39

Кап Йот

преди 6 години

Да- Турция не подкрепя това мюсюлмани да убиват мюсюлмани- тя подкрепя само убиването на християни от мюсюлмани и нито веднъж не е подкрепила християните,които са решили да си отмъстят!

38

))))))

преди 6 години

Кабинетът потвърди: Минималната заплата 460 леваПрочети още на: dnes.bg/politika/2017/07/12/kabinetyt-potvyrdi-minimalnata-zaplata-460-leva.347104

37

Анонимен

преди 6 години

Erdogan yvacava narodasi istenski prezident tovae prezident vav evropa po ikonomika 3.4 myasto Bravo na6ti dai da kraydat mamicataim mrisna daibaa boiko boiko mahase ***

36

Бае ви Прое

преди 6 години

Труе турчолуе тадева се подвизуе

35

Замислен

преди 6 години

"Турция никога не подкрепя това мюсюлмани да убиват мюсюлмани в този регион. Не искаме да виждаме мюсюлмани да се бият с мюсюлмани."Мдаа, колко ясно и категорично е обяснил квинтесенцията на корана. Та християни, ако имате приятел мюсулманин не е лошо. А още по не-лошо е да си имате все пак едно наум.

34

Анонимен

преди 6 години

кога ще правят сватбата с Путин ?

33

Анонимен

преди 6 години

А къде криете снимките на тиквата?Нас не ни интересува Ердоган в Турция.Нас ни интересува какво не прави тикватаа получава заплата?

32

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да го плюете , Ердоган е голям държавник ,иска ми се и България да имаше такъв управник ,който да милее за народа ,а сега какво ?! Минерална вода от Банкя за миене и кьорфишеци + въздух под налягане .

31

До до 26

преди 6 години

Абе сложете из цяла българия...пред всяко кошче и пред всеки балкон камери, че като шеста космическа нация се излагате Космически:-)

30

Komshu

преди 6 години

На комшията - както искате, направете го. Имаме една приказка - по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Уважавам всички, защото уважавам себе си. На комшиите желая мир и благоденствие, така както и на собствената си държава. А на тези, които коментират с емоциите си, заслепени от предразсъдъци, помислете преди да кажете за кюрдите, първо помислете, след това говорете.

29

Анонимен

преди 6 години

Значи имало и тиха революция освен цветна,че и хибридна нещо смесена,премесена с класическата,като за класите.

28

Джон Атанасков:-)

преди 6 години

"Меркел го каза на Г20 - Ес не одобрява терора и убийствата. И докато това не се промени ЕС за вас няма."А вие шестата космическа нация бяхте ли на Г20 бе...:-)

27

Пф

преди 6 години

Само не разбирам като не щете вече ЕС,защо продължавате да ни мрънкате "на вратата".Ами и ние не ви искаме.Вие мюсюлманите само проблеми създавате,само претендирате за толерантност,а от ваша страна нищо,даже презрение.Айде марш.

26

goso

преди 6 години

тоя е голям ***, представете си друг да беше казал това <<не подкрепя това мюсюлмани да убиват мюсюлмани в този регион. Не искаме да виждаме мюсюлмани да се бият с мюсюлмани>>толкова пъти е подчертал "мюсюлмани", че се набива в очи как няма против, ако се примерно избиват други

25

Анонимен

преди 6 години

Единственото положително нещо от Ердоган ,е че с него Турция скоро няма да е в ЕС.За огромно съжаление на Западноевропеските политици,които са загорели за резани чепове.

24

До Разцеп

преди 6 години

"За да може да се мисли изобщо за турция в европейския съюз трябва:ердоган да е в затвота с доживотна присъда (може и при кадафи, но тогава ще му се е разминало твърде леко);"Вие вкарайте първо апашитата ви в затвора...и тогава раздавайте акъли:-) :-) :-)

23

Анонимен

преди 6 години

На Европа и трябват неофициални колонии. Източна Европа стана безмитен пазар за ниско качествени стоки и ниско платена работна ръка. Турция е 70 милионен пазар, чийто ръководители, като нашите, потриват алчно ръце.

22

Анонимен

преди 6 години

Европа никога ...Няма да е бита карта :) Европа води циливизацията от 2000 години. ...И след 2000 години цивилизационно лидерство се е пръкнало нещо като тебе? Това е някаква шега на цивилизационната еволюция!!!

21

Разцеп Гъзсъдран

преди 6 години

Европейският съюз няма да си помисли да започне процес по приемане турция в сегашния й вид. За да може да се мисли изобщо за турция в европейския съюз трябва:ердоган да е в затвота с доживотна присъда (може и при кадафи, но тогава ще му се е разминало твърде леко);Ислямът да е изхвърлен и забранен в държавното управление и институции;Самата турция сведена до егейска турция, останалите три части може да участват в съюза на централноазиатските джамахирии под вещото ръководство на русия и катаp.

20

Анонимен

преди 6 години

Най-после статия за султана, аллах да утрои дните му на земята!!!