91

СС на ДС

преди 6 години

Абе тук целия Студенски съвет на УНСС ли пише срещу българските професор или се е включило и Мюфтийството?

90

до аноним 79

преди 6 години

До АнонименА къде да живеят преподавателите, та нямат работа в общежитията, недраги анонимни, член на корумпирания студенски съвет, раздаващ на близки и срещу подкупи апартаменти в общежитията. Навсякъде по света преподавателите от други градове живеят в общежития. Но студентския каримовски съвет на УНСС не им позволява. Такъв терор над преподаватели какъвто се налага от студентските каримови съвети като в България, няма никъде!

89

Анонимен

преди 6 години

Ооооооо, великият и страшен Студентски съвет, о, тази Инквизиция съща.Човеко, каквото и да взимаш, спри го, че явно е силно.О, робиня Докова, о, боркиня за правда, наука и свобОда, о, бедний и нещастен УНСС, попаднал в ръцете на лошите мюсюлмани, дето портят българите, че не им се учи.

88

До 84

преди 6 години

Не зная каква омраза те ръководи - лична или етническа, но в случая не става въпрос за донос, драги. Ако те видя да крадеш и съобщя на полицията, пак ли ще е донос? Най-вероятно за теб отговорът на този въпрос е - "да".

87

Анонимен

преди 6 години

84, ако подаването на сигнал за корупция и некомпетентност е донос, значи трябват повечко доноси в тази държава.Пожелавам Ви някой ден да имате бизнес и работниците ви да са като тези, угоднически приели ниската оценка, без дори да се замислят да се потрудят. Защото те показват именно това - че биха приели трохи без работа, вместо хляб с работа.

86

Към 83

преди 6 години

До АнонименВ случая Докова-Карим, Карим е висшестоящият, а Докова-наемния работник и безправна робиня на системата. Имате ли представа, че ректорите треперят пред студентските съвети, защото студентските съвети фактически ги избират с квотатат си в Общото събрание на университетите. Няма Ректор, който да си позволи да скърши хатъра на член на студентски съвет, още повече пък от мюсюлманската квота. Сполай ви без професори, братя българи, радеещи за каримовата правда.

85

Анонимен

преди 6 години

Университетите умишлено дават да се преписва при труден предмет , ако предмета не е основен например математика , механика , ТЕ .. Защото минават само 10% от студентите.. И в Германия дават да се преписва , в много случаи задачите са същите като на първата дата .. там има две дати , няма поправка

84

Анонимен

преди 6 години

Каква пародия! За какъв престиж го наказват, кой уронва престижа? Професорката вече го е уронила в момента в който е писала тройки на празен лист. Но поне съм спокойна, че тези студенти ще станат добри депутати. За да не гласуват с две карти дадоха милиони лева за смяна на техниката в парламента и да не се *** с гласуването. Като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на зъболекар!

83

до анонимката 81

преди 6 години

До АнонименА за вашето изказване в полза на некомпетентни доноси на овластени студенти като Карим, ви пожелавам да се изправите на пътя на Карим доносника, членът на корумпирания както е навсякъде Студентски съвет на УНСС, този който коли и беси студенти, професори, и всеки по пътя си, малцинството с привилегии, който няма и да се замисли да ви напише донос във Фейса, да ви оценява вън от компетентностите а на база малцинствени и служебни привилегии, и да ви унищожи безмилостно.

82

Анонимен

преди 6 години

Ако има нещо отвратително в България то е пренебрежението на високостоящият към зависимите от тях хора. Това е грозно, отвратително и престъпно. Някога баба ми казваше, че бог се отнася с теб, така както ти се отнасяш към по-слабите. Престанете хора взаимно да се унижава те. Колкото повече хора зависят от вашите решения толкова по смирени и мъдри ставайте. Не се надувайте като пуяци. Станете разумни и възпитани хора. Не се самозабравяйте.

81

korupcia

преди 6 години

Професорката я потупаха по рамото, а студентът с последно предупреждение за изключване. Някак си типична случка от този цирк наречен Утре Носете Съответната Сума. Някой очаквал ли е че ще се случи нещо друго?

80

Анонимен

преди 6 години

Изказващите се в полза на професорката явно не биха имали нищо против да получат тройка за празен лист. Нямат нищо против да си вземат шофьорската книжка срещу рушвет. Но когато те се изправят на пътя срещу въпросните тройкаджии по милост, или пък трябва да наемат същите на работа, започват да се оплакват колко лошо са обучени или образовани.

79

Анонимен

преди 6 години

Хем повечето са с шестици отгоре додолу, хем почти всички от тия са се съгласили на три.А една Докова завива диплома...

78

Анонимен

преди 6 години

До до 61Преподавателите нямат работа в общежитията.

77

Анонимен

преди 6 години

Скапн българский народе, всичката ти работа е такава.

76

Студент

преди 6 години

До Анонимен 74Че те повечето студенти са са шестици от горе до долу. Поръчват си на фирми да им решават задачите, да им пишат проектите и завършват с отличие без дори да могат да събират и изваждат. Не ставай смешен! Зубърите никой не ги къса, те си получават шестиците, като всички останали преписвачи, купувачи на тестове, задачи и проекти. Това е положението. Професорката е права, Карим е *** ислямистко, който има за цел и поръчка да унищожава българските учители.

75

Анонимен

преди 6 години

Оценките не плащат сметки, но същият този бизнес после *** как им дават лоши кадри. Какви да са, като реално никой не ги изпитва.

74

Туй е университет?

преди 6 години

В УНСС от многи време е пълно с халтави. Явно нещо в ръководството не е наред, но нормалните един по един напуснаха и останаха такива кукумявки като тази "професорка" и като гледам от статията и зам. ректора не е наред с главата. Това не е единствен случай на фрапираща некомпетентност, съчетана с наглост там. За студента не знам. Може и да е някой др.ишльо, който си търси просто внимание. Но това не променя факта, че нещата в УНСС не са нормални

73

Анонимен

преди 6 години

Наистина по интервютата за работа никой не гледа оценките, в повечето случай ти дават практическа задача и до голяма степен по това се преценява. Друг е въпросът, че ако си положил усилия да учиш ще е несправедливо и нечестно да ти пишат 3, когато реално знаеш за повече. Но пак да кажа - оценките не те топлят и не ти плащат сметките, по- добре да си гледаш интереса.

72

Анонимен

преди 6 години

Докторските степени по Икономика се раздавате от Ротшилд преди от БКП и КПСС.. Това не е наука какви доктори , какви професори.. Трябва им религиозен сан Аятолах или нещо подобно , тъй като религия на измамата най-добре Моше