146

Анонимен

преди 7 години

До ЧАРТия милиони загинали да не би да са индулгенция за руските сатрапи за да могата да правят мръсотии по целия свят? Където не са стъпили само там не са донесли кръв, мизерия и нещастия! Справка-Украйна и Сирия!

145

Българин

преди 7 години

Българският народ винаги ще бъде признателен на Русия за освобождението, а Европа трябва да бъде признателна за победата над хитлеризма!

144

бббб

преди 7 години

Ако някой нападне Русия,това значи ядрена война и край на човечеството.Кой луд би започнал такава война.Путин е шизофреник с много сериозни психически проблеми.Този човек е опасен за човечестовото.

143

Анонимен

преди 7 години

Отново се проявяващ като елементарен руски лакей. Защо Италия /споменатият от теб ост РИМ ,Берлин и Токио/ е призната за СЪВОЮВАЩА държава, макар да е изпратила войски не само на източния фронт, но и в Северна Африка, а България, която дори не е обявила война на СССР и е поддържала с него дипломатически отношения не е? Цялата заслуга е на руската страна. Това е факт, който русофилет не можете да оборите!88198

142

Анонимен

преди 7 години

Чета коментариите и ме е срам от това какво пишете.... Елате в Русия да видите как се живее тук и след това коментирайте! Днес е ВЕЛИК ПРАЗДНИК на Победата и скръб по загиналите в тази война. След малко ще започне шествието "Безсмъртни полк", погледнете колко хора почитат падналите в тази война и се замислете......

141

До Либералист

преди 7 години

Наскоро четох, че само в Москва живеели 2 милиона мюсюлмани, за сравнение в България са под 1 милион.

140

До Анонимен 156

преди 7 години

До КрайНякога най-великият гърцки интелектуалец на ХХ век Никос Казандзакис беше написал, че православие ще има дотогава, докато я има Русия.

139

Анонимен

преди 7 години

До КрайНеизтрезняващ комплексар и бял християнин са различни характеристики. "Грамотните" рашки вярват, че Ленин им е измислил писменоста. Ниско, плешиво., КГБ-ГМО се гаври със съдбете им. Това ли е "велика" нация ?

138

Мнение

преди 7 години

Достатъчни сили има да поробят Русия , но няма желаещи. Путин е болен на тази тема.

137

Анонимен

преди 7 години

"Путин: Няма, няма и да има сила, способна да пороби Русия!" освен руските олигарси.....Смех, смех.....Напомня ми вица от соца за герба на руснаците - магарешки бодил. Защо - голи, но въоръжени до зъби!

136

Край

преди 7 години

България с Русия /СССР/ си беше добре. Произвеждаше изнасяше неща които сега не може и да си помисли. Проблема е че не ни е ги изоставихме а в края на 80те. Горбачов ни каза "оправяйте се както знаете и дружбата вече е с долари". И в момента България някакси се оправя и без Русия. Сърбите са с Русия - а вижте дали има за последните 20г. сменена тротоарна плочка в Белград.Русофил съм НО България ми е по-скъпа.

135

ЧАР

преди 7 години

ПОКЛОН ДО ЗЕМИ ЗА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД ! МИЛИОНИ МЪЖЕ ЖЕНИ И ДЕЦА СА ЗАГИНАЛИ В ТАЗИ ВОЙНА И ЗАСЛУЖАВАТ УВАЖЕНИЕ.МНОГО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТУК СА ОБИДНИ ЗА ТОЗИ ДЕН. ЖАЛКО ! БОГ ДА ВИ СЪДИ !

134

Либералист

преди 7 години

православните в Русия са едва 41% от населението ....

133

Анонимен

преди 7 години

До #160Това е един от многото текстове към музиката на този велик марш... може би най- великия. Музиката е сътворена под впечатлението от победата ни при Одрин... Без текст!!!

132

Анонимен

преди 7 години

До ЛибералистИ единствената будистка държава в Европа. За което браво! Говоря за Р. Калмикия.

131

Анонимен

преди 7 години

Этот День Победы Порохом пропах,Это праздник С сединою на висках.Это радость Со слезами на глазах.

130

Анонимен

преди 7 години

Глупости - направи си справка колко са мюсюл маните в Русия - около 4%

129

До 150-тия драскач

преди 7 години

До До 144Ограбени пенсионни фондове? И някой през това време не си е получил пенсията навреме? Скрий се, потъни! Днес по половин година не плащат заплати, изработени заплати, а ти си печатиш щампите несмислени! Да не би комунистите да са виновни за неплатените заплатки на жениците-шивачки, унижавани от разни мазни гърчоля? Или на миньорите, които в битката за хляб стачкуват на 600 м под повърхността? Та комунистката Мая слезе при тях! Я си затваряй вонннящата уста, да не ти се развони повече!

128

Либералист

преди 7 години

Русия е най-голямата мюсюлманска държава в Европа ... Похвално за което!

127

Анонимен

преди 7 години

надигнал се бай *** от северно турската провинция и ревнал - демокрация