20

Анонимен

преди 6 години

За разлика от предни години когато се организираше парада, сега тази година му се даде много голяма гласност и утре няма да се размине без стълкновения. На народа взе да му писва от тия извратеняци.

19

Анонимен

преди 6 години

До Ханссмешното е че си мислите, че всички геове са лигльовци и изнежени :) има геове които първо не можеш да познаеш че е такъв и второ може ти навре главата отзад.

18

Ханс

преди 6 години

Интересно ми е като тия "националисти" са такива смелчаци, защо се дуят на гейовете, ами не подберат кварталните дилъри. Във всеки квартал ги знаят къде живеят.

17

Анонимен

преди 6 години

Разделай и владей,...

16

Анонимен

преди 6 години

Пикльовци.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой е позволил на тия комплексирани скинарчета да правят шествие???? WTF

14

ami

преди 6 години

нека се разходят в саваната при лъвовете нали са праид и имали права.

13

атроплог

преди 6 години

Тези със соц-агит плаката на снимката са 100% гейчета.

12

Анонимен

преди 6 години

И що трябва аз да плащам чрез данъците за охраната на едни педдали решили да си покажат гнусотиите по улиците на София, м? Тия ще ги пазят най- малко 100 ченгета.

11

Анонимен

преди 6 години

Браво!Имало и мъже в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Значи към националните дупедавци - русорби, рублофили сме толерантни. Храм паметника на БПЦ е на името на руски светец, пред символа на държавата НС е чучнат руски император на кон, цялата страна нацвъкана с рашки с шмайзери. Петолъчки сърп и чукове, Ленин, Сталин по кабинети, офиси и тениски, съветски *** по форумите, путински партии в парламента.Разходката на *** стана национална трагедия.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре де,защо не си направят парад в Бусманци? Там може да си се разхождат по цял ден. Защо ще затварят центъра?

8

Анонимен

преди 6 години

Какво му е мирното на шествието, след като самото то е предизвикателство и обида за обикновените хора.Все едно талибаните да се разходят мирно из центъра размахвайки пушки.

7

Анонимен

преди 6 години

Национална съпротива защо като са големите хомофоби преди години бяха пуснали лепенки нациоАнална съпротива??? Помним ги всички и чакаме отговор!

6

Лоша ситуация пак

преди 6 години

Мисля си че вероятно няма да сте разбрали какво искам да кажа. Ще се опитам да поясня: група от хора X се конфронтира с група от хора Y. Това може да бъде една твърде лоша ситуация, която да доведе до много лоши неща. Затова не се конфронтирайте, а се преместете, все пак центъра е голям

5

Анонимен

преди 6 години

Не гледам сапунени сериали, не слушам чалга, не съм гей. Ако се кача на такси, надуят ми кючек шофьра се казва Леонсио и предложи да ми прави като вятъра, ще го спра и ще си тръгна без да правя от това световен прблем.Хайде стига с тади идеолгическа диверсия. Дразните хоората щото стотина меки китки щяли да се разхождат.

4

чистота на нацията

преди 6 години

Национална съпротива с очистването на *** направо изпълва темата "Да прогоним предразсъдаците"!Пожелавам им пълен успех в чистенето на "боклучака"!

3

NE

преди 6 години

Не трябва да има Бой , трябва да няма такъв Парад .Ако е Важен за Обществото , да излязат Политици да го Подкрепят .Предишните Паради се подкрепяха официално от Президенството в лицето на Плевнелиев .Не вярвам че е добре някой мъж да се отдаде на мъж .Няма лошо , но не бих искал децата ми да са Различни от Хората .

2

Лоша ситуация

преди 6 години

Значи ако националистите имате акъл, ще преместите своя поход на друго място. Иначе рискувате да се създаде ситуация, от която може лоши хора да се възползват, за да направят своите лошотии.

1

White Wolf

преди 6 години

Всеки който иска свата и чиста нация, да подкрепи Национална Съпротива!!!