151

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБъркат ги много защото Охрид и Македония са били български а сега не са но вината е на ЕС и НАТО а не на Русия.

150

Анонимен

преди 7 години

Само не смесвайте сърби и хървати,че оръдията още пушат. Който е неграмотен и не знае да не шльока глупости за латиницата.

149

Анонимен

преди 7 години

Дали другаря посланик е въобще наясно откъде им е дошла азбуката. Все пак той е слуга на джуджето, а не историк!

148

123

преди 7 години

Какво искате от Путин? Той е от месец-два в политиката и затуй ги ръси едни... Време е нашата първа дипломатка да му покаже класа в дипломацията!

147

какво искаш от мил

преди 7 години

Джуджи Путев иска да ни скара с Македония и да прехвърли напрежението в България !!!! Долен малък милиционер и лъжец. Той си мисли, че говори на неговите зомбирани роби - руснаците ........:-)

146

Анонимен

преди 7 години

Солун е гръцки след 1830 г. когато Англия пак не признава България и го дава на измислената държава Гърция.

145

Вижте сега

преди 7 години

Писал съм с някои и друг руснак в една игра. Много свестни като разберат за българин казват : "ти си брат славянин"....това не е малко .Ние рядко се замисляме като пишеме с чужденци да кажеме такива думи на някои ,които пише на кирилица...Трябва повече да държиме на българското и корените си ,историята да не я забравяме !!!

144

Анонимен

преди 7 години

Акъл море- ум бръснач!Значи в Охрид Климент създавал кирилицата, а в Плиска, а после и в Преслав Наум и останалите са си въртели синджирчетата и са чакали наготово?!Кирилицата е замислена в Плиска. Там са посрещнати учениците на Кирил и Методий! После Климент станал епископ в Кутмичевица, но е отишъл там с вече готова българска азбука!

143

Анонимен

преди 7 години

Сегашното кремълско ръководство е последователно в антибългарската си политика!

142

До 142

преди 7 години

Неграмотнико, Солун не попада в границите на санстефанска България. *** информирай се малко преди да пишеш глупости. С два клика на мишката!!!

141

Анонимен

преди 7 години

Трябва да уважаваме руския народ,но не и върхушката на Путин,тя е пагубна за България!

140

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

139

Жоро

преди 7 години

СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ,ПОВТАРЯМ СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ.

138

Щерев

преди 7 години

БХ незабавно да забрани в България да се пее оня химн за СОЛУНСКИТЕ ДВАМА БРАТЯ!

137

един там

преди 7 години

До по-далече от Русия,Аз бих казал колкото по-далече от Русия, толкова по-близко до латиницата! Само не ми стана ясно защо толкова ревете за тази кирилица? Нали именно същата тази кирилица е едно от нещата, които ни сближават с Русия!

136

до Путин е прав

преди 7 години

За съжеление си прав.Затова трябва да се уважават тези народи ,които си запазиха идентичноста.Ние българите ,русите,македонците. Това означава братски народи.Иначе не знам след години дали ще пребъдеме,но наистина заради политиците ни продажници -малко е вероятно:(

135

само това да е

преди 7 години

Тези ватенки ни одраха кожата с цената на газа и особено престъпната им организация Лукойл !!!!Заграбиха милиарди наши пари !!! Ненаситни кремълски престъпници !!!!!

134

Анонимен

преди 7 години

Първо - наш, после -ваш!Нека да е и празник на всички тачещи делото на светите братя Кирил и Методий, св. цар Борис Покръстител, св.Климент и св.Наум!

133

До Путин прав

преди 7 години

*** много сте зле това путинистите! В Сърбия официалната азбука е кирилицата!!!

132

Анонимен

преди 7 години

Кирил и Методи са създали азбуката за всички славянски народи ,които днес пишат на кирилица:)