11

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е да използва танкове. През нощта да започнат и до сутринта да има едно тихо и чисто поле. Тогава ще му кажа браво!

10

Анонимен

преди 6 години

До Stefko 88Мдаам, както известният конекрадец от Новозагорско, активен борец против ашизъма и капитализъма...

9

Анадолски

преди 6 години

Интересно е как никой не е забелязал, още като се строят тези незаконни строежи! Българска му работа...

8

А катунът на Корал?

преди 6 години

Диво къмпингуващите българи никой нищо не им прави. На корал има цяла нелегална електрическа мрежа, но ако ром си направи такава ел.мрежа следва съд и затвор. Питам аз-защо ром не може да си направи катун, а българите на Корал могат да направят катун с десетки палатки .

7

728

преди 6 години

До АнонименE, нали все отнякъде трябва да се почне, не може едновременно навсякъде - нямаме силов ресурс. По-важното е да не спира и да се стигне чак до хотела, дето е на самия плаж на Слънчев бряг, а зад него има дюни!!! Нечувано и невиждано. ***, българи - да има сеч наред!

6

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже да изпълни заканата. И после из цялата страна. Правилно, че не го интересува какво мислят ***. Но ще изпълни ли заканата?

5

двоен аршин

преди 6 години

Кога ще бъдат премахнати незаконните български строежи? Че цяла Витоша е застроена, морето е застроено, а уж на 100 метра от плагжа не може да се строи, нае къмпинг Корал има диво къмпингуващи-и тях не ги закачате. Значи ромските катуни ще бутате, ае българските катуни на къмпинг Корал не ги закачате.

4

Анонимен

преди 6 години

Ромите българи ли са и важат ли за тях законите както за всички. Докога политиците ще ги толерират. Това е унизително за българския народ.

3

Анонимен

преди 6 години

То да е само там... Не знам как ще се насмогне на всичките гета в държавата и растящата популация на обитателите им. Защо трябваше да се чака толкова години?!

2

Анонимен

преди 6 години

Незаконните мутренски хотели на плажа по Бетономорието ще ги бутате ли, или за тях вече има давност?

1

Анонимен

преди 6 години

А незаконните български къщи в Бояна, Симеоново, край морето няма да ги закачате!Няма да пипате и незаконните български гаражни клетки в младост, Редута, и Люлин