54

Анонимен

преди 6 години

До Китайска хегемонияГлупаво мнение.САЩ са единствената страна в Света която има ресурсите и всичко останало да води война с 10 страни едновременно в продължение на 2 години !За справка Руснаците немогат да си позволят война повече от един месец и то с една единствена държава като САЩ,по-простата причина ,че руснаците ще умрат от глад ,а и нямат финансовите и други ресурси да поддържат такава война.Така че не пиши глупости.

53

Българин

преди 6 години

Най - големият проблем на нас, несъгласните със ядрената война е че ако САЩ не отвърнат подобаващо- т.е. Да свалят Ким Чен застават автоматично в позиция" партер"- От борбата. А това трудно ще го преглътнат, дано се размине шоуто с фойерверки, което ще ни прати всички на едно по добро място(според някои оптимисти)

52

редник

преди 6 години

Демократите имат право да убиват всеки който не харесват ! Който иска да убива демократи е терорист ! Който не е съгласен с по горното е русофил и комунист ! Който е съгласен , обикновен фашист !

51

редник

преди 6 години

До Китайска хегемония +

50

Мосю Густав

преди 6 години

Поздравления за статията - рядкост за сайта.

49

Ясновидеца

преди 6 години

Ако Прасчо продължава да ядосва Оражневия перчем, последното нещо което ще види Прасчо е американски рейнджър който му пикае в устата, докато друг си прави селфи с тях...

48

Китайска хегемония

преди 6 години

Китай пързалят краварите. Тази провокация е с цел отслабване на САЩ, които не могат да водят войни на много фронтове. Трябва да кажем, че китайците бавно завземат света. Ползват доларите за инвестиции в Африка, където масово подкупват африканските политици и използват ресурсите на Африка. Китайците масово купуват земя и къщи в САЩ и Канада, даже в Канада цените на имотите се вдигнаха заради китайците. Това не води до никакъв оптимизъм обаче - американците, както и китайците са си гадняри.

47

редник

преди 6 години

До Анонимен 64 Те практически всички науки са съществували преди процесорите ! Американските ракети само на балистиката като фау2 ли се крепят ? :)Филц розов :)

46

ясно е!

преди 6 години

Бай Георги, списъка ти е арен, но непълен. Дори да съкратиме тези, зад тях има орди от схемаджии, никому неизвестни. Те ще се залепят за слседващата власт. Из корен и до просешка тояга, всичко де е виряло и богатяло през последните 15г.

45

редник

преди 6 години

Преговорите между Русия и Китай са приключили ! Постигнати са договорености ! След войната , американските територии остават във владение на Китай ! Към Европа са проявили интерес Индия и Иран! Русия е заявила че страната им не изпитва необходимост от разширяване , но ще разглежда молбите за присъединяване !

44

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилСтрахиле, Страх ли те е? Страх лозе пази, Страхиле! Не се страхувай Страхиле - без САЩ светът ще бъде едно по-добро място!

43

Бай Георги

преди 6 години

До Анонимен 62"Няма нужда всичките, само няколко да се изберат от всичките, които наистиана са виновни, това е досатъчно, да видят другите."Списъка:Суджулията, Апартаменто, Пицаджията, Стругарката, Педопрезидента, Чанта-дебеланова, Белокосото джудже и т.н.

42

....

преди 6 години

ТовА, че в КНДР гладуват е пропаганда за невежи. В света на google всеки може да види как изглежда техния живот и държава. Още повече, че има филми, и то направени от американски посетители, които са меко казано възхитени. Четете малко преди да пишете бе! Google знае всичко!

41

Анонимен

преди 6 години

Що за крете ни пишат в днесбг?

40

Анонимен

преди 6 години

Какви процесори при балистични ракети бе каскет червен, балистиката е наука съществуваща многи преди процесорите, да не би ФАУ-2 да е имала процесори?!)

39

Анонимен

преди 6 години

Абе, кво става, как така Северна Корея разработва водородни бомби и балистични ракети ? Вие знаете ли какво е това ?! Една държава трябва да е супер развита, за да направи водородна бомба. На пръстите на едната ръка се броят държавите, които могат да направят водородна бомба!!! България не може един вентилатор да произведе, нежели водородна бомба. Нали там ядяха треви и умираха от глад.. Явно някой лъже, от нашите медии. Нещо ви издиша пропагандата, господа демократи.

38

редник

преди 6 години

До ясно е! 52 Може при диктатура на мнозинството , сега сме в диктатура на малцинството !

37

Анонимен

преди 6 години

България трябва да се управлява по китайски образец. Очевидно този модел на управление носи успехи. Който откраден повече от 5000 лв го гърмят с куршум и го излъчват по телевзията. Куршумът се плаща от роднините. Първо трябва да изчистим всички депутати и министри, както и около 10 000 мутри и България ще тръгне напред.

36

До Страхил

преди 6 години

Братле, обърни на Малката булка и кротувай. Язък ти за името...

35

Анонимен

преди 6 години

"стига въртяхте истината а тя е, че кремъл подпомага кндр . без намесата на кремъл тея са за първобитния строй"Е как така Кремъл?! Те нали бяха бояришници, ватницци и ушшанки. Откъде технологии, че и за износ даже?