50

ЗАКОН

преди 6 години

До SavannahЗа това ги наричаме деца и ако не можем да се грижим за тях се грижи ЗАКОНА

49

Savannah

преди 6 години

До БауАми не е отишла да играят на дама,или да си играят с кукли барби.Сами провокират това с р.азпасането си поведение и после се правят на жертви.

48

Незнайко

преди 6 години

Ми за какво са тия доктори в затвора бе? За украшение ли?Ми няма ли си болница за такива? И що само го наблюдават, що не му дават лекарства, антидепресанти?Ах вярно, то за нас примерните граждани няма ни доктори ни лекарства, какво да кажем за затворниците!А случаят е ясен, и само не разбирам защо защитавате престъпници?Този "герой" със сигурност не е Робин Худ, само това искам да кажа, а да съблазняваш деца с алкохол не е никаква геройска постъпка! И няма значение дали има 14 години!

47

Ташкена Колчева

преди 6 години

Дано в затвора му масажират редовно простатата за да обърне резбата и като излезе да е безопасен за децата ни

46

Анонимен

преди 6 години

Ако някой полу-интегриран еврором я беше завлякъл в гората, вързал, пребил и ***, щеше да получи 6 месеца условно. Ама щом е русофил, и всичко е станало доброволно, ще лежи в затвора докато умре.

45

Слави

преди 6 години

"Дърт козел млада върба люшкаше с рогата ляво дясно мушкаше..."*** измислиха любовта за да мушкат без пари...те и бизнес така правят!!!

44

aa

преди 6 години

Еми сега ще ни осъди този перверзник в Страсбург, ще му платим едни хиляди евро от нашите данъци, и пак никой нито лук ял нито лук мирисал. Тези съдии и служители по съдилищата, трябва да носят персонална отговорност за несвършена работа. Докато отговорността се носи колективно от държавата, никога няма да се научи един държавен служител да работи. Удари го с глоби, вземи му апартамента, и да видим дали ще бави друг път дела.

43

Платена публикация

преди 6 години

Престанете да се опитвате да събудите съжаление у читателите с тези нагласени статии за този. На снимката е осъден престъпник, да си седи в затвора и да не приказва много-много. Ще си чака мотивите в зандана колкото трябва, ако ще и 10 години да чака.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30а пък за доброволен секс с лице над 14 г. затвор не се полага....верно, трудна работа с мотивите.После пак ние ще плащаме обезщетения, а не ония от Козяк.

41

Бау

преди 6 години

Всеки път, когато има статия за този и пенсионерите изскачат от такситата си и започват яростната защита :) Много ви се иска да можете да правите секс с младичко нали ? Да й налеете 2-3 чашки от най-евтиния алкохол и после да топнете старото *** нещо. Имам неприятна новина за вас нерези, има закони и това са деца! Противни разгонени дъртаци. Само порно за вас.

40

Анонимен

преди 6 години

До Бау е не бе, то по хотелите на бутилка водка се ходи да се редят пасианси и да се коментира как се влиза да се учи Право от 16 годишни ***.Тя Лолитката преди това нали му гостувала в московския апартамент и явно решила да му се отблагодари, но прекалила с алкохола и станала издънката...

39

Анонимен

преди 6 години

Завалията , това е--не му излезе през носа ! Този ли е най- страшния престъпник в България , сравнен с всякакви из-ве'рги , ко-жо-дери и изнасилвачи , разхождащи се на свобода!Малка била на 16год.! А Сузанита , която е на 14 и си показва г-за и показва как се прави фе-л-аци-о , каква е ?

38

Анонимен

преди 6 години

DO 38 Ами да лежи , ти плащаш престоя, става ли?

37

Активист на БКП

преди 6 години

А га прави джугара-джагара на момето ти беше арно, дърт пергишино !

36

Някой

преди 6 години

Я да вземе да си изгние в затвора най-добре. На този *** друго не му се полга

35

Бау

преди 6 години

До SavannahДефакто ако момиче отиде при мъж и пие алкохол това означава, че тя иска да прави секс с него ? Шапка ти свалям за тази умствена пр**ня.

34

Ники

преди 6 години

Подкупени съдии! Нарочно бавят мотивите, за да компромитират делото! А после ние ще плащаме обезщетение на този разгонен дърт пръч за липса на адекватно правосъдие!

33

баи

преди 6 години

така или иначе и съмненията за връзка на тоя със сестрите белнейски си остават обича си млади ярета и това е ...пък и властта е безконтролна...и не обвинявайте момичето .... може 16 годишните да са големи гяволета, но преценката им никога не може да е като на възрастен ...пък и изнасилването си е изнасилване ... дори и на съпруг със съпруга ... така че дерзайте и когато е забранено от закона значи е забранено ...няма кво да коментираме

32

Анонимен

преди 6 години

Така се лекува разгонен дъртак.

31

Анонимен

преди 6 години

Платени хибридни прокурори умишлено бавят мотивите, за да компрометират делото.