175

Анонимен

преди 6 години

То не беше война с Ирак, на два пъти, война в Афганистан, подклаждане на революции в арабските държави,и в Грузия, Украйна. Време е за нещо по сериозно, като ядрена война, само, че този път, може и Китай да се намеси, и нещата стават много сериозни. Светът отива към самоунищожение!

174

Анонимен

преди 6 години

До Бобиако се усещащ колко си смешен незабавно ще се гръмнеш

173

ЖЕСТОКО !

преди 6 години

Абе , Боби ти каменар ли си бил ...та бъркаш ядрен взриив --с каменарска шашка с динамит , с насочено действие...?!!

172

Ким III

преди 6 години

До Анонимен - "кой нормален човек иска да взриви ядрена бомба на 25 км от собствената си граница?"Че КОЙ говори за нормални хора?!?? Или, както ни учеха навремето руските васали, събрани от кол и въже наоколо - "Какво тук значи някаква си личност?!?"

171

ognyanz

преди 6 години

САЩ воюват в Афганистан от 2002г. И какво постигнаха: свършиха ли се талибаните? Никак даже, и сега контролират половината от страната. Същите "успехи" постигнаха в Либия, Ирак и Сирия. Нека сега се опитат да влязат и в Северна Корея. Ще затънат и там.

170

Емил

преди 6 години

До Анонимен 128 Защото можем.

169

Анонимен

преди 6 години

До БобиЕхххххххххххх, Боби, я ся ми кажи кой нормален човек иска да взриви ядрена бомба на 25 км от собствената си граница?

168

бай Х

преди 6 години

До ЕмилХахахахаха... а, не, ве, Китай и Рассия не са капиталистически държави. Ич. Всички са равни, жените са общи, за милионери дума да не става, за милиардери - сакън... дообре.А Кимистан - капиталистическа... може би след 100-200 години. Засега са робовладелска некрокрация, с тенденция за връщане в каменната ера.

167

Боби

преди 6 години

До Анонимен 190Какви ги дрънкаш? Да малките селища и не само В Сибир се обезлюдяват това е тенденция на всякъде по света. А какво става с икономиката на Далечния изток ще ти дам само два факта за размисъл там се стои най-голямото корабостроително предприятие в Русия, като първата част вече е в експлоатация и именно там в много Далечния изток Рашките ще почнат да произвеждат своите СТЕЛТ самолети от следващата година, Вярно със смешен темп от 20 самолета годишно но това все още е "сурова" машина

166

Емил

преди 6 години

До Българин националист И довечера си пий хапчетата,че вече не знаеш какво говориш.

165

Кравярия се на(х)акв

преди 6 години

Не мешайте "съюзниците"във вашите пъклени дела.Не смеете сами,нали!?Този не е наивник като Садам и *** като Кадафи .

164

Крокодил Гена

преди 6 години

До Емил - "СК никого не заплашвала."Только угрозила утопить Японию, иначе - никого, мгм.

163

Емил

преди 6 години

До бай Х Ко рече.Китай и русия капиталистически държави?То тогава и СК е също кап.дър-ва.

162

Квииии

преди 6 години

До Анонимен - "САЩ *** безпомощно."Мдам. А робовладелците в Пхенян *** помощно.Но като се стигне до кютек няма да е весело.Ако в целия калабалък има нещо хубаво - е, поне тоя път е далече от нас...

161

Рассафил

преди 6 години

Кат Рассия няма втора;тъй дивашка на света.Тя е нашата опора,тя е.е ни в гъ.зъ!

160

Анонимен

преди 6 години

Боби, преди година и нещо бяха открили подземен тунел от Северна Корея стигащ чак до Сеул. Това отговаря и на твоето предположение.

159

ХАХАХАХАХ

преди 6 години

До Боби"Дори СКорея да има Водородно Устройство(примерно 15т машинария) при необходимост това устройство(50-100 Мега Тона) може да се закара на границата до Сеул и да се взриви и то на земята. Считайте че от Сеул нищо няма да остане. Замърсяване = 20+ Ченобил"Яко! Тамън ми липсваха нови вицове...

158

Анонимен

преди 6 години

САЩ *** безпомощно.

157

Емил

преди 6 години

До Анонимен 142 На коя планета живееш?СК никого не заплашвала.Ти нормален ли си?Откъде ви намират такива бе-да те е срам да се наречеш българин вече.

156

Анонимен

преди 6 години

За Русия, Далечният изток е като заден двор, тя няма жизнено важни интереси там. Още повече, че Сибир се обезлюдява с големи темпове. Изглежда руснаците имат уговорка с Китай, да подкрепят интересите им там, а китайците да подкрепят Русия в близкия изток и Европа.