50

Но преди русия

преди 6 години

До след Занзибарразбира се, че са виновни комунистите. През втората половина на миналия век, докато целия цивилизован свят се равиваше с невиждани темпове в историята на човечеството - както морално, така и технически, у нас по съветски модел се строеше социализЪма. Комунистите откраднаха спестяванията и парите за пенсии на милиони хора, така реално ние се оказахме там където нормаллните държави са били преди 50 години! Освен това днес още ни управляват основно хора от ДС - провери, лесно е!

49

ало рускинята

преди 6 години

Ти за 30 години не можа ли да научиш български? На всяко изречение правиш по 3 грешки. Най-добре си обирай крушите от България или поне вземи да пишеш в някой руски форум, ако вече не си забравила и руския.

48

Анонимен

преди 6 години

А българина в къщи да не би да яде по три пъти на ден. Имам един комшия учител, като стане сутрин почва да вика на жена си че в нейната къща няма нищо за ядене. Гладен е човека не се наяжда.

47

рускиня

преди 6 години

До ало рускинята. Браво - ручник на истински европеец. Имам предвид от тези,дето берат джилязу в Париж. Нима интеграция стигна до там,че има интернет в катуна, откъдето пишеш. Предполагам,че рутера е монтиран на каруца с пластмасови шишета. Та, драги , всека жаба да си знае гьола - кофите те чакат.

46

след Занзибар

преди 6 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! През 1989 България е била на 27 място по Бруто вътрешен продукт, а през 2016 е на 68 място, след Занзибар. И за това ли са виновни комунистите от СССР?

45

Носталгик

преди 6 години

Когато много ме налегне носталгията по соц-а, постъпвам в болница и там с радост ям всички онези страхотни благини, които произвеждаше България. Когато някой започне да ви обяснява за страхотната храна при Тато, отидете и хапнете една супа в Окръжна.

44

Анонимен

преди 6 години

До в Бг е цветя и рози.....на мястото за бутона за повикване на сестрите стърчаха жици......Ами трябва да се научи болния да прави късо съединение.

43

мда

преди 6 години

До Ветеринар - недOпостимо??????????????????????

42

Анонимен

преди 6 години

До Ветеринарс разликата от сега, че тогава кучетата ядяха салами и кремвирши ... са и луканка не бутат.

41

Анонимен

преди 6 години

тва последното не е вярно, като влезеш в болница пътвият въпрос е - "алергичен ли си към нещо". Наистина е мизерна манджата, 3 филии хляб, парченце сирене, парченце масло или юфка/макарони. За обяд ориз с домати, боб, или филии с кашкавал. Вечеря - няама, за диабетиците е различно... това в пров. болница.

40

Българин

преди 6 години

Абе по време на СССР си ги храниха хората в болниците с по три ястия в менюто. Сега е плачевно положението. Една филия хляб с кашкавал за закуска.

39

Анонимен

преди 6 години

Елате в Токуда.

38

Пенсионер

преди 6 години

То имоята жена готви като в болниците-диетично.Ама е късно да я сменявам.

37

Анонимен

преди 6 години

Къде са дървените философи на социализма, които непрекъснато лъжат за безплатното здравеопазване по времето на комунизма?

36

Ветеринар

преди 6 години

Някои изпитват насталгия по наденицата Кучешка радост , по БДС от едно време.Да си спомни как ядейки стигаме до топка от хрущяли , фасции и апоневрози , която не може да си дъвче и се плюва на кучето.Затова народа я кръсти Кучешка радост.Яли сме и луканки с обрезки от свински и телешки глави , което бе недопостимо.В софийския месокомбинат съм виждал как се влага в колбаси до 5% развалено телешко месо от Франция.И цялата мантра че сме яли качествени м.продукти отиво на кино.

35

ало рускинята

преди 6 години

Ти чий ххх търсиш при глупаците в БГ? Я марш обратно в Блядистан!Всяка жаба да си знае гьола!

34

рускиня

преди 6 години

До *** са виновни. Така ли ***? Ами за закуска за ученици -филия с 10 грама сирене - също Русия виновна. Или крадливи българи, спечелили конкурса за ученически закуски? *** винаги търси вина в другия - заместо да погледне себе си.

33

рускиня

преди 6 години

Как интересно извъртяно-за мизерия в български болници се оказва виновен рецептурник от СССР.То бива малоумие, ама тук.. Лежах в болница по време на социализъма-4 пъти на ден хранеха.Закуска-каша с мляко и задължително краве масло, чай. Обяд - супа , салата, второ ястие и компот. Вечеря - обикновено картофено пюре с нещо от месо и чай.Следобедна закуска - мус с мляко или ябълка. Та не разбрах какво е крив рецептурник.В училища на деца сега давате филия с 10 г.сирене -за това също СССР виновно

32

Блядовете са виновни

преди 6 години

Скапаното ни здравеопазване е все още по съветски образец от 50-те години на миналия век и болните оздравяват "на магия".

31

Анонимен

преди 6 години

Защо по съветски рецептурник?! Сигурно за благозвучие. Защо е здравната каса, паразита на системата, но явно е изгодно. Много пари се крадат там. Има други системи, например както е в Русия. И няма там пътеки и не те изписват докато не те излекуват. Е друго си е в Германия, с бъбречна криза в спешна помощ и докато ти дойде реда кризата е отминала и ти изписват аналгин. Друго си е евросъюза.....