7

Симеонов

преди 6 години

На млади години бях асистент във ВИХВП Пловдив.През миналата есен,вече пенсионер ме поканиха да преподавам няколко по заместване.За голямо мое съжаление,елитния някога институт,днес университет, е паднал до ниво по-ниско от някогашните техникуми.Мога да опиша дейността на "колегите" с две думи - мързел и безхаберие.Няма служител който да уплътнява повече от 2 до 4 часа дневно,бил той чистачка или професор.На тези хора и по 5 и по 10 хиляди на месец да им дадеш,все тази, те пак няма да работят.

6

Анонимен

преди 6 години

Слабо умните ченчаджии станали елит са бъдещето на България, предния такъв пита кой си заслужава длъжността, ами бодигард на длъжност министър-председател или доктор по физика със заплата на чистачка. Ей до тук стигнахме с феодалната - интересчийска демокрация и "умниците" които дават акъл. Бог да пази България

5

Анонимен

преди 6 години

Само че какъв процент от хората, заемащи научни длъжности у нас наистина са учени?Колко от професорите ни наистина заслужават тази титла?БСП надига глас за по-щедро финансиране на науката само поради една много проста причина - в тези среди са настанени децата и внуците на част от средната и дребната социалистическа номенклатура. Именно в научните среди е запазена в непроменен вид корупцията, характерна за времето на соца, а властовите позиции се предават по роднинска линия.

4

Добро утро

преди 6 години

Добро утро сватя, как спа?Няма добри пари за крадене от науката и затова не ги интересува онези 240 в НС-то. Вчера дадоха по ТВ-то как един от великите ни представили, с двойна гуша но с костюм си бъркаше в носа докато заседаваха. Познавам 2 Българи работят за NASA, шеф на болница в Чикаго, няколко шефа на хотели и те са все Българи.Всичко интелигентно се изнесе, остана само утайката в БГ и шведите.

3

Би ли...

преди 6 години

..припомнила г-жа Клисарова какво точно направи БСП в областта на науката по времето, по което бе на власт, че да се уверим в искреността на намеренията?

2

Анонимен

преди 6 години

А със БСП България губи разума си.

1

Анонимен

преди 6 години

Тцъ....важното е да има пари за ***, и Гергов...че другарЕто са свикнали на жизнен стандарт!