8

Анонимен

преди 6 години

Очевидно бай Петко ги е чакал в 4 сутринта барикадиран със заредена пушка.Въпроса е ЗАЩО?Или той не спи и се е барикадирал 24х7?Дали пък не е знаел,че идват,защото някой папкар е правил щателен оглед преди това?

7

Х

преди 6 години

Ако Петко има някаква вина, то тя е 10%.90% вината е на ръководството на МВР.Може да го съдят за незаконно притежание на оръжие ,но другото си е самозащита.А когато защитаваш живота си не гледаш дали оръжието е законно или незаконно.

6

Анонимен

преди 6 години

До ТемидаПробвай ти да прегазиш някои от СОБТ по време работа ,кога са с униформите и автоматите -пък се надявай после да ти дадат 3 г. ,ако изобщо си оживял за да стигнеш до съд!!!!!!!!!!!!!! аман от профани!!

5

Темида

преди 6 години

Ако ги беше прегазил пиян на пешеходна без книжка на червено с превишена скорост щеше да е условно 2 години. Ама като не знае как да процедира сега виж какво стана.П.С. не е базик..реално осъдиха оня с Аудито дето уби 3ма на пешеходна на 3 години условно.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Ти в колко часа искаш да нахлуят ??? да вземат преди това и да го предупредят -бай Петко първо изпий си кафето сутринта на рахат - пък ние към 10-11ч. преди обед ще вземем да ти дойдем на гости да ти приберем пушките с които заплашваш децата от училището отсреща ....пък ако нещо напоследък си сприхав -пий един два лексотана да мирясаш ....те така ги виждат нещата някои шарани !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Интересувам се какви са наказанията за отговорните за операцията. След като един хахо е успял да убие полицай и да застраши още петима, какво следва ако са да речем 3-*** терористи с автомати?

2

Анонимен

преди 6 години

Този стрелец е алтав, знаем го. И десет доживотни да му сложат, няма да върнат Шарков. А онзи чук, главния секретар се измъкна като мокра връв, защото вината е негова. А силовите методи на баретите не винаги помагат. Можеха да го упоят, да му пробурат храна с преспивателни а не да атакуват като луди. И той си ги е чакал и простреля всички. За барета първо трябва интелект, физика и умения се придобиват.

1

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, къде бил ключа от палатката- за убийството на обикновенни хора дават по 3-5 години, а за фуражките доживот. Къде останаха фактите, че нахлуха в дома му в 4 през нощта, че спретнаха една аматьорска акция, защо не чух някой да е потърсил отговорност от шефовете, а си измиха ръцете с човек, който освен че е сприхав не чух да е имал предишни провинения нито висящи дела и т.н.