41

Анонимен

преди 6 години

Оня.....как му беше името, размаха от трибуната на Оон шишенце с бял прах и каза, че това е доказателството, че Ирак произвежда хим. оръжие. И влязоха в Ирак и избиха един милион иракчани. А 10 години преди това наложиха ембарго да се внасят в Ирак най-елемтарни лекарства, например аспирин. Поради което сума народ измря.После, ксакто е известно се разбра, че хим оръжие не се произвежда.Някой ще бъде ли наказан за този геноцид??

40

упс...

преди 6 години

А, за данните за престъпленията на Бил Клинтън, на Джордж Буш -младши, на Тони Блеър, на Саркози,на Обама и държавният му секретар Хилъри Клинтън къде са????Когато Карла дел Понте обнародва данните за горепосочените лица и техните престъпления в пълен обем, тогава може да говори за правосъдие!!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Оооооооооооооо да, точно такива "данни" и "доказателства" като на Милошевич!!!! КАК НЕ ГИ Е СРАМ БЕ? Вече и на слепите им стана ясно какви ги творят и тия карли и разни други ***!!! ОТВРАТ, СРАМ И ПОЗОР! Виждат че Асад си връща земята по контрой на Сирийската държава (вече повече от 75%) и дай сега да го обвиняваме! Същото като при освобождаването на Алепо! Сълзи, вой и сополи.....все с грижа за "мирните жители"!! А за Мосул и Рака, които още ги палят краварите ито с фосфор....НИТО ДУМА!!!!!

38

anonymous

преди 6 години

За международен съд са следните лица-престъпници:1.Джордж Сорос- за финансиране на терористични организации -той даде 5 милиарда за да докара фашистите - бандеровци и десен сектор на власт - в Киев - убийци на руски деца и жени2.Барак Обама-за престъпленията му в Сирия,Либия и Украйна-преди това да върне нобеловата награда за мир3.дъртата вещица Хилъри Клинтън - за финансиране на терористи в Сирия, Либия и Украйна

37

Анонимен

преди 6 години

Eдинственните данни ,които ги имаме ,са за престъпленията на САЩ по целият свят.

36

Даола

преди 6 години

За международен трибунал "плачат" правителствата и висшите военни на САЩ. Като се започне от Хирошима и Виетнам, та да днес. Сега нещо точат зъби за Латинска Америка, дано плановете им да се провалят.

35

Анонимен

преди 6 години

За радост нищо не зависи от тотално поробене, порусначена *** като българия. Бадева се хабите русоробски гове да. :)

34

Анонимен

преди 6 години

Дайте да ги видим тия " данни " де. Ама не ежк или праша тудей.

33

Анонимен

преди 6 години

И как така е законен? Като получи властта от баща си? При това без Сирия да е наследствена монархия. То и байтошо беше " законен" тук...над 35 години..баси законността.

32

Анонимен

преди 6 години

А членовете на тази комисия от каква народност са?

31

анонимен

преди 6 години

Има данни, че ЕС, САЩ и НАТО финансират терористи в Сирия и Либия, които избиват мирни хора и фашисти в Украйна-бандеровци и десен сектор-които убиват руски деца и жени.Ще има ли наказания за престъпниците в Брюксел, Вашингтон,Лондон и Париж???

30

anonymous

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия.Опозицията на Асад са терористи и бандити-те трябва да се унищожават,руснаците знаят как.

29

Анонимен

преди 6 години

Тази не беше ли психично болната прокурорка от Хага?

28

Анонимен

преди 6 години

То има свидетелства и за **зирането на Европа. Кога някой ще бъде обеесен за това? Или демократично ра3стрелян?

27

герой

преди 6 години

Асад е герой то заслужава наградата за мир,той не избяга от Сирия когато запада изпрати терористи да го свалят а остана и се бие заедно с народа си срещу терористи те и ИД..

26

Анонимен

преди 6 години

като чета тази статия се сещам за случая в украйна , предоставиха снимки на който имало чеченци който биле влезли в украйна и получавали поръчки за сепаратизъм от донецк и луганск , накрая се оказа че снимките биле от 1984 год от чечня , и ако тия данни са такива за.... е..... би

25

Анонимен

преди 6 години

И да няма данни, няма значение ние ще подхвърлим такива.

24

къде е оон

преди 6 години

Странно САЩ нападна Ирак и изби стотици хиляди хора,защо ли те не са обвинени в военни престъпления,всички знаем че те са агресори и създават и подпомагат тероризма и по меж.закони срещу тях трябва да се наложи изолация и санкции.

23

456

преди 6 години

Абе на тази не и ли казаха че тази мандра затвори??Да ходи и да търси престъпления на Мадуро и на Кимчо,те тогава ще и платят някой сребърник!На 70години човек не бива така да се излага!

22

Анонимен

преди 6 години

ООН е слуга на САЩ.