9

Жилбер дьо лафайет

преди 7 години

Леле, как сладко е описана тази харпия!Чак да се умили човек.Само дето основните пунктове на програмата й бяха:1. Да затвори границите, при положение че всички атентати бяха извършени от френски граждани.2. Да накара французите да държат в левия джоб евро, а в десния франкове и да бъркат в тях според случая.3. Да облага вносните стоки с мито, но да изнася френските в съответните страни без мито. И изобщо гениално. В резултат 12% от собствените й поддръжници се отказаха от нея.

8

Анонимен

преди 7 години

и к,во - брек-сит, фрек-сит, кво още... а да, те на прагулка не ходят с автомобили.

7

Анонимен

преди 7 години

Хахах, винаги съм се чудил на ТОТАЛНО СБЪРКАНАТА политическа култура на българите! Българските ЛЕВИ избиратели подкрепят КРАЙНО ДЯСНАТА Льо Пен (все едно да са подкрепяли Хитлер), а българските ДЕСНИ избиратели подкрепят ЛЕВИЯ Макрон! Бил проевропейски кандидат - че той и Станишев е проевропейски бе НЕуважаеми, защо не гласувате и за него???

6

Анонимен

преди 7 години

"Марин льо Пен сърдечното лице на френския национализъм"===И какво точно е сърдечното в това да мразиш всички различни от самата теб? Страшна "статия".

5

Анонимен

преди 7 години

Представям си как изглежда жената на Макрон 65 годишната баба сутрин след ставане от сън когато е подпухнала, рошава и без грим - и това е първото нещо което вижда бъдещият френски президент когато се събуди и започне деня си за да управлява Франция.

4

Анонимен

преди 7 години

Когато Бпойко влезе при бай Ставри на топлотогавва

3

Макрон

преди 7 години

Хитлер беше лош да вярно е, Фитлер нападна Русия и това е вярно сега ще дойдат кравaрските ***, да ни кажат че тая хитлеристка е слуга на комуниста от Кремъл много объркани хора туй васалите на дед Шжорош.

2

Анонимен

преди 7 години

На мен повече впечатление ми прави френската система на управление - на втория тур отиват двама кандидати, всеки от другите партии казва кого подкрепя, НО ОТ ТАМ НАТАТЪК СЛЕД ИЗБИРАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА, ТОЙ ИМА ЦЯЛАТА ВЛАСТ, И ПОДКРЕПЯЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗНУДВАТ И ДА МУ ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН! Представете си го това в българския случай: ОТПАДАТ КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНьОРИ! Така например Орешарски щеше да е добър премиер, но ако не можеха да го изнудват Станишев, Местан и там подобни! Кабинет на ГЕРБ пък няма да трябва да се съобразява с престъпници като Валери Симеонов! Да крадем добрите п

1

Анонимен

преди 7 години

Много грозна и бозава тая националистка бре. Рода и да не идва от някоя руска губерня.