142

МФ

преди 7 години

Обещанията от бай Бойко са интересно нещо! Помните ли обещанията в с."Хан Крум", Мездра, Баня... и къде ли де, може би не, но хората там ги помнят, и с тях си останаха.;) Неговата е като на Асан на сватбата -що се обещава дава ли се?- Не! - Тогава от мен, кон с каруца за младоженците.. :))))

141

А. Христов

преди 7 години

"Ние в ГЕРБ винаги сме благодарили на фондациите "Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел", които са ни осигурявали всички финансирания за семинари, за кръгли маси, за да не се налага да ходим и да искаме от тук, от там. Ние това, което искаме да направим, остава за хората", посочи Борисов ХАХА ПОСЛЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ ПОРАЗХОДИ ПО ЕВРОПАТА И НАШ БОКО, СМЕНЯ ПРИКАЗКАТА СИ! Каква е разликата, дали си *** на олигарси или на чужди интереси?! :)))))

140

Анонимен

преди 7 години

до инструкция 146 Лафа за децата датира от преди 09.09.1944, така, че като не ви е ясно на теб и някои други, не пишете глупости!

139

гонга

преди 7 години

Борисов успокои за демографската криза: "Ако трябва и деца ще ви направим".

138

Бат ..ойко

преди 7 години

Не само кладенци! И деца ще ви направиме!

137

Ханко Брат

преди 7 години

Тикво, още не си хванал "Руля" и вече те е страх от сянката си. Но ти избиха зъбите в Лондон и ти го казаха в очите защо. А иначе виждаш че народа отказва да плаща за Нощните ти кошмари. -Ira initium insaniae est - Гневът е началото на безумието. Народът знаеш, че те Плюе. Защото руснаците обичат да залагат на пропаднали типове, с много зависимости като теб.

136

Анонимен

преди 7 години

Не само Йончева , а и Т. Ж. трябва да е съден . Неговата психоза е ,, няма страшно от Чернобил ,,

135

Истината

преди 7 години

България беше окупирана от СССР заради урановите ни залежи. Всички съветски бомби са правени с български уранВпръсквали са киселина под земята която е разтваряла урановите соли. Част от киселината е попадала в подпочвените водиДа бксдоеам за за ураба наш насъщни на БКП и СССР!

134

Анонимен

преди 7 години

Браво *** ! След НЕГО ! Пишете за магнолията МУ , кучките МУ , внучките МУ , гащите МУ . Класацията за свобода на словото ще взривите !

133

Анонимен

преди 7 години

Като е толкова безопасна водата - всеки ден с един бидон за Банкя. И Борисов и внуче и щерка да са само на хасковска вода.Ама нали ще прерита веднага и ще започне да реве Бсп колко са лоши. Не че и без това не реве.

132

Анонимен

преди 7 години

И герберастчета ще ви направим другари. Да ни преизбиран до 170-ия конгрес на ГРОБ.

131

инструкция

преди 7 години

От един час ОСНОВНАТА линия в коментарите е дадена( след обяда са ги насмели от всички кабинети и по "журналистическа" линия)-"и деца ще ви направим" да се пише вариации на думи на Т>ЖИВКОВ( ПАК ЛЮБИМИЯ ИМ!;-))Няма разнообразие.Стил Крум Зарков и шефка.

130

Анонимен

преди 7 години

Дойдохме си на думата! Не е било опасно, спокойно, ОБАЧЕ ... приехме нови норми и вече покателите не отговарят ... Затова, щом трябва /ето че трябва/ ще правим нови кладенци, водопроводи /т.е. обществени поръчки за милиони/. Колко хубаво стана за ГЕРБ, че БСП уплаши матриала. Препоръчали им да свалят показателите за да има нужда от нови заеми ... за да може ГЕРБ да "спаси" България.

129

Анонимен

преди 7 години

А пък онзи гербажия от КЕВР каза, че ЕВЕНТУАЛНО пррз есента може да видят дали ще намаляват цени или какво щели да правят.

128

Анонимен

преди 7 години

Другарю Борисов, разширение гробищата. Българите под вашето мъдро ръководство *** като мухи.

127

Анонимен

преди 7 години

То не беха хъбчета, то не бе газ и нефт. То не беха магистрали. Да не говорим за партия Дост, дето се скри в миша дупка да не разбере, че се регистрира.Нещо някога ББ да е направил? Да е съсипал списъкът е дълъг.Сега кладенци ще копа. Резултата се знае предварително.

126

Анонимен

преди 7 години

Ей хора . Намери ли Тик.вун много нефт и газ в морето ? Или построи тунела под Шипка . Помните ли Бисер и Хитрино ?

125

Анонимен

преди 7 години

Някои толкова често започнаха да се изпущат, че не знам дали това порочно зачатие Кабинета ББ-3 изобщо ще се роди! Искам само да видя с коя опозиция ще минат летвата.

124

Анонимен

преди 7 години

На софийските гробища няма места ! Ходете и вижте Млад народ мре -страшна работа ! под 60г са 90% ! За обикновенния човек Няма здравеопазване - само мизерия, тровене и доене !

123

Анонимен

преди 7 години

Диктатор ще ни управлява 45-50 г. , ,,безплатно,, саниране , раздават парите ни сякаш са негови , уран във водата , безнаказаност за кметове престъпници ...................!!! Истински комунизъм ! Да не говорим за НОВА ТВ , за журналисти . Ех Българио ,клета !