38

Анонимен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Забрави да споменеш, какво толкова получаваме от Русия. А да... само и плащаме. Аман отмръшляци, дето само ни дърпат назад.

37

Българка

преди 7 години

Борисов да привика и турския дупетат и да му начука канчето да не се занимава с етническите турци в България

36

Анонимен

преди 7 години

Досвидания, товарищ посланник!

35

Koko

преди 7 години

Борисов е натегач и ще го тупа по рамото, а ние тука нека си лаем. Говори езика на парите, той азбука няма. Жалко за нас и великата ни история. Гадни империалистични изчадия, не Русия, а Мордор!

34

Анонимен

преди 7 години

Сега много ясно пролича оста,по която се движи с бясна скорост ,антибългаризмът и омразата към България-Москва-Белград-Скопие.Да се вземат адекватните мерки от правителството и да се постави въпросэт в Брюксел.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26 Никой просветител не може да създава школи и да просвещава без знанието и разрешението на държавния връх,дори и в ономва време!Доказателството е,че великоморавският княз Ростислав е преследвал,хвърлил в тъмница дори Кирил Философ,прогонил е учениците му от Великоморавия и те изтощени са намерили радушен прием при българския цар БерисI,който вече е взел решението да приеме православието за официална религия.

32

Анонимен

преди 7 години

тъкмо реших, че боко е привикал посланика, а то - срещата била планирана отпреди :)а изказването, че важното е, че 300 млн. души пишат на кирилица, а не "кой откъде е минал", направо ми затвърди впечатлението, че пак е взел стойка партер :)

31

Теди

преди 7 години

Каква земя бе, азбуката да не е картофи- да я вадиш от земята. 24 май е празник на Кирил и Методи- създателите на азбуката - не е ден на македонската земя ало

30

Koko

преди 7 години

Да влезе както си иска, но да излезе пълзешком. А двете асистентки за забавление в Централния софийски.

29

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯКакво ни дава ЕС ?Знаеш ли, че парите, които плащаме като членски внос и други разхода за предстоящото председателство на ЕС са повече от тези, които получаваме от еврофондовете.Ако беше обратното България щеше да процъфтява, а не да е на дъното !

28

Анонимен

преди 7 години

До #24Знам. Българин е един от първите им патриарси... Това не променя факта, че са приели свето кръщение от Императора!!!

27

Факт

преди 7 години

До ФактПродължениеТа трябва да попитаме Путин какво мисли по тоя въпрос и от отговорът ще зависят нашите отношения!Но най-важното е да отстояваме нашата позиция така,както го правят гърците!Аргументи имаме в изобилие,нужна е само национална доктрина и консенсус по нея!И не само в Русия,а и в Европа да разберат за нея.Щото и в ЕС много много не ни зачитат....

26

Анонимен

преди 7 години

И аз не знам каква писменост на държавно ниво сме дали на руснаците.Просто Климент и неговите ученици са решили да продължат обиколката си към други населени със славяни земи.Нито Борис нито Симеон са им наредили да правят това.

25

Анонимен

преди 7 години

До Факт 18 На кого е подчинена Охридската книжовно-църковна школа ***,на Независимата българска църква и българският цар Борис Първи Покръстител,който е изпратил в българсата област Македония Наум и Климент Охридски,за да просвещават българите.Но,съществената работа е извършена в столицатга Преслав,където глаголицата на светите братя е преобразувана в кирилица и е преведена за първи път,от византийски на старобългарски,църковната книжнина,тръгнала към сродните народи.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Първата библия на руснаците е на български език :)) Исторически факт. Таратанци е в тиквата ти най-вече.

23

Анонимен

преди 7 години

РАЗКАРАЙТЕ РУСКОТО *** ОТ ДЪРЖАВТА МИ

22

Анонимен

преди 7 години

До #17Покръстил си таратанци. Поне тази лъжа ни спестете. Че Византия е ползвал български книжовници за да покръсти русите е факт, но да говорите, че сме участвали на държавно ниво е повече от смешн...

21

Анонимен

преди 7 години

Изгонете пияния руснак обратно в степите.Как може България и Русия да имат взаимен интерес,историята не помни такъв факт,Русия е агресор и се държи като рекетьор.БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ,НЕ ИМ ЩЕМ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ И ГАЗОПРОВОДИТЕ

20

Koko

преди 7 години

Хей вие Путинисти, защитаващи тезите на джуджето, пазите го по- добре от долната част на кръста си и това е очевидно. Знайте и че вие от вчера пишете на македонска азбука, говорите руски, печелите рубли, а там долу мирише на сельодка. Чудя се как може аз да съм ваш сънародник и не откривам и една причина, вие сте бурен, който трябва да бъде изкоренен и да замине на североизток с вятъра на промяната.

19

Анонимен

преди 7 години

Да си обира партакешите и обратно в Русия!