190

ННННН

преди 6 години

Добре. Приемаме, че Слави влезе в политиката. И с какво ще се подобри състоянието на хората. Да си гледа клоунадите и да не се бута там където не му е мястото. Най-добре ще бъде да изчезне и от телевизията. Изчерпа му се чалгарията и си търси хубава сянка в НС. Щом е голям шоумен защо няма излъчено негово предаване поне по една чужда телевизия. Щото там не толерират простащината и наглостта.

189

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим винаги остават съмнения, че специално въпросът за мажоритарния вот е опорочен, затова не пречи да се организира отделен референдум само по тази точка!

188

Анонимен

преди 6 години

Поведи ги нанякъде чалгарите, извън бг. Към Турция и студията за турските сериали.

187

Анонимен

преди 6 години

Интересен парадокс за лакеите на чалгашоумена - 15% гласуваха за Каракачанов на президентските избори, което означава, че голяма част от тях за гласували и за нелепата мажоритарна система, тоест хем са гласували за патриотите хем са гласували да ги няма повече в парламента в по-следващия парламент. Как ще обясните тоя парадокс умници?

186

do 193

преди 6 години

Да, аз съм червен депутат - аз съм на Корнелия Нинова мъжа и сега сме седнали да пишем каквото ни диктуват Путин и Тръмп.

185

Йоло Денев

преди 6 години

160 хиляди избират Трифонов, останалите до 4 милиона са против.

184

Анонимен

преди 6 години

Ако тия, които са гласували за мажотирания вот знаеха за какво гласуват, тоест за абсолютно мнозинство на ГЕРБ, то те щяха на президентските избори да изберат Цецка Цачева, но това не се случи! Следователно невежеството е било пълно!

183

Анонимен

преди 6 години

До 193ясно чевен депутат,и защо другите точки не се приеха от НС ?

182

Анонимен

преди 6 години

от 3 референдума до сега по 5 въпроса, депутатите ни тотално отсвирват волята на народа, и ако за Беление са имали някакво формално основание поради прекалено ниската активност, то по въпросите за електронния вот, задължителното гласуване, субсидиите и мажоритарния избор, нямат никакви основания, просто искат да ни кажат - на нас депутатите не ни пука, какво мислете Вие мат'ряла, ние ще си правим каквото искаме, и да правите и да не правите реферндуми, ще бъде нашето. Е ТОВА Е ИСТИНАТА

181

Анонимен

преди 6 години

Не е нужно някой да ми плаща, за да си представя как ще реагират хората като видят 200 депутата от ГЕРБ. Инъче гласуваха толкова много хора, защото другите точки от рефендума бяха 100% справедливи - задължително гласуване и орязване на субсидиите. А отгоре на това имаше и интригата между мамата на Бойко и Радев.

180

kokospa

преди 6 години

Е само *** чалгаджия и храненик на БСП и ДПС си нямахме в парламента

179

Анонимен

преди 6 години

До 190стандартни оправдания на платен тролейбус, дори и не заслужаваш да коментирам опорните ти точки

178

do 186

преди 6 години

Няма как да се организира референдум за промяна на нещо, което все още не е променено. Но съм сигурен, че след като се видят първите резултатити от мажоритарния вот в два тура (200 депутата от ГЕРБ), веднага ще тръгне подписка за връщане на пропорционалната система при това подписите изобщо няма да са малко! Но нали се сещате колко е трудно да мине един референдум за задължителен - даже настоящия референдум не успя за хиляда бройки! И тогава ще дойде революция, която ще бледнее на фона на 2013

177

Анонимен

преди 6 години

ината на депутатите срещу референдумите в България няма да свърши добре за тях, гарантирам Ви другари дупетати

176

Референдума-отсвирен

преди 6 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.

175

Герчо с тамбурата

преди 6 години

На шествието от ученици вчера по улиците на София,две деца забелязали,че Ботев на портрета,който носели-плачел с едри сълзи.А когато минавали край Народното събрание,Ботев,като че ли дочул нещо отвътре от страната на ПАТРИОТИТЕ и възкликнал;,,БРЯХ, ЗАБРАВИЛ СЪМ СИ САБЯТА!!!!!!!

174

Анонимен

преди 6 години

До 185Чудесно господине, щом смятате по този начин, вземете и организирайте подписка за референдум за оставане на пропорционалната система, даже може и да не събирате подписка, ами да се обърнете към предтсвителите в НС от партиййте. които подкрепят пропорционалната система, и те да инициират референдума, пък каквото народа каже, на този етап 73 % от народа е казал че иска мажоритарен вот на 100 %, просто е !

173

do 183

преди 6 години

Не, не ме притеснява, защото ако въпросът за мажоритарния вот се повтори на отделен референдум с добра разяснителна кампания показваща как влизат 200 Ценко Чоковци от ГЕРБ, не само че ще гласуват два пъти по-малко, но може да стане така, че с НЕ да са повече от тия ЗА. Слави като е голямата работа що не свика повторение на рефендума специално за мажоритарния вот?

172

Анонимен

преди 6 години

до 178Значи всички които харесват Крисия са й близки? Да ти имам логиката! Иначе обиждам иддиоти само като теб! И винаги ще ги обиждам, че ми писна от тях в тази държава.

171

Анонимен

преди 6 години

аз искам да попитам противниците на Слави, Вас не ви ли притеснява факта че от 3 проведение до момента референдуми, нито един не беше уважен от народното събрание, това харесва ли Ви, наистина ли смятате че народа няма право да се произнася, а когато се произнася мнението му не трябва да бъде взимано в предвид ?