21

Анонимен 26

преди 6 години

Посочи ми държава на балканите която да не е с ***?

20

Анонимен

преди 6 години

Античките ще се обединят с Турция, Албания, Босна и Косово в ислямски съюз.

19

До 17Маке

преди 6 години

Твойта земя, освен фалшивикация на история, друго не е създала, не забравяй, че Тито ви измисли азбука. А иначе Българска Македония е създала много неща, но не и азбука, която е създадена в гр. Преслав, където и са открити най-старите ръкописи на кирилица. По всяка вероятност кирилицата е измислена от Константин Преславски и неговото обкръжение от книжовници.

18

Анонимен

преди 6 години

Македония можеше автоматично да влезе в ЕС и НАТО като автономна област Македония на България.

17

Двамата луди

преди 6 години

Рано или късно Ердоган ще ядоса Тръмп и онзи ще му разгони фамилията. Може следващия президент да се казва Гюлен.

16

Анонимен до 9

преди 6 години

Просто питам за един приятел, как продължават опитите в турция мъж ще роди ли? Просто се чудя на акъла ти, който всъщност го нямаш, да плюеш по държава която ти е дала образование.И да величаеш държава която те отрича, и не те признава за истински турчин.

15

ДС

преди 6 години

Разделяй и владей. Турците имат ползва Балканските държави да се раздробят на още по-малки територии. Така няма да имат силен съсед от който да ги е страх.

14

Енциклопедия Британи

преди 6 години

А според няколко онлайн енциклопедии, албанците са 70-80% мюсли, 10-15% православни и 5-10% католици(според източника). Разпределение по страни:- Албанци в Албания(1.6 милиона) - 58,79% мюсълчета, 16,99% православни- Албанци в Косово(1.6 милиона) - 95.60% мюсъли, 3.69% православни- Албанци в Македония(0.51 милиона) - 98.62% мюсъли, 1.37% православниТвоята енциклопедия да не е издание отпреди няколко века?

13

Анонимен

преди 6 години

Сега за благодарност макетата ще измислят турска азбука да не се мъчат анадолците с латиницата.

12

Анонимен

преди 6 години

Проблема на българите е, че 5 века са се смесвали с турците и са се отклонили от славянството. Неслучайно и българските жени са грозни - ниски и трътлести падпадъци, като туркините и византийките. Срам за славянството са българите-***...

11

Маке

преди 6 години

В мойта земя е създадена азбуката на половин свят! Всичи уважават и тачат древната земя македонска!

10

Анонимен

преди 6 години

Турция навсякъде си вре гагата само ако има изгода.

9

Анонимен

преди 6 години

Аре ся. Турция подкрепя БЮРМ-аджиите, щото половината са албанци...

8

Анонимен

преди 6 години

Измислена държава с измислен език,история и нация създадена с решение на Коминтерна -една от последните комунистически творения заедно със Северна Корея -и като такова рано или късно подлежи на закриване !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Прави се с цел да ядосат гърците. Защото те дума не дават за името на тази измислена държава. Пък Турция смята за македонци, албанците, които се плодят като зайци там.

6

Джон българина

преди 6 години

"Нещо повече - той мрази и самият себе си."А не...напротив те се възхваляват, че са СССР ски космонаФти и компютъра съм го измислил аз!Скоро ще получат и нобел за най-помагаща нация на Ало апаши.:-)

5

Анонимен

преди 6 години

Дреме им на турците за тази бивша югорепублика -ако имат някакъв интерес там то той е към албанското малцинство ,което както е тръгнало скоро ще стане мнозинство и претенциите му ще станат закономерни като за мнозинство -щом днес искат втори официален език ,щом на всеки ъгъл се вее албанското знаме и дори там има празник на това знаме,щом председател на парламента е албанец който от трибуната говори на албански език и пее албанския химн-то какво остава за в бъдеще .

4

Турчина

преди 6 години

80% от турците мразят САЩ и НАТО. Не я разбирам тая политика на турските управници. За името Македония трябва да бъде подкрепена гърците да не се възгордяват много.

3

забелен

преди 6 години

Как ли не е казал че турската азбука е дошла от македонските земи.Земя на азбуки и герои.

2

Анонимен

преди 6 години

"Турците ако не се опитват да подклаждат огън на омраза и разделение - "Попринцип...Вие сте номер 1 в това...