43

Гробокопач

преди 6 години

До ОруелБългаринът ще е първият самосъздал се глобалист, "гражданин на света", по една проста причина - дълбоко мрази себе си и всяка минута, отхвърля своят идентитет с радост приемайки всичко "чуждо и напредничаво" за свое

42

ПАК

преди 6 години

Пак ще ни се смеят като Държава .Тази жена иска да има само ЕДИН Сайт в Интернет за ЕС .

41

extremist

преди 6 години

Габриел: Има хиляди съдържания, подбуждащи към насилие - АЙДЕ БЕ, НЕ ДУМАЙ; НЕ ХИЛЯДИ-МИЛИОНИ СА ! И ГИ ИМА ТОЧНО ЗАРАДИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ, АЛЧНИ БАНКЕРИ, ОЛИГАРСИ, НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ, И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕРЯЩИ ПО 10 КОЖИ ОТ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ ИНДИВИД...КОГАТО ИЗЧЕЗНАТ ТИЯ СУБЕКТИ , ЩЕ ПОСТВАМЕ САМО ТЕМЕНУЖКИ....

40

!!!

преди 6 години

До АнонименКочината е много противна...така е! Жалко, че ние сме си в нея!

39

????

преди 6 години

Ами, чия е любовница тази Габриел? Сигурно е на някакъв милионер или просто влиятелен пич...та я уреди на тази длъжност...Случайни работи няма! Случайно не можеш да почнеш работа дори като хигиенист, а кам ли на това място

38

Анонимен

преди 6 години

Тая по времето на Соца щеше да е най-много лаборант като в някой цех за лимонада.

37

Анонимен

преди 6 години

Бъдете точни - дълговратестата пома1киня с френското мъжко име не е Еврокомисар на България, а на ГЕРБ и е назначена по роднинска линия, а не че е подходяща за поста. За сметка на това пък ще взима шестцофрена заплата без да работи нищо.

36

Тато из Правец

преди 6 години

Винаги е забавно ,когато специалист по варене на лютеница говори за киберсигурност...

35

Оооо,

преди 6 години

Какво мъдро изказване на жена изпразнена от съдържание. Впечатлих се.

34

11

преди 6 години

Щом тъз овца говори за киберсигурност, начи нещата никак не са добре.

33

Анонимен

преди 6 години

Румяна Желева #2

32

Анонимен

преди 6 години

Това че Пома-чорката е преспала с някакво франсе, което освен всичко друго няма и вкус, означава ли че има качества за политик.

31

Анонимен

преди 6 години

Тази жена е пълна пародия и като визия и като интелект и като крещящо противоречие между образованието, което няма и поста, който заема. Тотална корупция и шуробаджанащина по европейски.

30

правите краставици

преди 6 години

Проблемът не е в жената, колко езика говори и от коя партия е, а че е платен политик. *** на въже. Не правят нищо с плам и с желания. Прокарват закони и нормативи без дефакто да вярват в тях. Няма мечта, няма идеология. Бюрократи служещи на бюрократичната машина. Затова са толкова сиви, далечни, восъчни...Няма искреност. Няма призвание. Няма идеали...и най-жалкото е , че и полза няма от тях. Пречат на мечтата за обединена европа. Направо я съсипаха идеята.

29

Анонимен

преди 6 години

Еееее, пак ли е с тоя костюм, кога го пере? Не вземе да си сложи една пола или рокля... Вкусът не се купува с пари.

28

Анонимен

преди 6 години

На тия само реглуации, нормативи, доклади и глоби са им в главата. Нищо друго...хиляди комисари, пленуми, централи ..резултатът е , че в Европа вече се нуждаят от парамилитарна част за "борба с размириците"..народът кипи от любов

27

Анонимен

преди 6 години

До ЕвропеецПрочете някакво съчинение по картинка написано на шльокавица

26

Оруел

преди 6 години

90 процента от патриотичните ни песни ще бъдат цензурирани. Още Левски, Ботев , Бенковски..всички паметници и портрети ще бъдат свалени и унищожени.Скоро ще пуснат и програма по "деетнификация" на населението, подобно на денацификацията проведена в Германия. Ха си споменал нещо на етническа основа и в панделника, или още по добре - направо глобата ти се снема от електронните парици в рамките на 30 секунди. Брюксел знае,чува, вижда и наказва.Мечтата на бюрократа!

25

Анонимен

преди 6 години

Искаплаче не е спрял или може би тя ще ги лови както Лойко лови снежниките през зимата..Тероризъм и насилие е към интерпол или може би тя ще оглави и Интерпол след като оправи земеделието, ООН и социалните политики.

24

Анонимен

преди 6 години

Тая е едновременно смешна и жалка. Но те от ГРОБ всички са такива, начело с разбита част от всичко Доктор ХонорисТиква.