29

Анонимен

преди 6 години

Оффф, не споменавай напразно името МУ!Само ТОЙ може от свое име да иска и да взема...някой си е позволил да засегне божествената Му същност и сега ще го застигне огнения МУ гняв.тиквата е заврян в ъгъла и съска като плах в последни опити да се задържи на ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ.Това всъщност не ме отвръщава толкова, колкото новоизблудения термин суджукГЕЙТ

28

Анонимен

преди 6 години

ТОЙ 9да се свети иметомуядесамофилиисмас....

27

ХХХ

преди 6 години

Естествено Бойко не е знаел нищо и няма нищо общо с това ! Невинен е !

26

Цеко

преди 6 години

Абе не мога да разбера как некакъв случайник разиграва всички. Явно е с протекции

25

GP

преди 6 години

Боце, Шиши и Цацата си правят як купон. Вие, гласувалите са ГЕРБ- имате ли акъл за 5 стотинки? От търкане на лотарийни билети сте спряли тотално. Не виждате ли какви хора са това? Ще си чувате децата само през skype.

24

Ганчо

преди 6 години

Суджукгейт, след това ракиягейт и виногейт, може и вила, апартамент или доходна служба гейт. А бе всичко в тази държава е гейт. Жалка работа. Тези тотално се оляха, пък след това гласувайте пак за тях. Тези станаха като бившите комунисти. Причината за това е, че всички са бедняци и лесно се корумпират или започват да навлизат дълбоко в далаверите. Беден човек с влас е като слон в стъкларски магазин.

23

Анонимен

преди 6 години

Партия на суджуците е герб. Имаш ли суджук, оставаш тук. Ако само салам, оставаш там. Колко народ сега се ядосва, ако бяха направили по няколко килограма суджук и мястото в партията им е сигурно. Но ако направят по един тон, изпратят на Батко, стават депутати. Важното е Батко да одобри суджука. А Живко явно е искал да е нещо като заместник на Батко, ето защо е поръчал 4 тона!!!! 4 тона, ито без да ги плаща. Плашил, уволнявал, бъркал се във всичко. И това не е от вчера но вече е прекалил явно.

22

jp

преди 6 години

Такива "суджуци"в България има навсякъде.

21

Анонимен

преди 6 години

Събира Тикваря суджуци за малкия си внук, като дойде от Дания зимата да има какво да тъпче!

20

Анонимен

преди 6 години

Борисов пак нищо ли не знае?? За един суджук питам!

19

Анонимен

преди 6 години

Аз смятам , че този гербаджия е бил прав като е казал на рекетирания, че суджука е за подпомагане на партията и за Бойко Борисов. Почти съм сигурен, четой е раздаден из махалите по време на избори за стимулиране на ромите да гласуват за ГЕРБ, тъй че е смешно да питат Борисов дали суджукът е стигнал до него. Само че Цацаров няма смелост да проследи къде е отишла стоката, тъй като ще изскочи мащабна схема за купуване на гласове и работата става дебела

18

Stefko 88

преди 6 години

Мартинов е оказвал натиск на бивши служители на МВР, които са уволнени по негова заповед, тъй като отказали да прикрият катастрофа на заместник министър с две жертвието такива хора гонят от полицията за да назначават свои протежета и да корумпират тази система още повече. Затова полицията пази властта от народа, защото са все свой хора и отидат ли си едните ще трябва да си идат и другите. Тогава ще трябва разберат каква е цената на хляба.

17

Анонимен

преди 6 години

Ехаааа, 4 тона суджук, как щеше да ди хапне БиБитко!!! Но някой завистник му завися и разду случката. А Живко, Живко ще се оправи. Ще кухне на БиБитко некоя кинта, той ще се омилостиви и ще покрие Живко. Няма как, видими резултати на гробарите.

16

Един

преди 6 години

Българите сме калпав народ - търпим много и търпим дълго. Но никой не може да търпи да му посягат на суджука или ракията!

15

456

преди 6 години

Пак лакърдии за наивници.И вие наистина ли вярвате,че Борисов и Цветанов не са знаели за този рекет.Герб са военизирана партия,там никой без знанието на началниците не си позволява да направи каквото и да е.Борисов не знаел,айде бе -знае си човека,всичко си знае но при гаф другите обират пешкира.Вече 8 години ви управлява и ако не сте го разбрали жалко за вас.

14

Анонимен

преди 6 години

Ще има ли затвор? Само това ме интересува.

13

Анонимен

преди 6 години

Да се провери незабавано мазето на Боко!!!

12

Анонимен

преди 6 години

този намерил какво да краде, сега като му скочат и веганите, и завряния зет и т.н. за нехуманно отношение към животните. Повече трябва да заколят, отколкото е необходимо и ще му се прииска да си сложи една отзад.

11

Анонимен

преди 6 години

Този е много грешен ! Как така взима от името на ББ, а не му е дал нито едни суджук ?

10

Анонимен

преди 6 години

Кой изяде суджукааааа?