7

Анонимен

преди 6 години

Тиквата ще яде арна македонска наденица ..ама де да видим!

6

анонимен

преди 6 години

Дойде американския посланик каза две приказки на големия ни държавник Борисов и работата се уреди.Това е БЪЛГАРИЯ -БАНАНОВА РЕПУБЛИКА-ГОРДЕЙТЕ СЕ С НЕЯ!!!!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера усилията които се полагат, тази измислена нация да се направи част от Българската история. Оставете ги! Толкова са им промити мозъците, че вярват, светът е тръгнал от един.....Македон????? По-точно, те са дали началото на Цивилизацията. Как да не се смеем на това. Когато ислямизираните албанци ги удушат съвсем, тогава ще се чудят от къде да търсят подкрепа. Толкова ни плюха, че едва ли има българин който да ги подкрепя. Нека си живеят в паралелния си свят, те ще си плащат.

4

до Демократ

преди 6 години

Дъртите *** ... и да плачете и да не плачете - вашата свърши !Вече дори русия не може да ви върне на власт, защото докато СССР беше идейна институция ... сега товарищ Путин се интересува само от пари и гимнастички

3

Анонимен

преди 6 години

айде и макед.ще похапнат суджук

2

Анонимен

преди 6 години

Хич не им трябва на макетата да се занимават с Бойко суджука и с такава пропаднала *** като българия че ще станат като тука!По добре са от българите макар че нямат изобщо никаква икономика и производство!

1

Демократ

преди 6 години

"Процесите в Македония показват опит за отдалечаване от руската зона на влияние и приближаване към американската такава."Ами това е много хубаво, браво. Ние сме в американската зона и сега имаме тоалетна хартия и банани и можем а пътуваме на запада да слугуваме, така и македонците като се отдалечат от руската зона ще имат тоалетна хартия и ще могат да слугуват на Запад.