275

превод за славянин

преди 6 години

Та общо взето в Шаолин ядат месо и е вегански мит, че не ядат месо. Даже един веган пише, че го яд че цял живот ги бил давал за пример па се оказало че ядяли месо. И забележи - яденето на месо им е НАГРАДА. Голям смях, нали Славянино?

274

до 303 от славянин

преди 6 години

Такива като теб по презумпция нямат съвест, така че няма каква съвест да страда в тях!

273

Dies Irae

преди 6 години

До до 295 от славянинХайде кажи на един миньор, дървар, леяр или който и да е друг нормален човек който работи тежка работа, че трябва да спре да яде 300гр. месо на едно ядене и да натрупа всички нужни калории и минерали за да функционира нормално от треви (към 5-6 кила ако въобще може да ги изяде на едно ядене) ПП:затова растителноядните са по дебели - те преживят докато спят защото храната им е бедна на калории и им трябва огромно количество като обем.

272

До славянин

преди 6 години

От веганския форум(със съкращения)- I emailed him to ask the monks are veggie or vegan. I got the following response Отговор:Anyway, to very belatedly answer your question, the Shaolin monks are one of the very few (perhaps only, but I'd have to confirm that) Buddhist Temple where the monks are allowed to eat meat and drink alcohol. It was a reward from the first Tang emperor, who the Shaolin monks rescued.

271

ХМ до Славянин

преди 6 години

Ти си дървен философ!Не яж растения бре канибал!Няма какво да му умувам в тази изчерпана от смисъл тема.Човека е всеядец!Прекаляването с месо не е добре ,но и тоталната му липса е лоша.Славянин,ами хапваи си каквото си искаш ,тялото и живота са си твои може да си търсиш каквито си искаш опорни точки ,но на никого не му пука за хора отказващи се от хранителни вещества заради новата мода от запад.

270

Бай Иван

преди 6 години

Ако искаш да се почувстваш значим и полезен за този свят, вземи осинови едно куче, даже най-добре някое дете. Така наистина ще направиш едно добро дело. Не се занимавай с разни изпростели каузи като комунизма.

269

Анонимен

преди 6 години

Който не яде месо има по-добро здраве.Който от месоядните не вярва, да пробва и да спре месото за няколко месеца, за да си изчисти организма от супер отровеното напоследък месо по магазините, сам ще се убеди.Има достатъчно растителни храни по магазините, които заместват месото, прочетете в интернет.

268

До славянин

преди 6 години

Ако от 200к години ядем месо - естественото е да продължим да ядем месо. Противоестественото е да спрем да ядем месо. През цялото време говориш не-умни неща(думата която искам да употребя се цензурира).

267

Dies Irae

преди 6 години

Аз ям месо, обичам месо, не сядам на масата без месо. Преживейте го. Не страдам от тежка съвест защото грам не ми пука колко животни са умрели. Някой ден и аз ще стана храна за почвата, от там за тревите и обратно в кръговрата. Това е част от живота. Няма как да имаш скрупули, за това, че се храниш. За растенията някакви твърдяха, че и те са живи, че и душа имали. Помисли си колко безпомощни марули си убил ти зъл вегън. Убиец на растения. Яж камъни и тогава съвестта ти ще е чиста!

266

до 295 от славянин

преди 6 години

Лъжецът си ти - шаолинските монаси са вегани, а че това не ти изнася на теб, защото ти опровергава ''научните'' догми за месоядството си е твой проблем и аз не мога да ти помогна!

265

Анонимен

преди 6 години

Oт половин година тръгнах по пътя на веганството ,но още не съм напълно. Много рядко ям месо и млечни продукти, 3 до 4 пъти месечно и се чувстваам ного по добре от преди.

264

до 292 от славянин

преди 6 години

Ами те хората от хиляди години водят войни и ако някой защитава мира той неадекватен ли ще бъде в твоите очи!? Хората не от хиляди, а от милиони години вършат противоестествени неща - това означава ли, че трябва да си затваряме очите пред тези факти и даже да ги адмирираме!?

263

ХМ до Славянин

преди 6 години

Аз лично не обичам да консумирам месо.Винаги съм се ограничавал,но да отричам нуждата му е глупост.Белтъчени може да се докарат от ядки,месо,мляко,соя.От изброените месото е най-добрия източник.

262

Dies Irae

преди 6 години

До до 273 от славянинПърво на първо не сте милиони. Второ понеже всички луди започнахте все да искате - дайте да дадем права на педофилите - има ги от както святът, дайте и на зоофилите (макар, че те не е ясно тормозят ли животните, обичат ли ги?), и на некрофилите, и предметофилите и всички други фили и луди дето спряха да ви прибират в лудницата. Стига с вашите глупости. Човек има нужда и от месо - може да не ви харесва, но е факт! Въртете го, сучете го, месото си е част от менюто на човека!

261

ХМ до Славянин

преди 6 години

Ти си тотален лъжец!Всички ги изкара вегани!Не са, хапват си и месо и доста млечни продукти.Вегани са само разните му там префърцунени западно-европейки и американки и при тях е сезонната мода ,всичките ви мантри са грешни и базирани на лъжи.Най0вероятно зад всичко стои индустрията.

260

славянин

преди 6 години

Аз пак питам феновете на мръвката - защо не си признаете че сте наркоманно зависими от месото и затова защитавате месоядството - хората по целия свят, които не ядат месо, (става въпрос за доброволно отказване да го ядат, не от немотия) са стотици милиони и как при този ФАКТ вие ще защитите тезата си че ''без месо не можело да се живее''!? Ами нали ФАКТЪТ опровергава тезата ви бе, наглеци, откъде още намирате наглост да я защитавате!?

259

\

преди 6 години

Колко килограма е Ути?

258

хм до Кати

преди 6 години

То си е цяло чудо ,че са го поканили да ни просвети как 200 000 години сме яли грешната храна ,а тоя с Маракуята покраи устата е намерил просветлението.Какво може да ти каже пророк на чужда религия при храненето.Проблема в храните са суб продуктите които са влагани и са реално опасни.И в плодовете ги има ,след всичките пръскания плодът може да е пълен с токсини и язък ти на аскетизма.Месото в големи дози натоварва организма ,това е заради енергията която дава ,но това не го прави вредно.

257

до 273 от славянин

преди 6 години

На ''нормалните хора ядящи месо'' искам да обясня, че тезите им че ''без месо не може да се живее'' са техни измислици, нямащи нищо общо с действителността, се ОПРОВЕРГАВАТ ФАКТОЛОГИЧЕСКИ от стотиците милиони хора по цял свят, НЕЯДЯЩИ МЕСО! Само един съвсем *** пример - шаолинските монаси, всеизвестни по целия свят и трениращи по 10-12 часа в денонощието, са ВЕГАНИ! Пред този ФАКТ, а това е ФАКТ, и най-наглият ''научен'' защитник на месоядството е почтено да замълчи!

256

Dies Irae

преди 6 години

До Слав. чети и плачиМаймуната е станала човек защото е почнала да яде месо! Това всяко дете го знае. Месото ни е дало енергия да стигнем по надалече, заради него сме почнали да се изправяме (да виждаме плячката по надалече), заради него сме почнали да правим сечива (за да ловим) и от там всичко което ни прави ХОРА! Просто веганите искат да обърнат хода на еволюцията и да станат маймуни - прав им път. Никой не ги спира. Но да спрат да си навират простотиите в лицата на хората!