10

Анонимен

преди 6 години

докога ще пишете глупости? безконтатните карти не могат да се клонират или ползват после за онлайн транзакции. Безконтатната оторизация е по-сигурна от тази с чип на картата!

9

Анонимен

преди 6 години

Обвивайте банковите карти в алуминиево фолио - няма как да ви се случи такова нещо

8

Анонимен

преди 6 години

Носете няколко карти една върху друга или в метализиран кал'ъф, а най лесно и сигурно е с домакинско фолио в портфейла.

7

Веско

преди 6 години

То отдавна се чакаше. Щом има безжична технология, има и възможност да се бърка. По имтересно ми е защо въобще банките издават такива *** карти. Голямо усилие е да се прекара през цепката на терминала.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак са много културни, тъй да се каже. Миналата година пред една дискотека на един познат му източиха 2 литра кръв с обикновенна бухалка и даже не го обраха.

5

Анонимен

преди 6 години

Брей, ромеи-хакери. Жив да не бях.

4

Пундьо

преди 6 години

Ромите са наши братя и ние трябва да ги храним ,поим ,учим и лекуваме ! Когато задяват жените ни ,трябва да сме поласкани от вниманието им !

3

Bonto

преди 6 години

Този сайт сее само лсенофобски твърдения напоследък.Да сигурно роми седят по спирките ама те са най-ниското стъпало в тая стълба.Дали роми са писали софтуера? Дали роми са правили хардуера? Дали свалят роми данните дето са източени?Ама нали тва заглавие хваща погледа .... другия път направо да се пише .... "ШОК роми ..." така или иначе от едно място Ви идват парите.

2

Айде малко сериозно

преди 6 години

Източване е силно казано. По-скоро изтеглят до 25 лв по безжичен път. Затова аз съм деактивирал тази функция на моите карти още в банката. Схемата не може да стане без участието на грамотен човек, защо не и банков служител. Преносимите терминали се обслужват от банка, а сметката има за титуляр фирма. Вероятно фирмата е бушон, а сметката е "покрита". Лесно е да се проследят хилядите "продажби" за до 25 лв, и след това трансфера на натрупания оборот в друга сметка ;)

1

Анонимен

преди 6 години

Като е за далавера, колко бързо се интегрират ромите.