220

к нинова

преди 6 години

синът си ми е екстра в сащ.купихме му и разкошна къща.тия приказки за русия са за застарелите ни избиратели. нали разбирате,няма как,представяме се уж за социалисти

219

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на роба е да започне да се кланя на нов господар и да го възприема като "освободител".

218

Путин

преди 6 години

Глупости!Защо да хабя муниции срещу България, като "полезните идьоти" там сами ще свършат работата.

217

До 223

преди 6 години

До до РУССКИЙ ОККУПАНТКой е роб, бе мухъл! Ако се усещаш такъв, не го лепвай на другите! Аз не съм роб! Дедите ми са въртели ятаганите, били са френците при Червената стена!

216

Анонимен

преди 6 години

пратила синът си да стане гражданин на сащ а говори локуми за балъците.

215

До анонимен 231

преди 6 години

Не знам за щерката на Борисов, но мога да ти кажа защо аз живея в щатите - избягах от русолизците, който всячески дърпат България назад. Когато измрете ще се върна.

214

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Свобода даряват само свободните и тези които никога не са боли роби, защото те не познавар робството поради това, че са живяли винаги свободни. Империя никога не се гради от роби а от имперци свободни по дух. Империя не се защитава от роби, а от имперци свободни по дух. Робът даже получил свобода безвъзмездно винаги търси някой да го управлява и началници извън пределите на страната му да решават вместо него судбините му. Робът не познава и не може да каже НЕ когато не е в негова изгода.

213

Анонимен

преди 6 години

До пехотинецГоVNьо, пий си хапчетата!

212

Анонимен

преди 6 години

Бибиткови истории.

211

до Истината

преди 6 години

Най-голямата опастност за Бг е робската психология на българина!Дори след Освобождението си, българинът веднага си потърси "закрилник и защитник" и го намира в лицето на Германия, след това в СССР, а днес в лицето на САЩ.

210

Берлин

преди 6 години

Май ше ви изпарят братушките... хахаха. А синът на стратежката е в стратегическите Щати. :)))

209

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 217Да, ти си 100%-овият русомразки интелект! Овладял си компютъра . можеш даже да ползваш паметта му! Върховно постижение за нискочелите русофоби! Това лаjно вече излиза за 50-ти път! Е, стига де!

208

до РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Най-голямата заплаха за роба е свободата ! Когато я получи започва да мрази освободителя си !-----Робът първо възнененавижда себе си за слабоста си, а след това и освободителя си, чийто образ винаги му напомня периода на робството и унижението му!А, понякога изпада и в така наречения "Шведски синдром", когато асоциира периода на робството с "благоденствие и просперитет", а освободителя си като враг, който му е ги е отнел.Мда..., психологията на роба често наподобява на тежка патология.

207

Истината

преди 6 години

Всъщност, най-голямата заплаха за България не е толкова Русия, колкото русофилите тук.

206

майорски

преди 6 години

Кучетата си лаят а кервана си върви ....Русия пак е на световната политическа сцена ....и пак стана велика Русия !!!а ние с грънците пак тичаме зад опашлаката на кравата , лижем на жабата и лъскаме ноктите на немския/австроййския орел...и пак ще плащаме репараций след това !!! И ще казваме че политиците ни не са били адекватни на времето си !Нищо ново в нашата история

205

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТочно така, затова толкова хора мразят ЕС - именно той ни направи свободен от руската гнет!

204

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТОсвободителите са били и си остават по-големи роби от исвобидените, русофилче. А най-отвратителни са доброволните роби на руските ***, които смятат, че *** на руски *** трябва во веки веков да бъде основно занимание на българите.

203

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Най-голямата заплаха за роба е свободата ! Когато я получи започва да мрази освободителя си !

202

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но вече сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани.

201

Цонко

преди 6 години

Свободата, която имаме от както сме в ЕС може да се тълкува различно - за някои тя е шанс за успешна реализация и достоен живот, за други - тоалетна хартия и банани. Докато тези с бананите са мнозинство - България няма шанс за развитие. Дълбоките рани, които руската "братска" прегръдка остави върху България, са видими и днес. Оставете спомените настрана и погледнете фактите - как живеят нормалните хора и как живеят в държавите от "бившия" източен блок. Корнелия не прати синчето в Москва! Защо?!!