30

Анонимен

преди 6 години

Преди години Ердоган беше в опозиция. Само затова, че изретицира стихотворение го вкараха в затвора. Днес Кълъчдара който трябва да лежи в затвора затова, че опразни здравната каса е опозиция и блокира пътища и протестира. Полицаите гледат. Никой не го закача. В демократична Германия полицаите пребиха и арестуваха стотици. Един беше прегазен с танк.

29

гяур

преди 6 години

доста кюрди коментиращи има като гледам да не са се преселили и в бг

28

Политик

преди 6 години

ЩЕ ДОНЕСЕМ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА И ВСЕКИ, КОЙТО НИ ПРЕЧИ, ЩЕ ГО НАТИКАМЕ В ЗАТВОРА ДА *** КАМЪНИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ!

27

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да си спретнат една гражданска войница и да се разберат кой е по ербап! Много бюлюк серсеми и гьон сурати! Ердоган чак на Германия се репчи! Че Германия дундурка 6-7 млн.турци и децата им. Чак нацисти били!? А той без съд и присъда прати в затвора 100 000 души че и чак смъртна присъда иска! Жаден за кръв! ***!

26

до27

преди 6 години

то и тука е така ама както и да е никой не иска да признае

25

Анонимен

преди 6 години

Кой е турчин кой какъв е в Турция е пълна боза. Ердоган е грузинец, Премиерът Йълдъръм кюрд. Кълъчдароглу е кюрд алевит. На националиста Бахчели половината му рода са арменски мюсюлмани.

24

гяур

преди 6 години

този кълъчтароглу нее турчин казвам да го имате на предвид колкото доган мисли за доброто на българия толкоз и кълъчтароглу мисли за доброто на турция

23

Анонимен

преди 6 години

"Смята се, че стотици хиляди присъстват на мероприятието, като някои източници говорят за до един милион души."5 милиона с една дума на Ердоган в Йени Капъ...до сега ката бяхте на власт защо не бяхте донесли ПЪРВОКЛАСНА демокрация...в болниците, пътищата, строежите, производството...Аре у лево все едни същи от този Шебек! :-)

22

Анонимен

преди 6 години

Турците са готови вече да се подпалят и да се с бият с диктатора. Въпроса е дали той няма да ги изпревари и да хвърли във война с кюрдите . Две в едно ...хем няма да бият него ...хем ако успее , ще каже ето аз разширих Турция. Съвсем скоро ще разберем.

21

До 20

преди 6 години

Събра ги със страх не със уважение, щото вас само страх ви мотивира. Сега като го свалят и ще се изборите като мишлета по дупките

20

До 19

преди 6 години

А ти как разбра че е нямало проблеми с протестите, от медиите на Ердоган или той лично те уведоми? Будала

19

Анонимен

преди 6 години

Миналата година Ердоган събра 5 милиона на площада в Истанбул. Днес политици от партията на Кълъчдароглу са публикували онези снимки в Туитър като техни.

18

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган е вече история, отстреляха го"Муха ха ха...искаш ли и Ердо да събере тълпата...Как може в диктаторска страна човек 20 и кусур дена да протестира без един полицай да удари и едно фиске на някой...

17

До 14

преди 6 години

Хубаво си пишеш на български, защо се турчееш не разбрах?

16

Анонимен

преди 6 години

Този тахта кълъчтароглу е държанката на американското посолсвто, стана председател на партията благодарение на Гюлен

15

Анонимен

преди 6 години

И Българите скачаха на площада през 1990 година ама от 9 милиона са по малко от 7 милиона благодарение на такива като Кълъчдароглу. Ромите ги бият всеки ден. Ердоган е друга работа. Може само да си мечтаете за такъв лидер. Докато Кълъчдароглу и неговите корумпирани депутати крачат заедно с кюрдските депутати подкрепящи терористи, Ердоган разговаряше с Путин и Тръмп в Хамбург.

14

Анонимен

преди 6 години

И ква е тази диктатура? щом опозицията прави такъв митинг?Очаквам нови опорни точки

13

1453

преди 6 години

"Скоро няма да ги стигнем турците"Виж за това си прав:-) дадох ти плюс :-)

12

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е вече история, отстреляха го

11

Анонимен

преди 6 години

"Турците са горд народ!! Никога не са търпяли дълго диктатори."Търпяли са... Исмет Иненю 2 президент който като дойде на власт след Ататюрк и нареди върху парите да се сложат негова снимка! Кенан Еврен, който дойде на власт с преврат...Стига толкова...Ердоган, не е диктатор...щот ако беше на дали щеше да търпи Кълъчтароглу:-)