57

Историята помни

преди 7 години

Германия ще се справи и с това, винаги са се възраждали от пепелищата.Но Русия винаги ще си стои в сибирското тресавище. Досега не са постигнали нищо, не се и опитват поради алкохолизъм и недостиг на умствен багаж.Мечтата на рускака - да се напие, да ограби друг народ, да краде, да убива...Това не е нормално.И затова руснаците си живеят в ХI век.

56

Хех

преди 7 години

Е защо продължавате да ги наричате "бежанци" при положение че не са такива? За да ви платят ли? Прочетете какво означава "бежанец". Най- малкото това може да направите ако не сте внимавали в училище.

55

Очевидец

преди 7 години

Не "малка част" а практически никаква част не са на работа. И не само защото нямат квалификация и незнаят немски, а защото неискат да работят. Общуват само между себе си в групите които са им близки по религия и народност. Хвърлят *** навсякъде, ПИЯТ АЛКОХОЛ на поразия и 5 пари недават от къде идват помощите им. Направо се отвратих. Неискам вече да ги виждам, нито пък да ги чувам. По зле са и от нашите мaнгуcти. ужасни са направо. Особено тия от Афганистан.

54

Трак

преди 7 години

Каде е най-голямата джамия в Европа.Жокер-Путин я откри .Верен отговор в Москва.

53

Додо

преди 7 години

"Какво се случва с единия милион бежанци, превзели Германия?"КАКВО ЛИ? АМИ РАБОТЯТ С ПЪЛНА ПАРА ЗА НАЛАГАНЕТО НА ПОВСЕМЕСТЕН ИСЛЯМСКИ ДЖИХАД!

52

Трак до азармо

преди 7 години

Мислех , че си достатъчно интелигентен , за да обиждаш непознат на сексуална основа.Факта , че на вас русофилите все мъжки ласки ви се привиждат , говори сам по себе си.А иначе , дано една десета от жените с които съм спал да ви пуснат , но надали.

51

Трак до азармо

преди 7 години

Ей добре , че беше ти да ми отвориш очите.А аз си мислих , че щом майка ми е от Берлин и носи фамилията Хилдебранд(с доказано 700г. потекло)и съм израснал с дванадесет първи братовчеди.Но май ти си по наясно с мойте възгледи , щом ме изкарваш русофоб , нищо че израснах с полу руснаци до мен.Аз презирам Путин , но уважавам руснаците.Жалко , че мислиш толкова повърхностно за хората с различно мнение от теб.

50

Азармо

преди 7 години

До Трак 61Нито си първият, нито последният ****дераст - и Микеланжело е бил такъв и Чайковски, подозират Шекспир пр. и пр., а после що жените нямали изяви през вековете ;) Но не разбирам защо трябва да мразиш Русия, вместо да обичаш България?

49

Азармо

преди 7 години

До Трак - отрепкатаПознавам чисти немци, които живеят от 15 години на социалки и чистят и сервират на черно - е, браво! Тракчето определено има проблем с всички инакомислещи и с по-високо IQ човеци, обречени от него за по-удобно "русофили". Щото той бил горд русофоб. Всички останали няма как да са магистри по нещоси и изобщо нямат интерес точно на ниския немски стандарт да се набутат, при положение, че в Австрия е по-добре, да не споменаваме СН.

48

Азармо

преди 7 години

Ауу, плача и страдам за горките бежанци, които работят (ако изобщо) най-черната работа в дойчето. А какво е положението с белите изучени красиви източноевропейци, които макар и членове на недоразумението ЕС да бъдат приемани (ако изобщо) на същите работни места?! А?...

47

Трак

преди 7 години

Безсилието и отчаянието на русофилите пред по-умния човек е направо крещящо.Русофила парадира със своята осакатена и изроденна мозъчна дейност.Той е завършил основно по милост и средно с връзки.Никой не го взима на работа , освен за чистач , но и там ромите го превъзхождат и затова ги мрази.Представете си , ром да те превъзхожда , какъв срам за русофила е това.

46

Анонимен

преди 7 години

Samo ne zamarsiavaite nemskite sela! Sabiraite si gi v getata, molia!

45

Трак

преди 7 години

Добре де русофилчета , че сте бедни е ясно , че съм богат също , но не ви ли е срам да продавате родината си за копейки.

44

Путин

преди 7 години

Тръмп така ме напъна отзад , че за малко и Крим да изпусна.По голям от черния в устата ми няма ммммм н

43

Трак

преди 7 години

Според руснаците ние българите сме смес между татари и туркмени , сиреч почти турци.Това пише в учебниците им по история.За тях "кирилицата" е гръцка и няма нищо общо с България.И вие ли мислите така българи......

42

До 47

преди 7 години

Не на хората им писна от русофилски предатели , които ни обиждат на татари и туркмени и взеха , че ви биха шута.

41

Трак до 44

преди 7 години

Това ли ти роди мозъка след два лосиона за вана.Да беше учил вместо да се захласваш по руски лъжи и може би , щеше да стане човек от теб.

40

Анонимен

преди 7 години

Трак = ***.Хората не сеинтересуват къде скиташи как си минавал граници.

39

Трак

преди 7 години

Мечтайте си русофилски предатели в Германия да е зле , но уви там хората си живеят живота в благоденствие и хармония , а вие само им завиждате.Германец на социалки е по богат от 99% от руснаците.

38

Анонимен

преди 7 години

Е как какво става с бежанците?! Изпонe6axa яко немкините па и доста немци, поизгазиха некой и друг коледен базар, освиниха няколко големи градове, на път са да срутят социалната система... Това става.