11

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм имала такова палто, но преди време в една студена зима моя колежка ми даде да облекат нейното. За секунди почувствах невероятна топлина. Те бих си купила такова палто, просто не отговаря на същността ми. Но на сила нещата не стават, хората трябва да бъдат убедени, че това е правилното.

10

тъпчо

преди 6 години

А колко дървета са загинали за хартията, на която са рисували?А боята, с която са цапали .. не се ли замърсява природата?

9

wasilew

преди 6 години

Защо не отидат при дядо ми на село да му вземат кожуха,ама ще ядат бой със сигурност. Пълни ненормалници!

8

Анонимен

преди 6 години

Преди е нямало текстилни материи и хората е трябвало да убиват животни за да си правят дрехи, така животните са служели на хората, но днес има толкова много видове текстил и материи и непромокаеми, и топлоустойчиви и всякакви, защо е необходимо да се убиват животни. Било право на избор на хора да носят луксозно кожи, животните нямали права. Ами някои либерали може да изберат правото да измъчват животни и да искат да се ползват от него, правата на либералите стоят над всичко, нали така?

7

Анонимен

преди 6 години

в случая за отглеждането на животни само за скъпи кожи и аз съм противтози протест ми звучи по смилено, едва ли някой има нужда или ще му/и стане нещо ако не е с палто от норка.

6

Батман

преди 6 години

Абе какво ме занимават с простотията си тези вегани. Да си рупа салатата и морковите и да не занимават другите. Ееееееее

5

Анонимен

преди 6 години

А растения може да се консумират ?Аз пък съм защитник на растенията!А тези ,да преминат на радиоактивен чакъл,!

4

Анонимен

преди 6 години

Дами и Господа на снимките ще видите, цялата веганска общност, ако ви е трудно да броите - да 5 човека са, председател и 4 заместника.

3

Анонимен

преди 6 години

Всенароден протест... от цели 5 човека :)

2

Анонимен

преди 6 години

Ей много масов този протест! Това селфита ли са, или някой минувач ви е съжалил и е снимал психично-болните? Естествено днес.бг първи отразяват това значимо събитие, няма да питам колко струва.

1

Анонимен

преди 6 години

Колю Донев кога ще отиде на психиатър? Да си го прибират от Карлуково!