11

Пешо фаса

преди 7 години

За плантации ще има ли евросубсидии или ще изпусна и тоя влак,...ЪЪЪЪЪЪ Спенс?????

10

J

преди 7 години

3. Със сигурност мога да продължавам така дълго да пиша, но исвен да си загубя времето друго няма да направя :-)

9

J

преди 7 години

2. Ако се легализира, това значи, че от този момент нататък за продажбите ще се изисква разрешително, сертификат за произход, контрол на качеството, трябва да се наеме помещение, персонал, да се бориш с конкуренцията (по легалния начин) ... все неща, които на настоящите "прекупвачи" не са им изгодни. И отново реферирам на последното изречение от т.1: От друга страна е факт срастването на мафията с държавното управлание !

8

Анонимен

преди 7 години

Предполагам 12-13 годишни деца всички са болни от нелечими заболявания и пафкат марихуаната като луди. До нас има основно и е ужас от малки и големи наркоманчета.

7

J

преди 7 години

Не се заблуждавайте - В БЪЛГАРИЯ ВЛАСТИТЕ НЯМАТ ИЗГОДА ОТ ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА СЛАИТЕ НАРКОТИЦИ ПОРАДИ СЛЕДНИТЕ ПРИЧНИ:1. Ако се легализира, ще спаднал продажбите на алкохол. Всеки, който е малко по-запознат с движенията в "тъмната икономика" са наясно, че в България съществъват няколко мафии, от които едната е именно алкохолната ! От друга страна е факт срастването на мафията с държавното управлание !

6

Анонимен

преди 7 години

До социопатРезултатите от прекалената свобода ги берем в момента всички! Така че не ми обяснявай кой е робската душица! Подредените държави затова са подредени, защото има ред и се спазва! Щото като не го спазиш, си понасяш последствията! А тук всеки се има за много велик, трепят хора по пътищата и получават условни присъди, дрогирани шофират... Анархия е това, не свобода!

5

Анонимен

преди 7 години

Абе що не легализирате всички наркотици, то така и така светът отива към пропадане и край та поне по бързо да дойде с всички евроатлантически ценности.

4

Анонимен

преди 7 години

Как ще я легализират нали цената и ще стане като на чай.Сега струва колкото злато.Освен тва какво ще ядат легионите от адвокати,полицаи,прокурори и тн?

3

Джурналист

преди 7 години

Легализация в развита държава като Холандия, където законите са закони и се спазват - да. В страна като България не се знае къде ще избие.

2

ХХХ

преди 7 години

САЩ, Холандия и редица други държави са глупави че са легализирали Марихуаната нали ? Точно защото тук е забранена и вече много хора от който и много деца посягат към така наречените "чайчета" с това безобидно име, а в същото време смъртона отрова ....познавам няколко човека които превъртяха докато ги употребяват + са "легални" ....някакви соли за вани и незнам си какви други отрови съдържат ....не е ли по нормално да си има кофишоп и само там да може да пушиш ако имаш 18 разбира се ?

1

Анонимен

преди 7 години

Изцяло съм съпричастен с мнението на Спенс. Ако тревата бъде напълно легализирана, това няма да се случи без солдидна доза байганьовщина. Просто не сме опитвали и от тази попара. То така и така се пуши, ами поне да спре този лов на "велики престъпници" с по 2 цигари трева в джоба.