247

Анонимен

преди 7 години

Ами да, каквото не свърши ***, сега трябва да му го свърши Радев;

246

Хитър Петър

преди 7 години

Радев се опитва да защити България от турските гласове, докато Плевнелиев не не направи нищо за спирането на турските гласове, дори реве в момента, че турците нямали права и свободи.

245

:-)

преди 7 години

:-) КРЪЪЪЪЪ-ГОМ :-)

244

Анонимен

преди 7 години

Политически запъртък!До сега нямам спомен бивш Президент,да е коментирал своя наследник,дори и в световен мащаб!Но при положение,че никой не го взема насериозно,това не е трагедия!

243

Ха - ха

преди 7 години

А на Плевнелиев не му отива да говори на "ти" на Президента Румен Радев избран с внушително мнозинство и единодушие от българския народ, а не номиниран от Бойко на принципа "и магаре да издигна, и магаре ще изберат". Този номер бе опитан втори път с Цецка Цачева, но тя претърпя тотално фиаско, даже в Плевенско й биха шута.Що се отнася до уседналостта, аз съм твърдо "за". Ние, които живеем тук и плащаме данъци тук, с парите си издържаме управниците, затова имаме право да ги избираме, други - не!

242

българин

преди 7 години

Намерил се кой да говори за "разделяне на нацията" Безсрамник !

241

Анонимен

преди 7 години

Нищото радеффф не смее да отговори. Още не са му спуснали партитурата от Позасрано 20

240

Свой

преди 7 години

Смятах, че вече сме го забравили, но някои телевизии, слагачи отново ни го показват. Ми защо да ги гледаме ?????

239

Анонимен

преди 7 години

След днешната новина за Плевнелиев си заминаха още дузина червени русофилски със слаби сърца. Браво на президента.

238

Гнусърът П

преди 7 години

Смешникът гнусар плевел да замълчи веднъж за винаги. и сайтът да престане да тиражира подмазванията му към Борисов и пр. поредни глупости. Гнус ме е и ме избива на неговата лудост.

237

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Мисля си, че всеки път тоя като си отвори устата и вдига рейтинга на Радев.

236

Анонимен

преди 7 години

До Минаващ -Не злословише , а говорише истината .

235

ШАРАН БГ

преди 7 години

Простете му - той няма вина! Подлец се е родил - такъв и ще си умре.

234

Анонимен

преди 7 години

Плевнята обаче едно трябва да му се признае! Той обедини нацията! Всички бяха единодушни и единни - колко голям шушляк беше.

233

Блокиран в Дневник

преди 7 години

За Плювналиев трябва да се признае, че наистина успя да обедини цялата нация срещу него.Редко обединително парче се оказа.

232

Анонимен

преди 7 години

От този се излъчва зарин, зоман и фосген !

231

Минаващ

преди 7 години

Нещастния Плевнелиев, никой не му обръща внимание. Той беше най-слабия президент. Единственото, което правеше беше да злослови срещу Русия, очаква го забвение.

230

nina

преди 7 години

Няма ли кой да затвори устата на този изтъкан от злоба и завист човечец? Това НИЩО си позволява да критикува новия ни Президент. "Крадецът вика: дръжте крадеца" - може би за такива като Плевнелиев е измислена тази поговорка?! И престани да се мазниш на ГЕРБ! Те отдавна те отписаха!

229

един от вас

преди 7 години

по Вазов".... запей или млъкни , махни се..."Росене , ти който настрои Русия срещу нас , ти който искаше обединение на флота с този на Турция и Румъния , ти ,който НИКОГА не си имал думата , вместо теб решаваше Бойко , ти, ти ли ще съветваш ?От мекотело съвети не искаме

228

Анонимен

преди 7 години

Де факто, ако ние сме единни, клоуните ще са само заради шоуто.И 1 млн българи да останем на този свят, ако се държим един за друг като евреите, никой дори политик-кре-тен не може да ни навреди.Промените дори чрез цветни революции се случват, когато масите го решат.Ако масите са доволно прасета всяко в своята кочинка, никой няма да ни е крив, че ни третират като прасета.