74

СПАСКА

преди 6 години

ПРАВА Е БАНКЯНСКАТА ТИКВА. И ДОРИ НЕ ПОДОЗИРА КОЛКО Е ПРАВА. ОТ МРЪСНИЯ МУ ПОПУЛИЗЪМ, ЕЖЕДНЕВЕН, ЕЖЕЧАСЕН И В МАСОВ МАЩАБ, СМЕ НА ТОЯ ХАЛ И БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО - ПО ДОХОДИ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПРАВОСЪДИЕ, СОЦИАЛНА И ВСЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ. ДИВИЯ ПОПУЛИЗЪМ НА БОКО НИ ДОВЪРШИ ИЛИ Е НА ПЪТ ДА НИ ДОВЪРШИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА. ПРОКЛЕТ ДА Е МАНИПУЛАТОРЪТ МУ И ДИВ ПОПУЛИСТ БАНКЯНСКИ. ВИЖТЕ И ФЕНОВЕТЕ МУ - И ТЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ И СИПЯТ ГНУСНИ МРЪСОТИИ ОТКАЧАЛКИТЕ.

73

Анонимен

преди 6 години

Популиста Борисов говори за популизъм, напълно си прав че популизма не води до добъризход, справка България.На последно място по всички показатели в ЕС, фалирала Гърция е много по добре от нас за какво говорим.

72

Анонимен

преди 6 години

Най-големия популист говори.колко е лошо да си популист.Крадеца вика дръжте крадеца.А че не е искал да спечели президентските избори-това е вярно,защото президента няма как да усвоява/присвоява/еврофондове.Докато я има тая лапачка ББ няма да се откаже от изпълнителната власт,а когато след 2 години еврофондовете секнат,тогава батман ще се кандидатира и за президент.Само че вече е късно.Имаме си читав президент с висок рейтинг,който ще изкара още един мандат.Това е положението,Бойко.

71

от 99 ПП ГЕРБ

преди 6 години

Извинете, забравих да се подпиша: *** Н

70

анонимен

преди 6 години

по голям пупулист и локумдджия от тиквата няма,не ти вярваме селендур.

69

ало бирата?

преди 6 години

Първо: един ден Мошо Бирата пи за последно бираВторо: Ало Ваньото за последно каза един ден два пъти ало-алоитрето: Тиквите като за първо пият бира и пваят ало-ало

68

Този става жалък

преди 6 години

Точно Тиквата да говори за популизъм е смешно. По-голям популист от него в България няма.

67

Аха

преди 6 години

Тази шия не е от туршия!

66

медиц полит термин

преди 6 години

Суджук: мерната единица за развита тежка мозъчна гербална мозъчна недостатъчност

65

Анонимен

преди 6 години

О Боже!!!! Ако тези които са начело на БГ са каймака на обществото то ние сме нация от ***

64

Месарят

преди 6 години

Завъртете месомелачките в парламента!

63

Анонимен

преди 6 години

Позитивните резултати от управлението на ГЕРБ са очевидни. Някой може ли да обясни конкретно, с какво БСП би управлявало по-добре?

62

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов няма алтернатива... - а някой вярва ли, че г-жа Лъжа ще я покани някой в Европа... - и ако се все пак това стане - как със своята неврастения ще води преговори и как ще бъде полезна на България... - но не се съмнявам, че често ще бърше изтривалката пред кабинета на Путин, както правеше агет Гоцю...

61

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата, Боко Суджука,Еднокнижния, Винету, Бай Боко, Мутропремиера. Мозъка на нацията с един неврон. Отново се е изказал "мъдро" и "умно". Кой знае колко време са му обяснавали какво е популизъм, за да разбере. И са роди нещо от дебелата си тиква.

60

Анонимен

преди 6 години

Долу колбасната диктатура!

59

Анонимен

преди 6 години

Путин яко плаща на русофилските *** за да плюят па ББ. Дано поне част от тези пари влизат в Бг, за да увеличат излишъка в бюджета.

58

Лъжец

преди 6 години

Тикво Дълга ни е нисък защото лошият Орешарски преди теб съираха пари и връщаха дълга . Откакто ти си на власт дълга само расте.........Аман от лъжци

57

А бе

преди 6 години

До Бай,байТо и бандитизмът на Боко май не е останал в 90-те.....

56

Анонимен

преди 6 години

Много умно говори Бойко и дава мъдри съвети. Точно защото нещата вървят към подобряване, руските агенти са недоволни и са се активизирали да го клеветят. Ясно е обаче на всеки, че това е вредно за България. Хайде, юруш със минусите за да преброим злосторниците на родината ни.

55

Хм

преди 6 години

Значи трябва да приемем Цецка за съвременен аналог на Матросов*?Ето защо ББ харесва т.ъ.п.и и едри жени!Интересно Лилито Павлова коя дупка ще запуши?Има голям потенциал(към 100кг).*Оня руснак,дето запушил амбразурата с тялото си