52

Аз

преди 7 години

Майко мила, каква злоба, какво чудо.Ей ало, вие като направите нещо по-голямо, тогава се репчете.Като ми стане мъчно за Бг, отварям вестниците и чета расистки и всички видове анти коментари. И мъката ми минава, много бързо.Успех на Кристиян, ние ще гласуваме!

51

от България

преди 7 години

Българи в Чужбина , Изпратете ДМС за болно Българско дете -не си хвърляйте парите на вятъра ! само така помагате на Родинататоя е някаква протекция ,която ни наложиха от статуквото .

50

Анонимен

преди 7 години

Тоя Кристиан знае ли от кой пол е?!

49

Чичо Тони

преди 7 години

Доколкото разбирам от статията "момчето" се е класирало на финал с още 25 други!? Ако това е "финал" и "успех" значи имам сбъркани понятия за значението на тези думи. Съвсем отделен е въпросът с качеството и смисъла на този конкурс и със смисъла на агресивната реклама, с която медиите ни облъчват.

48

Анонимен

преди 7 години

До botoО, неразумний ю-ро-де! Поради що се срамиш да се наречеш българин?Немам по-ярък отговор, а въпросcj е поставен преди десет(10) века и за огромно съжалениеq все още е актуален.Набезите не спират, )))

47

Анонимен

преди 7 години

"Светът би ни определил като английска колония,щом не зачитаме нашия роден български език"Само 3-4 от 42 песни не са на английски. Германия и Испания английски колонии ли са?

46

Анонимен

преди 7 години

И мен не ме кефи днешната поп-музика, като цяло и много не я слушам, но това не е повод да не уважаваш труда на някой, който представя държавата ти и има шанса да се нареди сред най-добрите. Стига с тази злоба, съсипахме обществото.

45

boto

преди 7 години

Нямах време да прочета повече от една страница от коментарите ама предполагам и там хейтите момчето. Ама то какво да се очаква гледам някой не могат да съберат 200 лева за парно каква култура да очакваш от такива.Другия път ще е добре я Динко я Галена или Божинов да ни представлява. Явно това се харесва на голява част от българския народ.Дали бил момче или не бил пък е разговор за преди 100 години. В нормалния свят ценим хората по това, което правят извън завивките!Хейтърски народ!

44

Анонимен

преди 7 години

До 47: Пусни си Азис: българска песен, на български език, измислена от българи и изпята от българи! ХАХАХА!

43

до 49

преди 7 години

Черна песенДимчо ДебеляновАма едва ли....на Евро-гъзияпо-скоро некаква масонска простотия

42

Анонимен

преди 7 години

и още нещо да попитам:- това лице шахматист ли е , защото гледам , че черно-бяло се е облякал/облекли? - да не би да е на мода шахматният цвят?- това ли е искал да каже автора в произведението, обличайки се шахматно: от вън съм "черен", но душата ми е "бяла"?благодаря предварително за отговорите

41

Анонимен

преди 7 години

Искам да чуя българска песен, на български език, измислена от българи и изпята от българи. Въпреки, че тая скапaна държава се подиграва с мен и с живота и здравето ми, все още съм по-голям патриот от 99.9% от хората тук!

40

Анонимен

преди 7 години

Ама защо всикчи съвремнни музикални звезди имат вид на хора с фрагментация на личността, бе?

39

Prost

преди 7 години

Да, песента е супер лигава...както 90% от песните на Евровизия. Но преди да плюете по момчето чуйте другите изпълнители. Има шанс, дано да спечели. Четох и доста коментари как едва ли не бил представител на Русия, въпреки че няма нищо общо с Русия освен, че е живял там за кратко. Единият му родител е българин, другия от Казахстан. За сравнение представителката на Швейцария е от Румъния. А вие си плюйте колкото си искате. Винаги ще си останем една хейтърска държава. Уви..

38

Анонимен

преди 7 години

Много хейтъри типично по български! Вместо да подкрепим нашето момче, веднага се оплюва и му се намират десет кусура минимум. Тъжна и жалка работа за нашето общество.

37

Кузов, Владо Кузов

преди 7 години

Моля ви! Тази снимка ме кара да настръхна от възбуда ....

36

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, изпълнителят е момче, а песента-българска..Май имам проблем и със зрението и със слуха.

35

Анонимен

преди 7 години

И откога говорните дефекти се считат за добро пеене?

34

Анонимен

преди 7 години

минаги съм се чудил - що за конкурс е тази т.н. евро-визия ? и още- не мога да разбера две неща:1. това жена ли е, мъж ли е? 2. това лице, българия ли представлява или англо-саксонска държава? ако представлява българия, защо нищо не разбрах от песента - нито една дума?благодаря предварително за отговорите.

33

байхейс

преди 7 години

е да видим кво имаме тук:- третокласна музикална класация провеждана в гладуващата Украйна от про-западната фашистка хунта - третополов кандидат от Българо-Казакстански произход с неизяснено гражданство- масирана пропагандна кампания и тотална мобилизация на Сороските *** 1+2+3 = поредната гнусна политическа провокация на юдо-масонската мафия насочена срещу Русия и славянството