88

Анонимен

преди 6 години

Русия и психопата Путин са заплаха за човешката цивилизация.

87

Анонимен

преди 6 години

Не знаете как ще се промени планетата само в рамките на следващите 10 години!

86

Анонимен

преди 6 години

Всичко което не е изградено от любов предстои да се срине. Това май ще включва почти целият свят на его-човеците...

85

Анонимен

преди 6 години

Щом натовците и *** им пискат, значи всичко е наред. Обичам Русия и ненавиждам НАТО.

84

Анонимен

преди 6 години

Само да ви кажа, понеже забравих и отдавна не съм го казвал, че след 20 години военните ще служат само и единствено за да спасяват хора в бедстващи райони заради планетарните промени като цяло, които ще заличат капитализма, масонството, тъпизма, егоизма, идиотизма и т.н., всичко което не е изградено от любов предстои да се срине.

83

Анонимен

преди 6 години

До 94 : Стига с тея заучени фрази.Никой не се интерсува от Русия.Руснаците не са никакъв фактор в световен мащам.Те са просто едно икономическо джудже,което може да бъде смазано и без война.Живеем в ерата на технлогиите в което време САЩ са с поне 100 години пред Русия и ако решат да влезнат в руската *** ,ще влезнат без проблем и единственото спасение за руснаците ще бъде да си взриват ядрения арсенал на собствена територия и да унищожат всичко.Друг вариант нямат.

82

Анонимен

преди 6 години

САЩ и НАТО нямат никакъв капацитет. С Корея ги направи на мармалад.

81

Анонимен

преди 6 години

Вижте, кои страни са приятели и съюзници наРусия и ще разберете колко струва-Сирия, Иран, терористите от хамас и Хизбулла, Венецуела, Зимбабве, Никарагуа, Ванауту. Дори Беларус и Казахстан гледат да се пазграничат от руската ***!

80

Руска дезинформация

преди 6 години

До Добра идея..................медии новината че Русия е предложила на СС на ООН,резолюция за изпращане на сини каски в Донбас ЛНР и ДНР!?..............Руската *** НЕ ИСКА сини каски да бъдат разположени на границата между бандитските републики и Русия, за да се контролира притока на войска и оръжие!

79

No problem

преди 6 години

НАТО има целия капацитет да се справи с всички заплахи. Срещу Северна Корея- въздушнопреносимата лесбо-травеститска дивизия; срещу ИДИЛ- 93-та гейско-педофилска бригада, а с Русия е най лесно- само българските русофоби са достатъчни да предизвикат потоп когато се напикаят от страх.

78

Анонимен

преди 6 години

Тези хора си нямат и най-малка представа за Русия, щом официално говорят така злостно срещу нея. Руснаците са изкарали не една война на гърба си и знаят добре цената й. Никой в Русия, НИКОЙ не иска никаква война, никъде. Но и никой НЯМА да се двоуми, ако нападнат Русия. Там думите Родина, Отечество и Русия са свещени. ТежкО му и горкО на всеки посегнал на тях, който и какъвто и да е той. Нека посмеят само...

77

Добра идея

преди 6 години

Как не намери място в нашите "честни" медии новината че Русия е предложила на СС на ООН,резолюция за изпращане на сини каски в Донбас ЛНР и ДНР!?

76

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТИ от кой по-точно американците си изгубиха лидерската позиция ? Само не ми казвай Русия ,защото те са равни на Нигерия.

75

Анонимен

преди 6 години

Путинския режим принципиално не е способен да създаде каквото и да е. Затова пък има немалък потенциал да разрушава и го използва на 100%. В днешния свят няма нито една прогресивна тенденция, на която този режим се е опитал да се противопостави.. Руската пропаганда искрено, буквално по детски се радва на всяка преграда по пътя на прогреса. Това се отнася особено до проекта за обединена Европа

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен................Из между "опасните" не се споменава ИДИЛ, не смее да я изрече май?!...............ИДИЛ е руско творение, затова се споменава, кой го е създал.

73

Анонимен

преди 6 години

Русия е азиатска страна. тя не е заселена със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите.

72

Факт

преди 6 години

НАТО нямат успешна мисия а само провали.

71

Анонимен

преди 6 години

НАТО трябва да целуват краката на Путин,ако го нямаше него с кой щяха да си управдаят съществуването и милиардите похарчени на вятъра!?

70

Анонимен

преди 6 години

Студената война свърши и САЩ отчаяно се нуждаят от враг за да си продават оръжието и "демокрацията". Иначе военните предприятия там загиват. Русия винаги им е била удобен враг, преди пък беше СССР...

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.......Ти от тоята клoaка ли видя дължината? Как, ако не е тайна, когато вече и устата ти са покрити от ла.ната. Ама пък много бързо ги произвеждаш, явно много огризки ти хвърлят за ядене. .... Ако не изпитваше, патологична, животинска злоба към България и българите, които не лижат руски *** и ти щеше да знаеш колко километра са границите на руската *** и с кои от натовските страни граничи. А по-смрадлива клоака от русофилската няма!