26

of 29

преди 7 години

И не само заради религията! Семитите са по-примитивна раса, нищо че едни от тях, чието име звучи и като сок на английски, се налагат с алчност, кражби и нахалство.

25

Анонимен

преди 7 години

Миришат на пот. С тези черни и многопластови дрехи крият грозотията си.

24

Турчина

преди 7 години

Всеки който се меси в живота на другия е вреден. Ислямистите (ние ги наричаме йобази).Всеки да си изповядва ценности и виждания за света. Но да не го натяква на другите. Ислямисти, радикалисти, комунисти, фашисти, гейове и т.нт.

23

Анонимен

преди 7 години

мюсюлманин завинаги ще остане синоним на под-човек, заради назадничивата им религия

22

Оставка

преди 7 години

Фашистите в власта вижте с какво се занимават,това ли е проблема на държавата ни...проблема е с бедноста,с мизерните заплати и пенсиии....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото управление на Асвалт паша

21

поет

преди 7 години

най ми е кеф да гледам кадри как САЩ вривяват *** и фереджета и хвърчат парчета

20

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманите в България са близо 15%, ако не и повече към 20% - от 5 милиона българи 1 милион са турци като почти всички са мюсюлмани, 800 хил са роми и около 3 милиона българи и то повечето са старци. Във западна Европа в страни като Фрнанция и Германия където са най-много мюсюлманите процента е 4-6%.

19

Анонимен

преди 7 години

По гнусни и миризливи създания от мюсюлманките няма на тоя свят

18

Кадафи

преди 7 години

Сащ,ЕС взривяват деца,жени,мъже,старци само и само да крадат суровините и богатствата на мюсюлманските държави,а не да налагат демокрация.....не им трябва третополовата им демокрация от гейове,лесбийки,ттранссексуални.....

17

Анонимен

преди 7 години

До не е вярноБурката е забранена в България със закон. В Турция също. В Турция има смисъл защото там има много жени които биха носили бурки, а в България никой не носи, такива закони създават конфронтация могата да докарат само чарлита на България.

16

Алуууу

преди 7 години

Алуууууу точно вие воните на километри,в прашките си държите изпражненията си и нямате елементарна хигиена...жените с бурки са пътиииии по хигиенни жени от вас комплексари такива

15

Анонимен

преди 7 години

САЩ и ЕС взривяват деца в Близкия изток и Афганистан за да налагат демокрация, ислямистите взривяват деца в Европа за да налагат Ислям - какъв е проблема?

14

не е вярно

преди 7 години

Пропадналата България не е християнскадържава а мулти етническа държава с християни,мюсюлмани,евреи и т.н . и никойне може да забрани носенето на бурка...бурката е национална носия за мюсюлманите...третополовите ако иска с прашки да си ходят

13

Анонимен

преди 7 години

Засега българското знаме остава едно от малкото знамена в ЕС които не са слагани като фон на снимките от профилите във фейсбук.

12

Кашерн

преди 7 години

*** ретроградна мракобесническа религия! Изповядват я само *** и по принуда. Още в зората си е налагана със сила най вече. За жалост всичко това важи и за християнството.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-доброто средство да се премахне бурката е да се наблегне на инструкциите за добра хигиена. Не е нормално жена да ВОНИ толкова ГНУСНО от ПЕТ КИЛОМЕТРА. Добре е тъпите нинджи да се замислят над този казус.

10

Кръв

преди 7 години

Почна от сега да мирише на барут и кръв......фашистите в власта заедно с славния Асвалт паша ще докаратнова национална катастрофа на страната ни........

9

Българин

преди 7 години

България е християнска страна и който иска да живее в България трябва да спазва християнските закони, ако не - да заминава в Турция да носи бурка!

8

Анонимен

преди 7 години

България е с най-голям процент мюсюлмани от целия ЕС, близо три пъти повече отколкото във Франция, Англия или Германия. Българите мрът като мухи и когато мюдюлманите станат мнозинство България ще бъде първата ислямска страна в ЕС с ислямски закони.

7

Анонимен

преди 7 години

Пууууууууууууууууу, всичко останало е спупер, та с някакви 0,00001 % от хората се занимавате! уууууууууууууууууу, зле сте, мноооооооооооооооооооооого