7

Анонимен

преди 6 години

А този жълт,голям знак за кого е сложен!Виждате ли ,бялата ,непрекъсната линия от ляво.тя трябва опресняване!Тя не гледа,къде и как кара,после все властта виновна!Максималната скорост не задължителна ,а ограничителна!

6

Solar Power

преди 6 години

Дано по скоро забранят на човеците да управляват МПС-та.Да пускат роботите.

5

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на голяма част от българите е, че не влагат никаква мисъл в нещата които вършат. Свидетели сме на това всеки ден. Затова и всичко е толкова мърляво и калпаво направено! Със сигурност фирмата за пътна маркировка разполага с конуси и пътни знаци, но просто едни хора, като са товарили сутринта камиончето не са се сетили да ги вземат...След това през ума им не е минало, че спирайки в лява лента застрашават животи. И това просто защото не влагат грам мисъл в нещата, които вършат...

4

zeus

преди 6 години

Господа журналисти, лявата лента на магистралата се води само за изпреварване, в останалите случаи се кара в дясната. Заради такива писания е пълно с мигащи с фарове, понеже са уверени, че лявата лента е само за летящи ниско.

3

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега фирмата правила ремонта да плати 500 000 лева обезщетение.

2

Анонимен

преди 6 години

Била е залепена за камиона, който в "последния" момент се е отклонил, за да не се блъсне във въпросните спрели на пътя. Аз го разбирам, като неспазване на дистанция от страна на жертвата. Така ли е?

1

Членска карта №7

преди 6 години

И колку ший бърза тази най-бърза лента!??