51

до 39

преди 7 години

Бойко Борисов е едър работодател и затова плаща големи заплати на работниците си и те затова го обичат и уважават до самия му край и всеки ден за тях е кючек и гюбек.

50

Ицака

преди 7 години

Плащаш с фъстъци, работят ти маймуни.

49

Ицака

преди 7 години

Нищо НЕ може да задържи, който и` да било в България при такива долни работодатели. Питали ли сте се, каква е причината хората да напускат страната? Отговорете на този въпрос и ще откриете причините. За да останат хората в България, трябва да отстраните причините, които ги карат да напускат. Това са моите отговори.

48

Анонимен

преди 7 години

Да се изчисти България от комунистите означава да се изчисти България от демократите ;)Всичките ни демократи са или бивши комунисти или комсомолци, или техни наследници ;)

47

Ицака

преди 7 години

Некоректни работодатели - НЕ плащат осигуровки, НЕ осигуряват на реална заплата, НЕ спазват трудовото законодателство, карат служителите да работят в извънработно време, но не им плащат за това.Ниски заплати - компаниите правят огромни печалби на гърба на своите служители, но НЕ дават достойни заплати, които да помогнат на хората да живеят нормално и да се грижат за своите семейства.Наработеща съдебна система и корупция - дори и да тръгнеш да си търсиш правата, съдейки некоректен работодател

46

Анонимен

преди 7 години

Не разчитайте на пенсионери !!!! С тая политика скоро няма да има такъв вид !!!! Гледайте младите да не бягат !!!! Не може да им давате 500 лв и да очаквате чудеса !!!!

45

до 27

преди 7 години

Онези 400лв от преди 20г са вече 800-1200 лв бе ***, да си чувал за инфлация? А онзи "работодател" ще го питам какво ще прави бизнеса когато свършат балъците работещи за 500лв. Ще си внасят работници от чужбина ли? Ха. Дори негърчетата от Гана и Нигерия не искат да работят за тези пари. Нямам търпение да дойде този момент, да изквичите на умряло и да се наложи да вдигнете заплатите двойно и на малкото ви останали работници. Простаци.

44

Анонимен

преди 7 години

За да учиш ти трябват пари. За да работиш ти трябва работа. При това не за жълти стотинки. Ей там да вземат виетнамци и украинци и да ги пращат по университетите да учат и по заводите и курортите да бачкат. Нали Бойко реши да внася работници, че няма всички вече работят...

43

до Демократ

преди 7 години

Демократе дай съвет как да ги изчистим комунистите. На спа и водни процедури ли да ги водим, или да ги ТЕПАМЕ, както иска бай ПАЦО ОТ ГЕРБ.

42

Американ

преди 7 години

До Анонимен(39)Хем вижееш в Света На Алиса, хем си тъn като raлoш..Малките заплати идват от *** продукт, ниска производителност и лоша работа.

41

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерите няма да свършат ами стават все повече и повече. Младите хора намаляват.

40

Бойко Борисов

преди 7 години

Кадърните млади хора да садат картофи да гледат прасета и да пасат офце. Я какви магистрали им построих.

39

Демократ

преди 7 години

България трябва да се изчисти от комунистите. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и дръпнаха, и ако и ние искаме да дръпнеме като Полша, Чехия и Унгария трябнва да изчистим комунистите.

38

Ицака

преди 7 години

До какво ще доведе емиграцията от страната?!?- Нисък растеж на икономиката и ниско потребление- Дълги години ниски заплати, безпаричие и бедност.- Високи данъци, защото ще има повече гърла за изхранване от работещите.- Повече роми, пенсионери и инвалиди.- Корупция, не работеща здравна система и образование, защото няма да има пари и средна класа.Нека да видим дали за "кадърните", които остават в страната ще има въобще някакво бъдеще, за тях и техните семейства.

37

До работодател

преди 7 години

Еее ! Много си умен !!!! Ами като свършат пенсионерите !? После ти ли ще работиш !? Може! Ама едва ли !!!! Нали младите трябва да се научат ! Ти научен ли се роди !!

36

Анонимен

преди 7 години

Дребните работодатели са комунисти и за това дават ниски заплати, но едрия работодател е капиталист и дава големи заплати, капиталиста не мисли за печалби и минимизиране на разходоте за персонал (днес те са основните при роботизираното производство) ами мисли как да дават по високи заплати на работниците дори и на загуба да работи, защото капиталиста мисли с перспектива.

35

чистач

преди 7 години

Изчиствам комунисти всякакви по предварителна заявка

34

Анонимен

преди 7 години

Приятел, едрият бизнес не може да се развива защото България е страна от третия свят, пазар за западни стоки и депо за черноработници. Къде да се развива кой ще му купува продукцията в България, пазарът е презадоволен, магазините са пълни, и от къде ще намери стотици милиарди евро да настигне западните производители с техните технологии за да стане конкурентоспособен излеза на западния пазар, който е пренаситен, а дори и да наемри милиарди, ще му трябват поне 50 години да ги настигне.

33

Анонимен

преди 7 години

Аз като бях младеж беше същото ...старите *** само плюе ха младите. Това е не каква объркана психология . Да плюеш бъдещето на държавата си. Само глуппавв агроном от село може да защитава подобна доктрина. Тези които пишат подобни постове тук са отново основно възрастни мендиллии.

32

Анонимен

преди 7 години

И бате ви Бойко остана в България заедно с ромите и червените пенсионери и тези нещастници, които драскат глупостите си за комунисти и кадърни млади хора, ама мързеливо нереализирани.