13

Анонимен

преди 6 години

Инвестиции няма по няколко причини. Корупция, много бумащина, висока цена на енергията (ток и горива). Само с ефтина работна ръка няма да стане.

12

Ники

преди 6 години

Работил съм като капитан на кораб във фареорска, геврманска и холандска фирми. След година служба навсякъде са ми увеличавали заплатата с процент "синьорити". А нашите робовладелци лъжат безогледно! Те са най-долната *** в европейския бизнес. За бога братя не работете за робовладелците - хващайте терминал 2.

11

Анонимен

преди 6 години

Чудесно После пак да не се чудим що така работни места има ама няма кой да работи..

10

Анонимен

преди 6 години

Капиталистите едва сега започват реформите. Лека-полека, ще вземат всички придобивки на работниците, няма да плащат никакви данъци като такса смет, клас и други.

9

Гробаджийско безумие

преди 6 години

Скоро пишман патрЕота ще трябва да строи още 2-3 ката ограда, че много хора ще искат да избягат от това блато. Сиганcka толерантност, нови заеми, продажни управляващи, бедни работещи и работодатели с яхти... Жал ми е за децата !

8

Анонимен

преди 6 години

до онзи с дянковата поправка ще се гърбят до живот ? надали . ще си вземат куфарчетата и на терминал 2и представа си нямаш колко ПО-ХУБАВИ места за живеене има по широкия свят.ОТ ХУБАВО НИКОЙ НЕ БЯГА И НА ХУБАВО ЛЕСНО СЕ СВИКВА .

7

Граовец

преди 6 години

Крайно време е да спрем да бачкаме,и да преминем към други действия...Крайно е!

6

Преквалифициран

преди 6 години

Аз искам да попитам едно:Икономиката ли обслужва обществото или и обществото икономиката ?

5

Анонимен

преди 6 години

Младите които злорадстват ще ги видя като остареят.Те едва ли ще доживеят и до пенсия с Поправката ДЯНКОВ - ще се гърбят до живот при това за една гола основна заплата без никакви добавки.

4

Анонимен

преди 6 години

Поршетата залежават в магазина, трябва да се намалят заплатите по някакъв начин, за да се спести. Българинът е пестелив, ще спести от всичко, за да има ново порше.

3

Анонимен

преди 6 години

Е няма как да дръпнем напред,ако слушаме баба Мика!НЯМА ДА ИМа намаление на заплатите!Анадънму?

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Като си харесаме някоя придобивка от комунизма ,няма пускане.Света живее в 21 век,ние не.С подобни синдикалисти не Люксембург ами Горна Волта ще е мираж.

1

Анонимен

преди 6 години

Това, ако го премахнат, на майка ми заплата ще стане 400 лв. И верно учителите ще ровят по кофите за ***.