33

as

преди 6 години

прав е човека

32

Тинтири Минтири

преди 6 години

Защо не сте цензурирали видеото, където Джамбазки употребява българската дума за "роми"? Ако тук я напиша ще ми сложите звездичка. Циркаджии.

31

Хан Крум

преди 6 години

Тия мизерници водещите са от ония, които осъждат България на гибел. Питат само, за да създадат конфликт, да направят сензация, а не за да защитят братята и сестрите си българи.Срам и позор сте!Джамбазки, смело мачкай!

30

11

преди 6 години

този *** джамбазки всеки ден почнахте да ни го натяквате,ако не е слънцето ,джамбазки ще е.

29

до 27

преди 6 години

ЧСИ прилагат закона само с/у българи и изхвърлят на улицата само българи! Ти да си чул някъде някой ром да се е самоубил защото са го изхвърлили от някъде?

28

Анонимен

преди 6 години

До ...Значи, ако има статия за камъни, все ще се намери един тошовист да изръси - При бай Тошо, какви камъни имаше, сегашните евроатлантически камъни са рядка кал.За сведение именно гурото ти Тошо заселва над 300 000 екзепляра кариоки от всички съседни държави в бг. с цел да преизпълни плана за прираст на населението.Плодовете на "гениалната" му полика ги берем днес.За справка към 1944 г. в бг. е имало макс 20 000 и то интегрирани роми, предимно занятчии - християни.

27

Анонимен

преди 6 години

Едни самозабравили се псевдо политици целенасочено развъждат въпросния етнос за да си осигурят прослойка гласуваща по команда. Унижават етническите българи и си играят с търпението ни.Искам да им напомня, че ние сме търпелив до глупост народ, но едновременно с това можем да бъдем много диви, опасни, и жестоки. Нужен е само катализатора, който ще ни накара да избухнем.Най-накрая чашата ще прелее, и тези същите оядени и ехидни политици ще го отнесат първи, и прошка няма да има.

26

1

преди 6 години

Стига с тия права! Освен тях има и задължения! Защо само правата си знаят?

25

няма да стане

преди 6 години

Само говорят и после правят точно обратното, държавата мачка и се гаври Българите под натиск от вън!Борисов играе доброто ченге -лентички,даване на пари,саниране....,а в същото време хората от неговият екип(лошото ченге) всеки ден измислят нови глоби,рестрикции,изнудване,мачкане!За Борисов Българите са роби и ходещи касички,а олигарсите са богове!

24

Анонимен

преди 6 години

Само от точни изходни данни и коректно зададено условие може да се намери вярно решение на задачата.Моля НСИ да проведе и обнародва точна статистика за дялът на р**ите в националният продукт,процентът от социалните помощи,дялът в престъпността и т.нДайте на обществото коректна информация и оставете изводите на собственият ни разум.

23

Анонимен

преди 6 години

А защо никой не протестира срещу хора като Христо Бисеров които ограбиха България но сега са на свобода? Защото Христо Бисеров не е ром?

22

:(

преди 6 години

"Патриотите" ви видяхме. Захапахте кокала и не ви се чува гласа. Нахрани ви онова мутре Бочко и млъкнахте. Излагация.

21

:/

преди 6 години

Има бизнес в цялата работа. България скоро може да стане износител номер едно ***... ако разбирате какво искам да кажа

20

ODESSA

преди 6 години

Имам нелегално оръжие. Скрито във балкана АК 5.45. Търпението на някой хора се изчерпва.

19

Анонимен

преди 6 години

Защо нищо няма написано за обезглавената учителка от село Литаково ,Надя Антонова изнесено от в. Монитор ? Защо Търтела от Банкя мълчи ? Защо иначе е ,,на всяко л ъ йно муха ,а за убиитствата на електората му е риба ? ......Или ще слядва изстриване ?

18

Анонимен

преди 6 години

А зашо никой не протестира когато хора са самоубиват когато частен съдия изпълнител ги изхвърли на улицата и останат без дом? Защото частните съдии изпълнители не са роми?

17

до 21

преди 6 години

Някой луд убива някой, но това е рядкост, а ден не е минал без някъде някой ром да не извършил тежко престъпление! Сега разбра ли защо са протестите?

16

Анонимен

преди 6 години

Триенето на коментари започна.

15

Анонимен

преди 6 години

Непременно ще последва по-сериозно сътресение в тези региони. Става въпрос за национално достойнство. сериозен и съществен въпрос.-----***. Нищо няма да последва.

14

Анонимен

преди 6 години

Чудно, защо никой не протестира срещу оня лудия дето уби приятелката си, след години пренебрежение от страна на институциите.А да - той не е ром ;)