече се отказали от държавите си

36

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Най-накрая от тая война доброто ще победи, и кюрдите ще имат своя държава, убеден съм.

35

Анонимен

преди 6 години

...а след референдумите - още турски гастърбайтери при Меркел, добре че спечели.

34

До Viva Revoluci

преди 6 години

Няма да ги смажат. .. нали се сещаш че тоя референдум не е от така... като се прави Ердо на ербаб ето ти кримски сценрии... вече имат боен опит от Сирия, имат и оръжия от тиия дето им позволиха референдум

33

Анонимен

преди 6 години

До халифатлиятаи в Египет, Либия, Алжир, Мароко се тресат - утре обявяват референдум за връщане назад в Османската империя. Последният наследник на Ос.ман, прибран под домашен арест от Сирия, подписа ли, че осиновява грузинеца или още се дърпа.

32

Viva Revoluci&#2

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААтурция, иран и ирак може да ги смажат, но кюрдите ще се бият до последна капка кръв, и това мъжеството и силната воля, целия свят ги уважава, и не си мислете, че християнските световни сили ще останат безучастни.

31

Анонимен

преди 6 години

Турция е държава с много етноси и общности. Нормално, като при много други държави. В Иран има подобно положение, там има и араби, персийци и други. Годините на войни и превземане си казват своята дума. Който народ е оцелял сега си търси правата.

30

Анонимен

преди 6 години

До Ха, хаа, хааа В близките години ще се появи независим Кюрдистан, и той ще включва и част от днешна Турция. Нека само Ердоган да продължава да води националистична политика, и да се отдалечава от Запада. Тогава ще плачеш, няма да се смееш!

29

_Революционер_

преди 6 години

Успех на ПКК в революционната борба за свободен Кюрдистан !!!

28

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААкакто кажат от Кремъл, тавариш анадолски. сватбеният банкет свърши ли?

27

Андрешко

преди 6 години

Ястребе,кюрдите ще отхапят голямо парче земя и от твоята империя Турция,която Ердоган ще разпадне напълно.

26

:)

преди 6 години

Мария много те псуват тая вечер ***

25

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААняма страшно, натовец, Гюлен е виновен

24

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААжабите ясно, кой е гьола, в който да си седят?

23

Анонимен

преди 6 години

По-скоро, че има от Турция да вземат. Голямо шоу ще стане.

22

Каква Турция

преди 6 години

Никъде не мога да намеря информация относно предаването на Керкюк на Турция ако Великобритания не осигури териториалната цялост на Ирак . Пише само , че преговорите са завършили без резултат ! Това пише за договора от 1926г . Търсих го на три езика и нищо друго не намирам. Моля за инфо по запознатите!