22

Анонимен

преди 6 години

До 20Добър опит да правиш пропаганда. СК от 55та до сега НЕ е имала ядрено оръжие ...И никой НЕ Е заличиЛ. Сигурно четеш много руски комикси. Второ има международни закони и ще спазват. Ако не бой. Ако бяха на твоята граница , нямаше да разсъждаваш толкова охолно.

21

Отговор

преди 6 години

До Художник 13 *** .ти , ама наши , комунистически. Нали така ? Така е...

20

do 17

преди 6 години

Съзнанието ти е на ниво плейстейшън, където значение има само крайния победител. Да Северна Корея ще бъде заличена(което отдавна щеше да се случи, ако нямаха ядро), така че те нищо не губят. Най-много да затрият 10 млн японци, 10 млн южнокорейци, и по възможност още толкова янките. Кое не ти е ясно?

19

Факт

преди 6 години

При масиран ядрен удар срещу СК,Южна също си заминава поради радиацията.Както и прилежащи райони от Китай и Русия.Как мислите,тия две сили ще се примирят ли с това или ще ударят изненадващо САЩ?Дето се вика,ако ще е гарга-да е рошава,проблемът със САЩ се решава отведнъж,естествено със съответните жертви.

18

Burzum

преди 6 години

Абсолютно е така ....САЩ е лош покер играч...никога няма да нападнат КНДР щото на всеки е ясно ,че дори само една ракета да удари американски мегаполис и с Уолстрийт е свършено .... цялата къща от карти ще се срине

17

Анонимен

преди 6 години

До 10Да пък те Япония и ЮК , ще седат и ще гледат само :))) И двете държави ще им бъде доставено ядрено оръжие преди удара. Общата бройка на самолетите на трите държави сигурно е умопомрачаваща . Ще залеят цяла СК е бомби. Тая ракета СК как ще е изстреля ? То да не е бенгалски огън .

16

Истината

преди 6 години

До do 7За да стигне една БАЛИСТИЧНА ракета от СК до Япония,трябва да развие скорост близка до Първа космическа(7,9км/с).Значи 1200км ще бъдат изминати за 11мин.Айде да кажем,че средната скорост е наполовина,стават 20 мин.

15

yuo tube do 13 случа

преди 6 години

"Орбитальный беспилотник X-37B. Полигон. Телепередача. Оружие ТВ".......коментара е от руски генерали. Приятно гледане.

14

Факт

преди 6 години

Ядрен удар срещу СК би създал прецедент,който може да се обърне срещу самите САЩ!Щом те могат да го направят,под предлог,че са заплашени,то и Русия може да стори това по същата причина и ще е точно толкова оправдано!Но най-вероятно Путин ще се опита да успокои обстановката.Той мрази да му бъркат дългосрочните планове и ще притисне Кими сериозно.Ако проектът "СТАТУС" беше вече готов,щеше да е друго.

13

Художник

преди 6 години

Това мазно лице и отвратителен *** на снимката може да е само на комунист! Само те се тъпчат без мярка,защото никога не са изработили и един грам хляб !Какво да очакваш от песоглавци като тях - само идиотии!

12

до 11 случайно

преди 6 години

.... В холивудско студио ....

11

случайно

преди 6 години

преди дни САЩ отново изведоха в орбита Х-37 В.......

10

Хм

преди 6 години

Какво има Ким не е много ясно,но иначе е забавен!До Америка едва ли ще закара,ама може да осъмнем без Самсунг и КИА.Впрочем,има начин да удари и САЩ,макар и косвено.Една подводница с водородна бомба,взривена на подходящото място спокойно може да задейства Сан Андреас и...сбогом Калифорния!

9

do 7

преди 6 години

До Анонимен: Според теб колко секунди са необходими ядрената глава да посети Токио или Сеул? Я погледни картата

8

Очуден

преди 6 години

И какво друго може да е речта?

7

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно че никой неможе да атакува ядрена сила. СК НЕ разполага нито с много ядрени глави , нито с много ядрени носители. СК има слаб флот и ввс , има слаба комуникация , няма опит във войните. Няма пари и достатъчно храна . Може да бъде ударена , когато решат и няма да излезе победител. А изилзването на ядрено оръжие от нейна страна ,ще доведе до ярост и пълното и унищожение от останалите.

6

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да бомбардира ядрена сила, затова тоя е казал че лае това го знае и тръмп но няма как да го каже публично.

5

Анонимен

преди 6 години

D nes malko studeno premestih si go v drugiq krachol ta da vidim

4

Томахоук

преди 6 години

БАУ!

3

Мнение

преди 6 години

Явно Кимчо си търси белята.Бълхата се репчи на слона и търси " равновесие".Скоро някоя сутрин от новините ще разберем че СК не съществува.Този луд вече опъва нервите и на Русия и на Китай.Те няма да посмеят да се намесят да не оберат пишкира и те.