60

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

59

Комунига

преди 6 години

Ох да си хапнем.... Поне 10 кюфтета и кебапчета ще опухам само до обед.Слава тебе, О партио.

58

Анонимен

преди 6 години

До БСП залязва тъжноА ти за какво седиш в герб,бе повърня.Ако не за кебабчета-за суджук.Само не ми разтегай локум за евроатрантически ценности,моля ти се!

57

БСП залязва тъжно…

преди 6 години

На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи, а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...

56

Анонимен

преди 6 години

Какво да им харесаш на гербаджиите- хайка престъпници,яхнали държавата за себе си.И законите им са в полза джобу,а не в полза роду.И това ще отмине все някога.

55

Анонимен

преди 6 години

Честит празник Българи

54

ВЪПРОС

преди 6 години

Много от хората на по 30-40 години не знаят защо Бузлуджа е Символ и на какво .Там за първи път се е учредила Социалистическа Партия . Това е било Модерно заради Идеите на Европа - Свят без Чорбаджии и с Държавност .

53

Анонимен

преди 6 години

Уредеете на какъв език е,на български е Оредеете.Другото мирише на Уреждане.

52

Анонимен 54

преди 6 години

Не пожелавай линейка за ближния,да не я извикат за тебе.Божа заповед.

51

До Калеко Алеко

преди 6 години

Губят се .... защото някои от тях по стар навик просто хващат Шумата .... !!!

50

Анонимен

преди 6 години

Стойте на слънце на тая поляна няма проблеми. Дано имате достатъчно линейки, че като ви гледам електората ще уредее доста.

49

Алеко Бай

преди 6 години

Боже,60 000 баби и дядовци се изкачили на един дъх връо.Показват ги по Канал 3.Тия хора явно не ядат суджук и нямат високо кръвно.

48

Azi

преди 6 години

Събор на ***. Нямате ли малко себеуважение бе хора!

47

Калеко Алеко

преди 6 години

Спомням си че в предишни години, след подобно поклонение на "Божи гроб", част от поклонниците се губеха, навярно след злоупотреба със СОЦ-пиво или просто поради старческата си деменция .... Така че е хубаво партийните другари да вземат превантивни мерки и да чипират поне част от по-възрастният електорат на Столетницата, за да се улеснят след това и издирвателните операции ..... !!!

46

Анонимен

преди 6 години

Да се качват на чинията и да отлитат

45

Анонимен

преди 6 години

Предполагам на трибуната отново ще излезе бизнес елитът на България, за да маха червени знаменца пред верният си, дъвчещ кебапчета електорат?

44

Калеко Алеко

преди 6 години

Дори и чичко Гугъл може да Ви каже, че поклонникът е човек, който предприема пътешествие до свещено място. Пример за това са християните, които посещават Божи гроб, мюсюлманите тръгнали за Мека, евреите на път за Йерусалим, ........ както и българските социалисти, поели към легендарния връх Бузлуджа. А там ги чака една реликва, неподвластна на времето, по чиято железобетонна снага, все още се четат руническите символи на една отминала епоха !

43

Анонимен

преди 6 години

В България няма истинска социалистическа партия. Има т.н. "леви", които са комунисти-олигарси с по няколко фирми.Как искате такива да защитават работещите, като така сами саба си ще порежат.За превоядисаните в синьо *** даже и не говорим.

42

Анонимен

преди 6 години

До КраварландияХоди да провериш и направи репортаж,щом те интиресува.

41

Краварландия

преди 6 години

А оня опосум лидера на ПЕС там ли ще е?