80

Анонимен

преди 6 години

Много добре знам процедурите троловете. Отказах се от униженията и мъките и децата се грижат за мен. Милите, не им е лесно, но нямаме избор. Държавата не е държава. Изобщо не е.

79

Helleborus

преди 6 години

Що се отнася до стажа, има и друга група хора, която е по-ощетена и от инвалидите, това са родителите им. Те са напуснали работа и не им върви никакъв стаж, нямат и заплати, получават само някакви суми заради децата, но те не са им лични доходи. Реално са без доходи, няма здравеопазване за тях, няма и пенсия. Т.е., тук държавата отново доказва, че безплатните неща ги дава срещу контрол. Дава пари там, където иска да контролира групите, а не там, където е най-нужно.

78

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже да си инвалид!Само че преди години съществуваха т.нар.Кооперации,където работеха предимно инвалиди,имах някакво производство и си осигуряваха сравнително добри доходи плюс инвалидните пенсии,течеше им тр. стаж и т.нат.Кооперациите имаха собствена материална база,почивни станции и не малко придобивки!Само че къде отидоха и кой ги открадна,на никой не му пука!

77

Анонимен

преди 6 години

Честито на всички гласували за ГРОБ.Ще има още много социални "придобивки" защото българия се е запътила към гръцкият сценарии на БАНКРУТ.Но в Бг нещата ще са много по-жестоки........Данъци върху всичко и за всичко.Жална ви майка.........

76

Анонимен

преди 6 години

6 500 000 имащи право да гласуват.2 000 000 не живеещи в БГ2 000 000 пенсионери1 000 000 инвалиди10 % безработни+поне още 5% скрита,нерегистрирана безработица.1 000 000 Роми,от които поне половината също чакат на социални помощи.Работещи - около 2 000 000,от които 30-40% се осигуряват на мин.заплати.Е,тая държава как съществува не ми е ясно!Как искате да не затягат контрола и да не се гледат инвалидите под лупа?Кукер,оставам с впечатление,че в Ямбол вс. сте за ТЕЛК!

75

Чао 78

преди 6 години

***, соц, моц, боц

74

Анонимен

преди 6 години

Е как аз на 90 % от S-класите в БГ каде са от 50 бона на горе има знак за инвалидност значи тея бая ще вземат ! :)

73

Анонимен

преди 6 години

Съвет, Съветски ,а не съве ц ки както си го написал.

72

хъ

преди 6 години

Имам една колежка, която преди години заболя от хепатит. Здравословно наистина беше доста зле, видимо дори. Продължителен период в болнични, лечения, клиники. Взе решение от ТЕЛК. Като се вдигна на крака, се върна на работа. В период от около 3-4 години получаваше пенсия и заплата, даже и данъци не й удържаха - това нещо като бонус ли, не знам. Финансовото й състояние видимо се подобри, смени си гардероба и цъфтеше.

71

!

преди 6 години

Азм съм с 90% инвалидност, работя само защото имам дете, което гледам сама и не мога да го издържам с 220лв. пенсия. Постоянно съм в болничен и по болници, но нямам избор.

70

Анонимен

преди 6 години

България е 6 милиона инвалиди, плюс 3 милиона прокудени, благодарение на съвецката болест от 1944-та, проводена от БКП, членовете й Радев и сие

69

Анонимен

преди 6 години

Инвалидите в България са много повече от 1 милион - благодарение на съвецката болест от 1944-та и проводниците и Радев и антураж

68

Анонимен

преди 6 години

Втората най-пивлекателна професия след митничар е член на ТЕЛК комисия!

67

шматка

преди 6 години

Хехе1 млн инвалиди!!! На 7 млн население.Ако зависеше от мен не през 6 а през 10 комисии ще ги прекарам.Накрая ще останат реалните инвалиди които едва ли са повече от 200 000.

66

Анонимен

преди 6 години

Искам Радев да спре да харчи народни пари за пътешествия, празни и нечленоразделни приказки, на български срича и заеква, на *** да си говори с Путин

65

Анонимен

преди 6 години

Възрастни хора получават инвалидна пенсия за очите. Имат нужда от леща. Тя струва 800 лв. касата не я покрива, човекът няма пари да я плати и получава инвалидна пенсия. 1000000 души с инвалидни пенсии на 2500000 работещи. Е няма такава държава.

64

Анонимен

преди 6 години

Защо се мъчите да разсъждавате как инвалидите щели да минат шест комисии. Целта въобще не е да минават през комисиите, а да не успеят да минат и да се откажат.===================================Ами не сте познали! Ние инвалидите сме търпеливи хора, няма за къде да бързаме. Пък като ни отрежат пенсиите - ще умрем и толкова. То това и без това не е живот.

63

от 72

преди 6 години

До тоя с минусчето - не го защитавай Радев, знам че ти е любовница, браниш го както Деница брани Сидеров, щото си му родила дете и искаш да се ожените

62

избирател

преди 6 години

Разбира се,че трябва да бъдат преосвидетелствани!!!Особено тия с липсващи крайници/да не дава Бог/.Ами така де може да съм им поникнали нови а те да продължават да ''смучат'' държавата.Бойко милия един джип не може да си купи и кара тоя на горското,те ...............

61

Анонимен

преди 6 години

След няколко години Радев каква пенсия ще вземе - като инвалид или като съвецка предателка, в рубли?