176

Анонимен

преди 6 години

Е..м ти историята като няма кой да живее в държавата да идват *** и арабите и свички българи вън.

175

Младши

преди 6 години

Произхода на Българите е толкова тюркомонголски,колкото произхода на руснаците и "македонците" е конгоански!

174

Анонимен

преди 6 години

Лондон е създаден през 43г от Н.Е.!!!

173

Анонимен

преди 6 години

До hmmmm5 века да живеем в османско е много повече от червеното болшевишко!!!!!!!Турското след времето на Ататюрк няма нищо общо с някакво робтво!Това си е било съвместен живот с гарантирани права за всеки българин.Руското робство е резултат на пропаганда с пари. Произхода ни е тюркско-монголски!

172

Анонимен

преди 6 години

До плана МойсейОбаче го изтриха. Тия са еврейски слуги.

171

До 192

преди 6 години

Какви рашки ти точат зъби?Я ме просветли ,че нещо не сгрявам сега трябва да се страхуваме от червената стена или пък не точно това е нареждането.

170

Исти

преди 6 години

Етническата партия,създаваща етническите проблеми у нас не бе учредена от демократите,а от русофилите и не по заповед на Вашингтон,а по заповед на Москва! Ако не знаете какви са нейните задачи,веднага ви напомням- тя трябва да накара народа на България да приплаче за руския ботуш,за да го покани да дойде да ни "спасява"!

169

Ха-Ха-Ха

преди 6 години

Рашките точат зъби ама номерът им не минава и не минава.

168

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаха нали България беше процъфтяваща в ЕС и НАТО и демокрацията донесе само щастие и благинки.Да не иска да каже ,че 10 годишната власт на краля слънце е провал? Или по зле 30 годишния "преход".Лошо почне ли една власт да страда от шизофрения нещата се подобряват.

167

плана Моисей

преди 6 години

До AntisemitНищо ново няма в коментара!

166

Исти

преди 6 години

Вие не се ли сещате,че нещо трябва да се промени за да бъде решен този проблем? Не се ли сещате,че в държава с етнически партии няма как да няма етнически проблеми??!!

165

Анонимен

преди 6 години

До упс...Вкарахме си автогол с комунистите!

164

Атлас

преди 6 години

Времената са бурни, падналия ангел вилнее и силата му е голяма.Неговите държави по земята безчинстват , но са наблюдавани и шапката им е скроена.Когато времената се обърнат, а това ЩЕ стане ,Българина ще поиска своето си и разгрома на богонеизбраните е предопределен.Сега просто пести сили и се окопава, чака вятъра да се обърне и не тъжете че напускат разни нашата държава, това са слабаците, така остава само стоманата- шлаката се отсява........

163

Antisemit

преди 6 години

Уродливите и гнусни евреи искат да обезлюдят светите български земи и да настанят зловонните си тела и вонящата си философия тук. Нема да стане! Никой не би се дал на етиопско-сафаридската семитска иззмет. Тия същества имат проблем с половата идентичност и със самата си същност. Това са прокълнати от Бога мутанти потомци на остатъци от предишни атомни заличавания. Ние сме българи, арийци, десет пъти по-древни, интелигентни и Богоугодни от тях! БЪЛГ АРИЯ НАД ВСИЧКО!

162

упс...

преди 6 години

Народната мъдрост гласи "Свято място - пусто не остава"!!!!!Ще дойде друг народ или народи - най-вероятно турците, а Добруджа или част от нея ще бъде румънска.Ние не нямахме шанса след държавния преврат през ноември 1989 на чело на Бг да застане Държавник - патриот и родолюбец.Сами се докарахме дотук, никой, абсолютно никой не ни е виновен защото: "Злото, което сам си направиш и най злия ти враг не може да ти го направи."

161

Анонимен

преди 6 години

"Нашите" държавни служби го правят това- знаете ли кога ще се случеше подобно нещо в царска България??? Когато си видите ушите без огледало,чиновничета червени!!!

160

Дани

преди 6 години

Нали се сещате че веднага след като тези българи от Украйна, Молдова, Македония и т.н. получат бг лична карта ще заминат или в ЕС или в Америка?

159

Поручика Балканец

преди 6 години

Безсмислено е да се публикуват патриотарски изцепки, които по своята същност са "Дайте да дадеме!". Младите хора са прагматични и са наясно с лицемерието на властническата фразеология. Ако Големото Житейско Състезание се печели по презумпция от хора като Делян Пеевски още на 20 години, тогава неговите можещи, инициативни и знаещи връстници плюят с погнуса през рамо на терминала на летището. Да обърнеш гръб на мафиотската "държава" не е грех. А Родината всеки я носи в сърцето си.

158

Анонимен

преди 6 години

Те 3 милиона не напускаха заради демокрацията , ами по време на демокрацията след падането на комунизма и мачкането на народа през тези 60 години. Има разлика между двете. До колкото си спомням след 89та България не бе най-богатата държава в европа ?:)) Беше изостанала и ограбена.

157

Анонимен

преди 6 години

на път за Германия преминахме през Румъния . селата подредени , пътищата асфалтирани и тротоарите излъскани по западен образец . във всяко село пълно с млади хора , училище и детска градина не липсват , а пред селското полицейско управление са паркирани най-малко десетина дачии .