127

СУПЕРХУЙ

преди 6 години

Нищо й няма уе, Курнелиан е здрав кът бик ! Ще рзмаже койт хване !

126

Анонимен

преди 6 години

А БОКО *** ГА КЕ ПОСТРАДА????????????????

125

До лудите русоспии

преди 6 години

Не ни интересува никак изостаналия Сесеристан с паметници от соца, мумии, трошки, нафталин и соц естрада. Те живеят 100 години назад. Ай сиктир ***, *** русистански

124

Анонимен

преди 6 години

Много има да изплащат червените разсипници. Мнооооооого

123

Анонимен

преди 6 години

a Бойко добре ли е?питаме тук от ромската махалаче се притесневаме

122

Анонимен

преди 6 години

не си у4аствал в катастофа,БСП ще ти помогне

121

Анонимен

преди 6 години

А можеше да стане новина от това...

120

666

преди 6 години

Сега като си е ударила главата може да спре да лъже толкова много - ама надали! *** са патологични лъжци!

119

alek-50г

преди 6 години

уби.йците герб ощавиха пенсионерите.прогониха младите,скопиха малкият бизнес,избиха семейството на мишо бирата и вальо танов ,,окрадоха апетитните фирми

118

Циник до 129

преди 6 години

Така е някой до втори....а такива като теб не са прескочили и първи...*** нищо - вече има специализирани училища за бавно развиващи - в тях ще си отличник....поне до 4и клас! Тук до мен 1 швейцарска крава чете бръщолевиците ти ...и си скъсва вимето от смях! Ако успееш с комбайна да скъташ някой лев - *** до Швейцария...ще направиш пари - носи си табелка - булгарикус питекантропикус! И по дълбок каскет - ще потънеш под пари!

117

Анонимен

преди 6 години

А дали е била с колан?

116

номер2

преди 6 години

Не е загинала?! Жалко!

115

Анонимен

преди 6 години

До *** до 118Колко си прав! И най-важно - умен. Явно си учил чак до вториклас. Защото в Швейцария всяко село има канализация, теренътт им е изключително удобен - поляни по които и през лятото слизаш само по г.ъз и се качваш ако имаш десет крака, а като пуснеш нещо в канала по нанадолнището за отрицателно време стига долу. Така че, напълно ти вярваме. Той, Станишко, затова бързо се изнесе там, като пусне нещо отвисоко, да не мирише...А тука, ние - всякак...

114

Анонимен

преди 6 години

Жената е пострадала. Нормално е на болен човек да му се пожелае бързо оздравяване, а тука писачите се надпреварват да пишат глупости.

113

Анонимен

преди 6 години

Ех, дано да се оправи. иначе как ще си поклаща главата, когато говори разни неща!

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Я ти, вместо да се разсейваш, изтичай към Бърза помощ, че детето ти е инсцИнирало нещо и двата му крака са в гипс.

111

Бай Хей

преди 6 години

Бойко ще да е я надянал, нали? Отзад.

110

Циник до 118

преди 6 години

В търсенето на виновни ( за собствената му мизерия ) комуниста няма равен! Преди бяха капиталистите...с качествените си стоки....кореком...и държавите им "излезли от картичка"! И лъжите им до днес! Простичко е - сравнете което и да е швейцарско село с "водещо от епохата на Тошо"....и до днес - в българските села канализация няма....тоалетните са в двора...и неизмазаните къщи се рушат...благодарните отдавна са в гнилия запад...как да признае комунист, че сам си е виновен - трябва да се обеси !!!!

109

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникЗаВториПътБравоПожали майка си бе, какво ще клатуркаш от 90 годишна бабичка. А тя, душата, все в клуба на ОФ седеше - все през нощта даваше партийни дежурства.Та, накла- оф, надежурила се е, не мъчи бабето.

108

АНТИ

преди 6 години

Българчето от памтивека се слага на силните на Деня.Умира от кеф ***, да прави чип-чип на началниците.А имахме капитализъм със Златен Лев преди 9-ти септември.Сега, ако не е Валутния борд, нашите пари ще станат шума !