15

КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 6 години

ТЕ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА?

14

смехурко:))))))

преди 6 години

Друго освен убийства кражби палежи геноцид към народа да са направили БКП,БПС .ИМАЛИ ПРОКУРОР в таз държава или президент. Липсват.доказана престъпна партия във властта.Къде са МВР,ДАНС и другите органи...................................

13

Рашко

преди 6 години

- Джон, какви са тези хора, които палят, грабят и убиват?- Комунисти, сър.- Е какво искат, защо безчинстват?- Искат равенство и достойно заплащане на труда.- Е някой пречи ли им да се отнасят с хората като с равни и да им плащат добре?- Не, сър!- Ами защо безчинстват тогава?!!- Комунисти, сър!

12

Анонимен

преди 6 години

А дали историята с крана не е застрахователна измама? Собствениците да са му драснали клечката, а да обиняват комунистите? Помни се историята с Райхстага.

11

Анонимен

преди 6 години

Явно разбраха, че на народа вече почва да му става ясна делаверата с крана. И за да заглушат истината дайте да виеме по лошите комунисти. Борисов, земи си спретни хората в Герб, че вече стават за смях.

10

Циник

преди 6 години

Както един колега преди мен много точно го е казал - защо този клуб на престъпници не е в затвора? След повече от 45 години комунистически терор, и злоупотреби - какво правят тези лу мпени на свобода?

9

Олег

преди 6 години

Ама вие комунистите сте много нагли! Като Ви хрумнало, че като си намерите добър повод (1300 години България) можете да изсерете каквото и да е грозно *** на всяко място което сте си избрали и някой трябва десетилетия да се съобразява с това...

8

Минувач

преди 6 години

Много фашаги, много нещастници!

7

Анонимен

преди 6 години

Връзвайте го и по море към Мадуро. Чакат го!

6

Анонимен

преди 6 години

Комунистическият режим е обявен със закон за престъпен от 38-то народно събрание. Какъв е този Съюз на комунистите? Съюз на престъпниците? Защо още са на свобода членовете на този съюз?

5

Рошкоф

преди 6 години

Тия изфирясали дъртаци що още не гледат тревата от към корените?

4

Анонимен

преди 6 години

До жжжжА защо тогава го защитават САМО върли ***?

3

Анонимен

преди 6 години

В изказването на споменатото ***, мисля има доста неща, за които може да бъде подведено под отговорност....стига прокурватурата да не спинка.Ако ли пък не, то и ние може да се разправим с ***, както е прието навсякъде по света..и у нас преди 9-ти.Има стадиони, има стълбове, има въжета. Не че призовавам към насилие, но удобрявам употребата му ;), както казва волгата.

2

жжжж

преди 6 години

До WindВие психодесните така и не разбрахте, че паметника е 1300 години България, а не 1300г. БКП.

1

Wind

преди 6 години

Църкви взривявахте, хора избивахте без съд и присъда! Никога повече изродщина!!!