6

ХХХ

преди 7 години

Не знам за Кристиян ама победителя много ме кефи :) попиках се от смях :) олицетворението на цялата *** наречена Евровизия :) ахахахахахаха силно се надявам да е някакъв майтап ама на дали :) ужассссссссссссссссссс

5

Анонимен

преди 7 години

Евровизия не е музикален а политически конкурс.Украинците нямаше как да позволят Кристиан да спечели, защото много добре знаят че е руснак, маскиран като българин. Сиреч Троянски кон.

4

Анонимен

преди 7 години

Тия КОИТО ГО ОБЛЕКЛИ КАТО БОСТАНСКО ПЛАШИЛО И ТИЯ КОИТО ГО ИЗБИРХА СА БЕЗ ЕСТЕТИКА.

3

Анонимен

преди 7 години

Песента не беше нищо особено и по никакъв начин не впечатли хората. Големият брой гласове се дължи на многото български баламурници избягали от страната и пускали смс-и за този смешен конкурс.Момчето е талант и му желаем успех, но мястото, което е заел не се дължи на страхотната му песен или изпълнение.

2

Анонимен

преди 7 години

Глупости пишете! Кичът може да не печели 1-во място, както беше случая с Кончита Вурст, но сега приоритет е политиката, т.е. пак не става с пеене. Кой спечели миналата година? "Украинка" с политическа песен против Русия. Тази година Русия изобщо не я пуснаха, но пък си имаме Австралия и Израел, те са в Европа сигурно.. А португалеца защо спечели? Според гугъл той е участник в мероприятия за правата на мигрантите. Супер нали? Освен това е сериозно болен и тук състраданието играе роля също

1

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига сте ни го натрапвали това русначе.Най-хубавите песни на Евровизия бяха на Швеция, Франция, Румъния, Молдова и Азербайджан.Но там хората не са болни да пращат по 20 СМС-а за този като цяло смешен конкурис.Вие го превърнахте, че от това едва ли не зависи животът и оцеляването на българите.Пее си Кристиан, млад е, има надежда да се развие, но към момента не е нищо особено.А песента му беше пълна боза. Сори.